Copil batut de educatoare

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by dana_m

Oameni "buni" caci "cu suflet mare si cu credinta in Dumnezeu" cu spune un cunoscut cersetor din Bucuresti, eu nu pot spune, va lamuresc cum stau lucrurile.
Dana M.

Asisderea

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

dana_m, daca taceai.... Mai sunteti??
Ia sa trimitem noi Protectia Copilului si Politia la gradinita cu pricina. Se cere o ancheta. Avem marturii serioase cu privire la tratamentele umilitoare si traumatizante fizic la care sunt supusi copiii.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Capul pe masa si miinile la spate se practica si in Guantanamo Bay si s-a numit tortura.
Orice pozitie fizica impusa e considerata molestare in toate forumurile internationale,
A

PS pe vremea mea, copiii care nu erau cuminti se legau de scaun...ce vremuri dom'le, 3 ore cica am stat legata odata

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Andrada tu ai scapat usor, pe mine m-a pus sa-i desfac porumb din gradina , si am plecat acasa plina de indignare; drept care mama m-a retras spunind ca si asa sunt prea mica la sase ani (avea ea ceva idei de homeschooling dar nu stia sa le materializeze ); supriza a fost anul urmator cind m-am trezit in clasa a doua cu note,prezentze si tot tacimul incheiate in lipsa pentru clasa intii, pentru ca invatatorul nu avea destui copii sa nu-i inchida scoala de peste deal si vai

mai tirziu la scoala mare, printr-a saptea, am primit o palma peste cap...atunci am plecat din clasa ca o furtuna pina la director amenintindu-i ca scriu scrisoare Nadiei (avea la Scinteia Tineretului o rubrica de dialog cu tinerii saptaminala pe care o decupam si inramam la fiecare numar )

asa ca sa veghem dragi parinti la metodele de disciplinare

http://www.floriinro.ro/

credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Hai mai Andrada ca si aici ii pune cu capul pe masa la kinder dar le pune muzica de linistire cica...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Apropo de pozitii nefiresti...sotul meu a ramas socat (eu nu stiam) ca David i-a aratat "pozitia de sters la fund" pe care il pune sa o adopte una din educatoare...Eu stiam ca el se sterge singur...si chiar nu stiu cum sa reactionez...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

De unde stiai ca se sterge singurel?

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Pentru ca acasa o face, si pentru ca cine il sterge la gradi nu o face foarte bine , iar anul trecut cand era mai mic, nu venea cu pozitii din astea acasa de la aceleasi educatoare

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati

Mergi la inceput

Pai roag o pe educatoare sa nu l mai ajute ca poate si singurel.

corina mama Ralucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cum naiba poate sa fie o mama atat de senina cand spune ca la gradi ii pune cu mainile la spate si cu capul pe masa.Numai gandul asta ma revolta si ma scarbeste....
Pe noi ne puneau in genunchi(cateodata pe coji de nuci) cu mainile sus.Mult i-am mai urat pe educatori si profesori, bleah!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput