Copil batut de educatoare
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_C spune:
Si eu i-as aduce politia pe cap, si, recunosc, cu greu m-as abtine sa fac ce spunea LadyJ. I-a lasat vreun semn cand a lovit-o? Daca are urme de violenta poti merge si cabinetul de medicina legala pentru certificat. N-are nici o scuza, ar trebui sa zboare de acolo si sa nu mai lucreze in viata ei cu copiii!
ellej spune:
Cum se poate, e mai grav ca educatoarea bate un copil decat ca o fac parintii? 
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
ladyJ spune:
quote:
Originally posted by ellej
Sincer nu inteleg intrebarea ta.Aici nu se discuta despre ´´cum e mai nashpa,sa fii batut de parinti sau educatoare?´´

Spui de parca Akarika si-ar bate copii si nu intelegi care e gravitatea ca aia mica a luat vreo doua scatoalce de la educatoare.
Lovirea copiilor lasa urme adanci asupra acestora,nu conteaza cine comite actiunea.
In acest caz,un copil(defapt mai multi copii) a(au) fost lovit(i)(si nu o data) de catre o educatoare deci trebuie luate masuri.
ellej spune:
quote:
Originally posted by ladyJquote:
Originally posted by ellej
Sincer nu inteleg intrebarea ta.Aici nu se discuta despre ´´cum e mai nashpa,sa fii batut de parinti sau educatoare?´´
Spui de parca Akarika si-ar bate copii si nu intelegi care e gravitatea ca aia mica a luat vreo doua scatoalce de la educatoare.
Lovirea copiilor lasa urme adanci asupra acestora,nu conteaza cine comite actiunea.
In acest caz,un copil(defapt mai multi copii) a(au) fost lovit(i)(si nu o data) de catre o educatoare deci trebuie luate masuri.
Bineinteles ca e foarte grav ca o educatoare (sau asistenta medicala, sau oricine altcineva nota bene) sa loveasca un copil. Era doar o ironie la adresa celor care au sarit imediat sa spuna ca e mai grav ca isi bat parintii copii decat ca o asistenta a batut un copil in spital, si de fapt nici nu stim care e adevarul, poate minte copilul etc.
Postarea mea nu se refera deloc la Akarika, probabil trebuia sa mentionez Off topic.
papadie spune:
quote:
Originally posted by akarika
se intampla la gradinita 143 undeva pe la iancului,iar maine o sa merg la gradinita si o sa incerc sa stau de vorba cu ea desi nu cred ca asta ar fi solutia.Ma gandesc sa fac o sedinta cu totii parintii de la grupa fetitei mele si sa le aduc la cunostinta tuturor ce se intampla cu ai loe copii si pe urma sa luam o hatarare impreuna..ce ma deranjeaza cel mai tare e ca o loveste in spate si ea mititica face gimnastica medicala ptr coloana
aka
Si fetita mea face gimnastica medicala pt coloana si ne pregatim de operatie. Probabil ca stii la fel de bine ca si mine ca este indicat ca la spate sa NU se loveasca deloc. O bate educatoarea, o loveste peste spate? LA POLITIE! (mers la IML, la un psiholog de copii etc.)
INCREDIBIL:(
nici nu mai stiu ce voiam sa zic de nervi...

Aaaaaaaa si ia legatura cu toti ceilalti parinti.
papadie, zen-sei
papadie spune:
mi-am adus aminte ce voiam sa zic. nu neglija aspectul psihic al acestei situatii. eu despre gradinita imi amintesc ca imi mirosea ghiozdanelul a paine cu salam:) si ca m-a batut educatoarea! cineva l-a impins pe vara-meu -nu eu, eu doar il consolam- si i-a spart ochelarii. Ea a vazut de la consolare incolo sia dedus ca i-am spart eu ochelarii ca atare m-a batut cu o rigla de lemn de aveam pe spinare dunga vanata langa dunga vanata! Unchi-miu i-a spus lui tata: Lasa ca ma duc eu sa vb. cu ea ca tu acum la nervi o strangi de gat. Nu stiu ce au vb. cert e ca n-a mai aparut la grupa noastra. Insa acum e tot educatoare. Cu parul alb si prestanta ca vb. aia are "o gramada de experienta cu copiii". Am avut ocazia s-o dau o luna si pe cea mare la gradi unde am fost eu si cand am vazut-o pe madama i-am spus clar si raspicat NU! Mi-as fi dorit pt. ea o educatoare nu o batausa cu patalama. Niste oribile ![]()
papadie, zen-sei
Sabina spune:
POLITIE direct.
