Copil batut de educatoare

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomdin spune:

Akarika am urmarit tot acest subiect si chiar ma interesaza si astept si eu sa vad ce s-a mai intamplat...ai renuntat, sau mergi mai departe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anesimone spune:

Si eu sunt in aceeasi situatie, cu baietelul batut.Daca cineva o cunoaste pe doamna Catalina B, ma refer la comportamentul dinsei sa-mi trimita si mie un mail.Eu nu am vorbit direct cu doamna educatoare sa aflu ce s-a intamplat,eu m-am dus direct la directoare cu reclamatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_m spune:

Oameni "buni" caci "cu suflet mare si cu credinta in Dumnezeu" cu spune un cunoscut cersetor din Bucuresti, eu nu pot spune, va lamuresc cum stau lucrurile. Sunt mama unui copil din gradinita si vreau sa fac unele precizari. Doamna Bostan, ati facut o greseala in ceea ce priveste pedeapsa. Nu este cu mainile la spate si cu capul pe scaun, ci cu capul pe masa si fundul pe scaun si evident cu mainile la spate. Vedeti ce s-a iscat din aceasta greseala!
Insa cel mai important lucru este ca Akarica este datoare sa clarifice situatia nu numai la gradinita, ci si pe forum. Dupa ce a denigrat imaginea domnisoarei educatoare, luandu-se dupa spusele ingrijitoarei, a disparut. Akarica corect este sa apari si sa faci o desmintire la tot ce ai declarat. S-a facut o sedinta in gradinita si nu a fost nici un parinte care sa declare ca copilul a fost lovit, culmea nici macar Akarica, care nu e mama copilului respectiv, ci nu stiu ce ruda, care de fapt nu vorbea despre gradinita asta si tot asa, a intors-o ca la Ploiesti. Cere-ti scuze tuturor parintilor din gradinita pentru ca o vreme s-au gandit ca au dus copilul intr-un mediu periculos, cere-ti scuze educatoarei, pentru ca eu sa fiu in locul dansei as folosi declaratiile tale intr-un proces de denigrare a imaginii. Doamna Bostan, daca tot ati atins problema barfei, de ce nu ati spus verde in fata ce se intampla de fapt?De ce ati fost atat de diplomata cu doamna ingrijitoare?Corect era sa spuneti cine e persoana rspectiva, cum nu face altceva ci barfeste pe oricine, oricand fara nici o jena. Eu voi cere in sedinta schimbarea ingrijitoarei. Deci, oameni "buni", acel copil nu a fost lovit, intrebat fiind daca a fost lovit, copilul a spus ca nu. Mama copilului, care de fapt, nu e Akarica, si-a cerut scuze educatoarei si directoarei gradinitei, si culmea tupeului si-a depus dosarul de reinscriere in gradinita. Deci ce parinte dupa ce e batut copilul, doreste reinscrierea? Cineva pomenea aici de spaga. Vreau sa specific ca niciodata in aceasta gradinita nu mi-a fost cerut nimic, nici de catre doamna directoare, nici de catre domnisoara educatoare. Nu mi-a fost cerut, si niciodata nu mi-a lasat impresia ca trebuie sa dau ceva. Nici la inscriere, nici la reinscrie, niciodata. Stiu ca exista aceasta practica, dar nu si aici.
Akarica, asteptam scuzele tale.

Dana M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_m spune:

quote:
Originally posted by anesimone

Si eu sunt in aceeasi situatie, cu baietelul batut.Daca cineva o cunoaste pe doamna Catalina B, ma refer la comportamentul dinsei sa-mi trimita si mie un mail.Eu nu am vorbit direct cu doamna educatoare sa aflu ce s-a intamplat,eu m-am dus direct la directoare cu reclamatia.

