Despre Spania...

Despre Spania... | Autor: Delia

Link direct la acest mesaj

Va rog mult pentru cine a fost - orice idee e bienvenita.
Plec cu niste prieteni in Spania si am vrea sa facem un traseu pentru a vizita cate ceva dar suntem cam debusolati deorece nu stim unde ar fi cel mai indicat sa mergem: in principiu vom sta cateva zile in Almeria si apoi vrem sa plecam sa vizitam Valencia si Barcelona - cam asa ar fi traseul.
Va rog mult daca stiti vreun loc/oras deosebit ce merita trecut la obiectiv in traseul nostru, spuneti-mi si mie.
Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noi am fost anul trecut in Spania, ne-am axat pe zona de sud - Andalucia. La Barcelona mergem anul asta.

Daca mergeti oricum in Almeria de ce nu mergeti si in restul Andaluciei, la Sevilla, Granada, Cordoba? Si mai sunt locuri frumoase...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Valencia e un oras minunat. Neaparat sa mergi la L'Oceanografic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Va multumesc mult si am notat ce mi-ati spus!
Lavi: am atat de multe de vazut in Andalucia?...Eu am crezut ca in 4-5 zile termin tot si pana la 11 cat stau am timp si de Valenci si Barcelona.
Pupici si va multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Delia, noi am stat 11 nopti in Andalucia (deci 10 zile pline) si n-am vazut tot ce ar fi meritat.
Daca vrei iti dau invitatie la albumul de poze prin PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Lavi, multumesc mult dar acum plec spre aeroport si nu mai am timp sa vad albumul insa daca este atat de mult de vizitat va fi ok sa ramanem pentru acesta excursie cu aceasta parte din Spania, mai ales ca am dat un search mai serios pe net si am descoperit multe locatii interesante.
Multumesc mult pentru tot!

Mergi la inceput