Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Eva ufff ce ma enervez ca eu de la servici n-am acces la site-ul ala. Sunt asa curioasa ma bucur tare pentru tine si pentru Luca.

Am o si o mica intrebare la voi. De azi dimineata ma tot inteapa burta, asa pe peste tot inauntru. Nu e nici tare nici contractata. Poate sa fie ca se intind ligamentele si creste ?

cu Alexandru
Buburuza
asa creste Buburuza

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Multumesc frumos Laureta

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Eva maxime felicitari pentru dovada Se mai masoara pliul ? La mine Iosup l-a masurat de 1,2 cm. Spre deosebire de Calomfi care il masurase la 2,1 cm .... Ce bine ca e totul bine!

tzitziri si eu am bagat azi "actele" pentru reducere. Daca vrei mai multe date iti zic.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Multumesc tuturor fetelor pentru galerie!Va pu pe toate sunteti minunate!
Evafelicitari pentru BB Luca sanatos si frumos ma bucur tare mult pentru tine.
Eu am programare abia la 18,30 deci mai am de asteptat putin pana la intalnirea cu BB!

Diana
21+ sper la un

Mergi la inceput

alinushca, mie mi-au cerut aceasta cerere facuta de mine si copii dupa analize, eco sau altceva care sa justifice reducerea. Eu vreau sa fac din cauza de col scurt=> odihna cat mai multa.

Mi-au zis sa dau ce am scris mai sus si ei vor trimite catre policlinica din sistemul de sanatate, ma vor programa si ei,si dupa control/discutie sau ce o fi o sa trimita raportul inapoi la firma si la ITM. In 2 sapt am inteles ca trebuie deja sa se termine procedura.

Cred ca e mai simplu pentru ca avem asigurare la sistemul privat si ei rezolva totul....sau nu..la tine cum a fost?

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Fetelor, va multumesc din suflet tuturor pentru vorbele frumoase si pentru faptul ca va ganditi la noi.
Eu am traversat cea mai cumplita (daca exista superlativul asta) saptamana din viata mea; acum parca am renascut, sunt la fel cum eram acum o saptamana, fericita si ii multumesc lui Dumnezeu pentru minunea din viata mea!
Va pup pe toate!

Dyanira, te asteptam cu vesti!!

20+ Luca

POZE
SUFLETEL

Never say never!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

yupiii eva
felicitari pt bb luca sanatos! ce pozaaa sa ai o sarcina usoara in continuare si sa te bucuri de bblush
diana, te asteptam si pe tine cu vesti bune.
ilia, la fel ma gindeam si eu, ca din august sa intru in co, apoi sa mai merg citeva zile in sept la munca, dupa care sa intru in sarcina.
azi am fost cu fii'mea in parc si am avut parte de "un spectacol" o mamica isterica cu un baietel de vre'un an jumate. intr-o miina tinea tigarea si cu cealalta il batea, pe motiv ca piciul voia sa mearga la fintina arteziana. m-a bufnit plinsul si imi venea s-o string de git pe asa zisa mama. Doamne mare iti e gradina

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Tzitziri, si noi suntem abonati in "sistemul privat" dar l-am evitat. Daca legea zice ca medicul de familie da recomandarea, eu am mers la medicul de familie si am rezolvat imediat. Nu m-am lasat pe mana lor ca cine stie unde ajungeam... aia pot oricand sa zica "nu se justifica". Iar legea nu le da nici o indreptatire in sensul asta... :) succes!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

13+

Mergi la inceput

alinushca, ai si tu dreptate.
Eu am intrebat azi cum se procedeaza si mi-au zis ca asta e procedura....desi cam stupida, ca recomandarea de reducere e facuta de dr gineco din acelasi sistem privat, dar nu, ca trebuie sa ma vada un ANUMIT dr....in fine...daca o sa vad ca nu o scot la capat asa, o sa ma duc la medicul de familie si o sa merg pe litera legii...acum poate ca nici nu trebuie sa ii intreb, dar am zis sa fie cum zic ei..deocamdata.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

tzitziri, are dreptate alinushca. Si eu zic ca adeverinta de la medicul de familie si foaia unde tu i anunti de reducerea programului este de ajuns.
Colega mea de birou asa a facut si totul este ok.

Poze

Laureta bb2si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput