Copil batut de educatoare
Raspunsuri - Pagina 3
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by bostanalina
Este Saptamana Mare, analizeaza bine lucrurile, cauta adevarul nu barfa, este pacat sa deformam imaginea unui om in felul asta.
Chiar asa, care-s parintii aia carcotasi care pun de-o sedinta in chiar Vinerea Mare?
PS. Oana, vezi ce patesti daca nu dai spaga?
ruxij spune:
Eu nu cred ca fetita minte. Copiii nu mint cand e vorba de asa ceva. In schimb daca alt copil nu e batut el personal, poate sa nu observe ce li se intampla altora, ei nu sunt prea atenti. Daca domnisoara nu vrea sa aiba probleme, sa invete sa se poarte.
denizel spune:
Ia uite, mai Akarika, ce minunata de educatoare...
.
Si sensibila pe deasupra! O sa ramana sarmana cu traume pe viata, daca o sa indraznesti sa te plangi ca iti loveste fetita. Bleah!
Bine ca Alinabostan nu se gandeste si la traumele copiilor pocniti, amenintati si pedepsiti stupid si crud "cu mainile la spate si capul pe scaun" ![]()
Reclam-o pe batausa! Fetita ta nu minte!
Si eu as zice sa nu o mai duci la gradinita asta. Vorba doamnei Bostan: astea au nervii tari. Mult mai tari decat ne imaginam noi...
corinadana spune:
Cauta si afla ADEVARUL! nu se poate ca doar fetita ta sa fie batuta, nu se poate ca doar ea sa stie. E primul an al domnisoarei educatoare la gradinita?
Ii aduci niste acuzatii ff grave. Atentie mare!
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
bostanalina spune:
quote:
Originally posted by denizel
traumele copiilor pocniti, amenintati si pedepsiti stupid si crud "cu mainile la spate si capul pe scaun"
Reclam-o pe batausa!Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
De ce pui etichete asupra unor persoane pe care nu le cunosti?De ce arunci cu pietre imediat? E multa rautate in vorbele tale, iar mai grav e faptul ca nu o cunosti, dar iti permiti sa judeci. Eu invit aici parintii colegelor si colegilor baiatului meu sa vorbeasca, nu persoane care nu au habar dar se baga in seama aiurea, ca probabil nu au ce face. Nu stiu cine esti, eu mi-am dat numele exact si al meu si al copilului, am baiatul in aceeasi grupa si evident ca sunt interesata de subiect. Ma gandesc chiar foarte mult la "traumele....", dar acest lucru nu cred ca se intampla in aceasta gradinita.
ladyJ spune:
Mie imi place o anumita chestie.
O doamna,mama a unui coleg al fetitei,vine pe DC,vede postul(taman pe ala) si din multa daruire si corectitudine,ii spala fata domnisoarei educatoare si nici mai mult nici mai putin o face MINCINOASA pe fetita despre care vorbim.
Doamna draga,nu intelegi ca fetita a confirmat bataile?Plangand?
Adik copilul ala nu stie ce e aia palma peste spate?De ce e copilul speriat? ghici ghicitoarea mea....
Daca doamna nou venita ar fi fost asa de bine intentionata,atat de judiciara,ar fi vorbit frumusel direct cu Akarika,si-ar fi spus parerea si ar fi asteptat ´´verdictul´´ sedintei daca mai era cazul.
Dar nu,dansa vine pe Dc sa spele onoarea educatoarei(cu titlul).Asa,sa vada toata populatia ca acolo e totul lapte si miere,sa nu piarda gradinita clienti![]()
Hmmmm....
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by bostanalinaquote:
Originally posted by denizel
traumele copiilor pocniti, amenintati si pedepsiti stupid si crud "cu mainile la spate si capul pe scaun"
Reclam-o pe batausa!Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
De ce pui etichete asupra unor persoane pe care nu le cunosti?De ce arunci cu pietre imediat? E multa rautate in vorbele tale, iar mai grav e faptul ca nu o cunosti, dar iti permiti sa judeci. Eu invit aici parintii colegelor si colegilor baiatului meu sa vorbeasca, nu persoane care nu au habar dar se baga in seama aiurea, ca probabil nu au ce face. Nu stiu cine esti, eu mi-am dat numele exact si al meu si al copilului, am baiatul in aceeasi grupa si evident ca sunt interesata de subiect. Ma gandesc chiar foarte mult la "traumele....", dar acest lucru nu cred ca se intampla in aceasta gradinita.
Traumele despre care vorbim,chiar se intampla,chiar dumneata ai amintit ´´mainile la spate si capul pe scaun´´
(sa inteleg ca,copilul pedepsit sta in genunchi pe jos?)
Si aceasta pedeapsa este oleaca exagerata,nu credeti?
denizel spune:
quote:
Originally posted by bostanalina
Bostanalina spune cu o pagina in urma:
Poate ca sunt certati, pedepsiti cu mainile la spate si cu capul pe scaun, dar de aici si pana la ciomageala e o mare distanta.
Scuza-ma, Bostanalina, ca am luat de bun ceea ce ai spus!
Pedeapsa asta "cu mainile la spate si capul pe scaun" mi se pare cruda ,complet imbecila si umilitoare.
Dar, daca zici ca nu-i asa, eu nu pot decat sa ma bucur.
Akarika, nu te lasa intimidata!
Presupun ca se vor face presiuni asupra ta, dar nu baga in seama.
Fetita ta este abia la gradinita si poti fara probleme sa o muti la alta gradinita, povestind si acolo ce i s-a intamplat.
Sunt convinsa ca fetita ta nu minte. Este imposibil ca un copil pe care educatoarea il trateaza frumos, sa planga, sa nu vrea sa mearga la gradi si sa-i fie asa de teama de educatoare.
Capcaunule, scuze pt. insistenta! :-))