Mamici norocoase de septembrie-octombrie 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
Joy21 spune:
Eva, felicitari pentru Luca sanatos! Sa-ti traiasca flacaul si sa-ti aduca numai bucurii!
E un dulce in poza de la eco. E de inramat 
18+ cu
Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
Joy21 spune:
Acum am vazut, multumesc pentru
din lista.
autoarea!
18+ cu
Sofia
Bebelina se face mare
Poze cu gagalicea mea
Burtica
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
anca81 spune:
Eva, e super dulce puiul Luca.
ce bine se vede "dovada"! Felicitari inca o data, cred ca esti o mamica tare fericita!
Burtica
20+
Carla Alexandra 
felicic76 spune:
bravo evaF pentru bebe Luca!
bine ca te-ai linistit!
asa apare si in foto mea mugurasul, dovada de care iti spuneam ieri!![]()
13+
aluna
foto
Piersicutza spune:
Eva felicitari
pentru vestile bune si pentru bebe sanatos si frumos
.
Chit ca-mi recomandase medicul sa nu fac TT, m-ai convins acum si tu ca nu are nici un rost, mai ales ca si eu am peste 30 de ani.
Ce mi-a placut si poza si incredibil ce bine i se distinge "comoara" de baietel.
15+
Piersicutza
tzitziri spune:
Felicitari Eva pentru bebe Luca sanatos si sa fie cel putin la fel de bine pana la capat!
16+
tzitziri spune:
Am si eu o rugaminte: maine vreau sa fac cerere de reducere a programului de lucru. Aveti idee(cine a facut deja) de numarul legii?Si daca exista un format stat?Ca altfel ma apuc eu si aberez
(dar nr legii tot imi trebuie)
16+
laureta spune:
Eva se vede bine tzuntzurel
Felicic te au sunat de la Fortis?
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
laureta spune:
quote:
Originally posted by tzitziri
Am si eu o rugaminte: maine vreau sa fac cerere de reducere a programului de lucru. Aveti idee(cine a facut deja) de numarul legii?Si daca exista un format stat?Ca altfel ma apuc eu si aberez(dar nr legii tot imi trebuie)
16+
Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. 96 din 14 octombrie 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca
Art. 13. - Īn baza recomandarii medicului de familie, salariata gravida care nu poate īndeplini durata normala de munca din motive de sanatate, a sa sau a fatului sau, are dreptul la reducerea cu o patrime a duratei normale de munca, cu mentinerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglementarilor legale privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale.
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)