Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Eva felicitari pentru vestile bune

Sa bem

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

aha, monica, am inteles, uite o s ama interesez. desi, nu stiu cit ma ajuta pt ca eu ma gindesc sa intru in prenatal cit de repede imi permite legea, caci in august, in 7 luni, pe 50 de grade si ceilalti doi monstruleti pe cap nu prea ma vad mergind la serviciu.
voi cum v-ati gindit?

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eva Luca si mamica lui.

Eu mai raman putin off topic, pe cine sa votam daca astia care sunt acum si se presupune ca sunt de dreapta ne-au dat asa la cap cu legea asta, cine sa ne mai scoata din rahat? Ca restul sunt toti de stanga, mai putin Vadim, care nu multumesc cu paranoicii nu am ajuns inca sa votez.

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Eva, ca ma bucur pentru voi si bebe! Bine ca e bine, acum te poti bucura linistita de burtica ta frumoasa.

17+

Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Eva ti-am zis eu dimineata ca e totul ok. Ma bucur mult ca bebe e ok si ca te-ai linistit

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

yupiiii, eva

am avut dreptate sa n-am nici o emotie pt bb Luca! sa creasca mare de acum incolo, sa faca tumbe prin burtica, sa fie plin de noroc si sa vina cind trebuie sa-si faca parintii fericiti! bravo, ce ma bucur! de acum n-ai decit sa te bucuri de burtica si sa nu te mai gindesti la nimic care te supara.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

MII DE FELICITARI Eva pentru sanatos si puternic pe care il ai!! Esti o fericita si ma bucur tare mult peentru tine

Sper sa vin si eu maine tot cu vesti la fel de bune.

19
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danucu spune:

Fetelor, cele care ati avut contractii, cum va dati seama ca sunt contractii? Pe mine ma inteapa burtica, inseamna ca am contractii? Si dimineata burtica era foarte tare.

17+

Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau_geo spune:

[quote]Originally posted by danucu

Fetelor, cele care ati avut contractii, cum va dati seama ca sunt contractii? Pe mine ma inteapa burtica, inseamna ca am contractii? Si dimineata burtica era foarte tare.

17+

Poze cu noi
Poze cu burtica
Pictures from Belgium

Eu zic ca nu sunt contractii, la mine contractiile s-au manifestat cu dureri continuee si ascutite plus cu senzatia de strangere si relaxare a burtii.
Din cate cred eu la tine doar se intind ligamentele, ca partea cu burtica tare nu e de la contractii. Bebele meu cand se misca se intareste si burtica n locul unde se pozitioneaza.

19
mamica de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Felicitari Eva
ilia_99, concediul prenatal, cel de 126 de zile, se poate lua inainte si dupa, dupa trebuie sa ai cel putin 42 din astea 126, si asta nu inseamna deloc suspendarea contractlui de munca, numai cand intri in concediu pentru ingrijirea copilului (cel cu 8 mil) atunci se supenda contractul, din cate stiu eu. Daca aveti alte informatii lamuriti-ne . Dupa astea 126 de zile iti mai poti lua inca 126, se cheama ceva gen concediu de risc maternal (si presupune riscul de a pierde laptele daca te intorci la munca), apoi iti poti lua concediu medical obisnuit cel de max. 90 de zile pe an (banuiesc ca se poate aranja cu medicul de familie) Asta din ce am mai citit si eu prin diverse surse.

Mergi la inceput