va tin pumnii si va urez scces.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
akarika spune:
Buna seara.In primul rand vreau sa spun ca niciodata nu mi-am batut copilul si nici nu am de gand s-o fac,deoarece stiu ce sechele lasa bataia asupra unui copil.In legatura cu madam educatoarea am vorbit cu o parte din parinti si am hotarat sa facem o sedinta vineri cand o sa fie si directoarea.Eu personal nu am mai dus fata si nici nu vreau s-o mai duc,in legatura cu semnele ..nu i-au ramas pe corp niciun semn dar psihic fata e sperita si asta conteaza foarte mult ptr mine.Reclamatie o sa fac impreuna cu ceilalti parinti ai caror copii au fost si sunt incontinuare batuti.Si mai zicea cineva ca poate minte fetita nu stiu daca am mai scris dar nu fata a fost cea care mia spus ci o persoana care lucreaza in gradinita si stie bine pe cine bate
iar fata mia confirmat ca este adevarat.va multumesc tuturor ptr incurajari si sfaturi si o sa va tin la curent cu ce se intampla
ellej spune:
quote:
Originally posted by akarika
Buna seara.In primul rand vreau sa spun ca niciodata nu mi-am batut copilul si nici nu am de gand s-o fac,deoarece stiu ce sechele lasa bataia asupra unui copil.In legatura cu madam educatoarea am vorbit cu o parte din parinti si am hotarat sa facem o sedinta vineri cand o sa fie si directoarea.Eu personal nu am mai dus fata si nici nu vreau s-o mai duc,in legatura cu semnele ..nu i-au ramas pe corp niciun semn dar psihic fata e sperita si asta conteaza foarte mult ptr mine.Reclamatie o sa fac impreuna cu ceilalti parinti ai caror copii au fost si sunt incontinuare batuti.Si mai zicea cineva ca poate minte fetita nu stiu daca am mai scris dar nu fata a fost cea care mia spus ci o persoana care lucreaza in gradinita si stie bine pe cine bateiar fata mia confirmat ca este adevarat.va multumesc tuturor ptr incurajari si sfaturi si o sa va tin la curent cu ce se intampla
aka
Sunt convinsa ca fetita nu minte. Repet, ma refeream la un alt subiect in postarea anterioara.
Sper sa faceti reclamatie si individa sa nu mai maltrateze si alti copii.
bostanalina spune:
Akarika, sunt Alina Bostan, mama colegului fetei tale, pe nume Carol. Pentru mine este evident si cine ti-a zis ca fata ta este batuta. Nu ma pot pronunta daca acest lucru, si anume ca fata ta a fost batuta de domnisoara educatoare, este real sau nu, dar in mod sigur multe lucruri afirmate aici nu sunt reale. Repet sunt mama unul coleg de-al fetei tale, dar nici un parinte nu mi-a spus despre asa ceva. Si eu ca orice parinte mi-am intrebat copilul daca este certat sau batut de catre educatoare, dar raspunsul a fost negativ. Este un copil foarte alintat, fiind ultimul, iar daca era batut sunt sigura ca se vaita imediat.L-am intrebat si acum dupa ce am citit acest subiect, nu numai daca el a fost batut, ci si daca stie ca alti colegi au fost batuti, iar raspunsul lui a fost acelasi.Poate ca sunt certati, pedepsiti cu mainile la spate si cu capul pe scaun, dar de aici si pana la ciomageala e o mare distanta. Ai creat impresia ca domnisoara educatoare este un mosntru, ceea ce din punctul meu de vedere nu este real.Chiar si motivul bataii este aberant.Nu o vad batand un copil pentru ca deseneaza incet. E aberant pentru orice cadru didactic.Imi vine greu sa cred acest lucru, mai ales ca domnisoara educatoare fiind tanara, are nervii buni. Baiatul meu sustine ca toti deseneaza incet, al meu si urat chiar, dar nu a existat nici o pedeapsa asupra lui. Eu daca aveam convingerea 100% ca este adevarat, in mod sigur a doua zi nu-l mai duceam. Dar tu esti sigura ca nu este la nivel de barfa?Nu stiu daca iti dai seama de gravitatea spuselor tale, si ce poate sa insemne acest lucru pentru o educatoare tanara, la inceput de cariera.Faptul ca directoarea gardinitei este mama educatoarei, cred ca o responsalizeaza si mai mult. E o lovitura si pentru mama ei, care sunt convinsa ca de-a lungul carierei stie ce inseamna lovirea unui copil si daca nu in calitate de mama, in calitate de directoare, sigur a atentionat-o sa nu loveasca copiii. Gandeste-te foarte bine ce acuzatii faci, pentru ca poti de la o simpla barfa ca educatoarea sa ramana cu sechele. Este o meserie grea, poate mai grea decat ceea de profesor, pentru ca ii formeaza. Este pacat , daca nu este adevarat,ca o tanara care incearca sa-si croiasca un drum in viata, muncind cu copiii, prost platita, sa fie lovita in felul asta. Este Saptamana Mare, analizeaza bine lucrurile, cauta adevarul nu barfa, este pacat sa deformam imaginea unui om in felul asta. Este o educatoare tanara, "foarte draguta" cum spune baiatul meu, slabuta, firava si cu un bun simt innascut. Sedinta de care tu vorbesti, pe mine de ce nu m-ai anuntat? Sunt acolo de doua ori pe zi, dar nu am auzit nici de sedinta si nici de bataie. In schimb aud numai barfe de la aceeasi persoana ca si tine, baRfe pe care le ignor si-mi vad de treaba. Pe educatoare in schimb eu am gasit-o lucrand cu copiii, impartind in silabe, cantand, povestind, si colorand. Nu sunt avocatul nimanui, dar asta e parerea mea. Corect era sa-ti dai numele exact si numele persoanei care ti-a spus acest lucru. O asemenea afirmatie nu se face cu "mi-a zis cineva de incredere" .Adevarul intodeauna iese la suprafata,iar de data aceasta sper sa iasa cat mai repede. Paste fericit!