Scandalul e fals!
Educatoarea e destul de buna, comparativ cu alte educatoare cu care am interactionat (mai am 3 copii)
Am intrat pe forum pentru ca am auzit de subiect si cred ca trebuie clarificat. Referitor la asazisele pedepse cred ca nu e grav sa mai fie pedepsiti sa stea cu mainile la spate. Chestia cu "capul pe scaun" nu se confirma. Poate capul pe masuta! Nu cred ca e rau sa fie cateva metode de disciplinare
Sa veghem totusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

"Doamna Bostan, ati facut o greseala in ceea ce priveste pedeapsa. Nu este cu mainile la spate si cu capul pe scaun, ci cu capul pe masa si fundul pe scaun si evident cu mainile la spate. Vedeti ce s-a iscat din aceasta greseala!"

"Referitor la asazisele pedepse cred ca nu e grav sa mai fie pedepsiti sa stea cu mainile la spate. Chestia cu "capul pe scaun" nu se confirma. Poate capul pe masuta! Nu cred ca e rau sa fie cateva metode de disciplinare"

Nu pot sa cred, cum pot exista parinti care sa gandeasca asa ceva?! Cum iti poti imagina propriul copil stand in aceasta pozitie umilitoare???!!!
Nu va suparati, cred ca avem educatorii pe care ii meritam... Pacat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nona_denis spune:

Wooau, deci daca e cu capul pe masa e mult mai bine?
O singura mamica nu poate castiga ! Dar se pare ca celorlalti fie nu li se pare ceva grav, fie nu le pasa!
Pacat!

Mami de Denisache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
"Doamna Bostan, ati facut o greseala in ceea ce priveste pedeapsa. Nu este cu mainile la spate si cu capul pe scaun, ci cu capul pe masa si fundul pe scaun si evident cu mainile la spate. Vedeti ce s-a iscat din aceasta greseala!"

"Referitor la asazisele pedepse cred ca nu e grav sa mai fie pedepsiti sa stea cu mainile la spate. Chestia cu "capul pe scaun" nu se confirma. Poate capul pe masuta! Nu cred ca e rau sa fie cateva metode de disciplinare"

Si eu sunt bulversata! Totusi exista astfel de parinti!!!

Pai eu am schimbat copilul de la gradinita doar ca tipa doamna la ei, am cautat si am gasit o alta doamna care tot cu 27 de copii nu urla, nu pedepsea si mai mult i-a invatat sa fie uniti si cuminti.
Daca cineva mi-ar bate copilu, clar l-as da in judecata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by dana_m

Insa cel mai important lucru este ca Akarica este datoare sa clarifice situatia nu numai la gradinita, ci si pe forum. Dupa ce a denigrat imaginea domnisoarei educatoare, luandu-se dupa spusele ingrijitoarei, a disparut. Akarica corect este sa apari si sa faci o desmintire la tot ce ai declarat. S-a facut o sedinta in gradinita si nu a fost nici un parinte care sa declare ca copilul a fost lovit, culmea nici macar Akarica, care nu e mama copilului respectiv, ci nu stiu ce ruda, care de fapt nu vorbea despre gradinita asta si tot asa, a intors-o ca la Ploiesti.

Dana M.

Am gasit un mesaj postat de akarika in 2007, mesaj din care rezulta ca are intr-adevar o fetita pe care a dat-o la gradinita 143 (cand a scris mesajul fetita era intr-a 3-a zi de gradinita, e drept ca nu stim daca a continuat acolo sau nu): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95108

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anesimone spune:

Daca doamna Dana_M crede ca: "Scandalul e fals! Educatoarea e destul de buna, comparativ cu alte educatoare cu care am interactionat (mai am 3 copii)!", atunci de ce nu s-a spus adevarul pana acum despre acesta educatoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Doamna Dana_M sunteti cumva doamna educatoare? Sau mama doamnei educatoare? Asa am un sentiment .... . Cam ciudat cum de v-ati facut cont pe forum doar pt a scrie asa un mesaj.
Eu una nu mi-as lasa copii nici o zi pe mana unei educatoare care pedepseste copii in stilul descris. Dar daca sunteti de acord, probabil ca sunteti de acod si cu metode de disciplinare din scoala de genul: batutul cu linia la palma, puni si palme peste cap

Dati-i o sansa lui Matei sa traiasca!

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Cugetari gemene

Mergi la inceput