Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Andy_galro, eu sunt exact la polul tau opus, de obicei, si sunt as in remedii pentru problema mea. Pentru problema ta habar nu am ce sa zic sa te ajute.
Iti trimit sa treaca!

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Denisa Ce mai faci? Voi cand mergeti la eco, ati aflat daca e fetita sau baietel?

Burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Musette Felicic are echo la 10.30, si eu la 11.

andy_galro, hai curaj hopa sus sa treaca cat mai repede

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Anca, ma faci mereu sa ma simt mai bine cand intri pe forum. Esti tot timpul "pe faza" cu o vorba buna!

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Buna la toate mamicile.

Am si eu o intrebare. Am racit de vreo doua zile (m-a prins ploaia marti seara) si sunt infundata rau la nasuc. Am incercat sa nu pun picaturi ci doar apa de mare... dar nu desfunda deloc. Drept ptr care nu am avut ce face si mi-am pus cateva picaturi de rinofug. Ideea e ca am inteles ca sunt total contraindicate in situatia noastra.
Ce sa fac? Cum fac sa ma desfund ca sa dorm si eu noaptea cateva ore?
si multumesc anticipat de raspuns.

bebe de 13+

Mergi la inceput

Eva, imi esti foarte draga si te-am admirat mereu pentru sfaturile si buna dispozitie aduse pe forum.

Burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

buna, fetelor. pentru cele care merg azi la echo

va asteptam cu vestile bune despre bbei sanatosi, frumosi si miscatori.

v-am citit din urma ca aseara n-am mai intrat si n-am inteles o treaba: ce cautati voi sa va doriti bb-i lei, cind zodia aia se termina pe 20 august? va dati seama ce diferenta e fata de DPN-urile voastre? july, de ex, vezi de treaba, mama, ca e taaaare greu cu bb prematur.
ati vb de fructe: cu piersicile mi-am luat si eu teapa, asa ca m-am linistit. da' pepene rosu am mincat si a fost buuun. l-am luat din piata de la Dorobanti. stiu ca e mai scumpa, da' cel putin nu ma fraieresc si iau si pe incercate.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

preety, mie mi-a zis sa-mi pun Olynth pt copii. da' de ce suni dr?

13+

de ce NU suni, am vrut sa spun... sorry

Mergi la inceput

Burticile mele dragi, ce ziceti de numele Mayra? Am vazut o emisiune in care era invitata Rocsana Marcu cu fetita ei, o cheama Mayra. E o scumpete de fata, grasunica si dulcica foc. Mi se pare un nume interesant, poate putin neobisnuit dar cu o rezonanta placuta.

Preety, Olinth pentru copii intre 2-6 ani, are o concentratie mai mica decat cel pentru adulti. Eu folosesc in mod curent, am intrebat mai multi medici si e OK, in cazul meu pentru o rinita alergica. Cel mai bine ar fi sa intrebi totusi medicul.

Burtica

20+ Carla Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Pai io am dpn pe 30 august.... ce e scris in lista e putin gresit, da' nu m-am agitat eu sa fie schimbat . Si ultima zi de leu e 22 august. Deci la 39 de saptamani nu cred ca e prematur. Plus ca is vorbe... la fel de bine mi-l doream pe bebe si berbec... da' asta nu inseamna ca l-as fi vrut nascut la 4 luni

_
Our future determines our past
Fasolica de S21+

Mergi la inceput