Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Ramo, sunt foarte frumoase patuturile

Burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

de acord cu tine zambetmic, din pacate discriminarea e in floare in Romania

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Ramo sunt frumoase patuturile dar totusi parca preturile sunt cam mari......oricum mai avem inca un pic de timp sa alegem

Andreea17+(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Foarte frumoase patuturile, Ramo!

17+ Vlad
Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

apropo de patuturi si comode pt bebe, mie mi se par exagerat de scumpe astea de pe net, foarte frumoase e adevarat ..dar ...
daca te dau afara banii din casa, nu-i bai ... da pe mine una nu ma dau ... mai mult eu pe ei
am vazut la babyexpo patuturi din material, din cele reglabile pe inaltime si cu loc de depozitat jos, ce apoi deveneau si tarc din care mogaldeata poate iesi pe o usita gen cort, in jur de 3-400 ron
apoi in ikea am fost si m-am uitat la comode, am vazut multe modele frumoase ce s-ar preta pentru bebe (inca nu ma hotarasc daca sau iau masa de infasat separat sau comoda deasupra sa fie pt infasat) ... dintr-o bucata sau modulare, si nu depaseau cu totul (adica am pus si 3 module la un moment dat) 1000 ron ...
presupun ca sunt si multe alte locuri cu preturi d'astea mai umane ... daca mai vede cineva ceva frumos si nu exagerat de scump, dati de stire
ma gandesc ca patutul asta mic mai mult de un an jumate nu-l folosim asa ca 1900 lei mi se pare destul de mult ... nu dati cu rosii/oua, sau ce aveti la masa de pranz

16+ cu fitita Adnana

www.obezitate.org.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

hello, fetelor! sanatoase, voioase?
eva si diananici nu ma obosesc sa va urez nimic, pt ca stiu sigur ca va intoarceti cu vesti grozave despre bb-i sanatosi, frumosi si miscatori! asa ca va asteptam!

pt celelalte fete:
ramonzca, eu n-am fost niciodata la Dragonul Rosu, deci nu te pot ajuta. patuturile sunt ff frumoase, dar eu il am pe cel de la bb2, asa ca nu-mi trebuie. nici tarc, nici scaun de masa, doar un carut va tb sa iau, asa ca pe subiectul asta n-o sa fiu f activa.
cd27, eu stiu ca in momentul in care nasti ti se suspenda contractul de munca si intri in cele 42 de zile de lauzie, deci despre ce concediu medical vb tu? poate nu stiu eu bine...
anca81, ce faci, cum te simti?
va pup pe toate

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonzca79 spune:

fetelorrrrr....doar nu va inchipuiti ca eu as da banii pe un astfel de patut....Doamne...doar ca model....mi-au placut f mult dar in niciun caz 15 mil n-as da...eu am gasit patut pe site-ul bebe-strumf la 395 ron....daca nu gaesec nimic la dragon de acolo voi comanda....azi comand salteluta ....costa 139 ron din fibra de cocos...e mult?????eu nu cred!!! daca nu apuc sa depun banii pt ea ca sa beneficiez de transport gratuit pana in oradea ...o sa merg vineri in buc...in crangasi am vazut ca au depozit....so...

POZE...POZULICI

19+... Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

ilia, din cate m-am mai interesat si eu nu e musai nevoie sa intri in cel de lauzie. Cumnata mea, inainte sa nasca si-a luat medical, dupa, si-a luat CO ramas pe anul respectiv si abia dupa a intrat in cele 126 de zile. Bebe are acum 6 luni si ea inca nu a intrat pe minunatele 6 milioane de la stat.
Trebuie sa ne mai interesam sa vedem ce si cum, ca se pot face niste treburi ca sa stam cat mai mult pe procent din salariu.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de Denisa

EL NINO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR! pe cine avem aici, ca sa stim de unde ne cinstim?
am si eu o precizare, pt guvernantii nostri.
la fel ca si ilia, la capitolul cumparaturi nu prea sunt activa, ca avem o tona de hainute, carut, patut, scaune de masina, de masa, de la alexa. singura investitie mai mare o sa fie o saltelutza noua. care ziceti ca's cele mai bune?

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetele, m-am intors, m-a primit fff repede, ca eram o urgenta!!

Avem un bebitz sanatos tun, 350 grame, 20 saptamani si 3 zile. Asa a iesit mai mare cu doua saptamani la fiecare eco, v-am mai zis eu asta, acum chiar cred daca a zis si dl Herghelegiu. Stim FFF SIGUR CA E BAIETEL (AVEM DOVEZI!!!!), e sanatos tun, manca-l-ar mama pe el de copil cuminte. Am trecut de jumatatea sarcinii nasc pe 7 septembrie, cum au zis prima oara, asa ramane!!!
Vedeti ca imi schimb clar semnatura!!!

Dl Herghelegiu a zis ca bebelica e un copil "reusit" si "normal", astea au fost cuvintele, el mai mult a stat concentrat decat la palavre cu mine! Ca sa stau linistita ca TT da 90% fals pozitiv. Luca al meu are os nazal de 5,1 mm (cica conteaza la decelarea bolnaviorilor), pliul nucal ramane f mic si la 21 saptamani (1,8mm!!!), orbitele simetrice. Puiutzul e sanatos, inimioara bate acum cu 146BPM, a tot scazut de la 169, a zis ca e fff bine, altfel daca ramanea cu mult avea tahicardie. I-a tot analizat si masurat creierasul, a ascultat nu stiu ce fluxuri din creieras si a zis ca fff bine.
Femur si humerus f lungi (de ce nu ma mir?!), ceea ce fff bine, nu are retard de crestere, care e considerat un semn de Down.
Luca mamii e o scumpete si e sanatos, fetelor, asta conteaza, ca frumosul lui mama oricum e el din oficiu!

A zis ca TT e o poveste cu el, conteaza cat timp sta sangele colectat pana la interpretare, e un test ff fragil si 90% fals pozitiv. Si ca trebuia sa ma astept la un rez pozitiv la TT, asa au maj femeilor peste 30 ani, eu am 31, ca intervine riscul de varsta din esantionul din baza de date. Deci...no stress!!!

De mine a zis numai de bine cica am "uter si ovare curate-curate", stiam oricum ca nu am nimic pe acolo si nu asta ma stresa pe mine azi. Am IR-uri perfect normale, toate, col inchis de 3,75 cm.

Multumesc din suflet tuturor care v-ati gandit la noi!!!!

PS: O sa pun o poza cu bebicul (4D) unde se vede clar ca e Luca , i se vede bine si fatzuca si "bijuteria"!!!

20+ Luca
POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput