Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
CD27 spune:
Au respins legea?!!
, doamne ce oameni
, si se presupune ca din banii astia traieste o mama si un bebe o luna intreaga 
laureta spune:
Bataie de joc
, speram la aprobarea legii ooof![]()
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
monica_dicut spune:
Toate cred ca speram.
Platest zeci de milioane la stat lunar ca sa isi bata joc de mine. Asta e, dupa ce nasc plec din tara asta de kkt ca nu se mai poate.
Sa se duca babele si mosii la vot ca lor le-au marit pensiile. Eu zic pas.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
andy_galro spune:
eu tocmai de asta zic ca trebuie sa mergem la vot ca sa-i schimbam si sa aducem generatie tanara in prim plan...dar asta e parerea mea
Andreea
17+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
monica_dicut spune:
andy, imi pare rau sa te contrazic, eu am fost membra de partid(si cica mai sunt
). Si stiu cine si cum se promoveaza si crede-ma ca nu ajung cei fara bani sau cei care nu sustin multimea (adica tot pe fostii securisti). Ajung tot tinerii ai caror parinti au fost si sunt ceva anume si danseaza precum li se canta.
Nimeni nu sustine un tanar inteligent cu idei inovatoare ci toate lichelele pline de bani si cu fitze.
Singurii oameni care merita votati si pentru care m-as duce la vot sunt NEgoita (la primaria sector 3, ca stau in acest sector si chiar se vede ceva) si cu Prigoana care mi se pare ca are coloana vertebrala. NU fac la nimeni campanie si am cam deviat de la subiect, drept pentru care imi cer scuze, dar sunt plina de spume.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBURUZA
19+ Mami de
Denisa ![]()
EL NINO
andy_galro spune:
monica si eu te contrazic pentru ca si eu fac parte dintr-un partid de mult timp si aici la noi pe plan local s-au promovat multi tineri....stiu din pacate ca nu peste tot este asa.....eu tot sustin ca trebuie sa mergem la vot si sa ne exprimam parerea, indiferent daca este pro sau contra cuiva. Nu vreau sa supar pe nimeni asa ca e ultimul mesaj in legatura cu acest subiect.
P.S. Scuze de off-topic!!!!!
Andreea
17+
(BEBE al nostru)
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
CD27 spune:
Offf, eu m-am gandit sa incerc sa trag cat pot de mult inainte de nastere, sa iau salariu intreg, dar cine stie...eu d-acum obosesc si nici atenta nu mai sunt ca inainte, nu prea mai rezist 8 ore la calculator, dar o sa incerc, macar ca imi scurtez cu 2 ore. Si apoi dupa nastere sa aman cat pot intrarea in concediul ala de ingrijirea copilului...poate imi iau concediul de risc maternal (126 de zile), apoi poate mai bag un medical ceva...Ca 8 milioane pe luna....nici credit pentru casa nu mai pot sa fac 
zambetmic spune:
ma bag si eu la off-topic ... si mie tare mi-ar placea sa plec din tara asta de tampiti unde sunt incurajati sa faca copii toti biiiip ...
o tiganca isi atarna de fuste 10 puradei, iar o femeie cu cap pe umeri asteapta pana in panzele albe sa-si faca o situatie demna pt a creste un copil, ca apoi sa se intoarca la 4, 6 luni la servici in loc sa creasca si sa-i dea educatie copilului, care va fi educat de o "bona" adica tot o "una" fara chef ![]()
nu am nimic nici cu tiganii, nici cu bonele (desi sunt f putine care isi fac meseria asa cum ar trebui), am ceva cu oamenii de kk ce conduc tara asta
iar cu tineri ca Baseasca ... sa imi fie cu iertare, nu ma obosesc sa ma duc pana la vot, am fost candva tanara si visam la ceva mai bun ... mi-a trecut 
16+ cu
fitita Adnana
www.obezitate.org.ro
ramonzca79 spune:
salutare feteleeee!!! bafta celor care merg la eco azi!!!
fetele puricoase din capitala....pleaseeee help me!!!la noapte merg spre Ploiesti la parinti pt sarbatori si vroiam sa mergem prin buc ca sa luam patut...insa draga mea soacra ma tot bate la cap sa merg si la Niro(Dragonul Rosu) sa ma uit....adevarul e ca nu am mai fost pe acolo din 2004 de cand m-am mutat din Bucuresti la Oradea....am inteles ca s-a schimbat destul de mult....in fine....as vrea sa stiu daca vreuna din voi a fost sa vada articolele pt copii si daca merita sa bat drumul pana acolo....soacra mi-a spus ca a vazut fff multe modele si faine....daca ati fost...ce altceva mai gasesc pe acolo pt bebei??????
pupiuuuuuu all!!
POZE...POZULICI
19+...
Erik
ramonzca79 spune:
ia uitati-va aici!!!
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=10069
ce ziceti, va plac??
POZE...POZULICI
19+...
Erik