Haide Andra! Tinem cu tine!
Raspunsuri - Pagina 3
amiss_zip spune:
Salutari tuturor!
Pentru ca Andra acum este in tratamente pentru a putea fi gata de transplant vreau sa va anunt ca s-au primit cateva raspunsuri de la clinicile de specialitate din Germania si din nefericire costurile pentru operatia Andrei sunt mai mari decat s-ar fi asteptat.
Asa cum scrie si pe site-ul Andrei, acestea sunt cuprinse între 180.000 #351;i 210.000 euro dac#259; nu exist#259; un donator printre rudele apropiate sau 140.000 – 150.000 euro dac#259; donatorul este din familia Andrei.
A#351;adar, chiar daca prin efortul familiei, al vostru si al tuturor s-a strans o suma impresionanta aceasta nu este suficienta.
Apelez si eu la voi pentru a va gandi un pic si la Andra si la faptul ca doar cativa banuti o mai desprate de a avea o viata normala. Apreciem orice efort fie ca faceti cazul Andrei cunoscut mai departe, fie ca ai un banut pe care sa il pui deoparte pentru acest copil.
Daca nu poti tu poate cel de langa tine are posibilitatea sa ne ajute.
Sper din tot sufletul sa fiti langa noi.
Am sa revin cu vesti despre Andra.
Multa sanatate si numai bine!
Andra are nevoie de tine.
Mai este putin. Doneaza pentru o viata!
amiss_zip spune:
Va transmit ultimile noutati de la Andra si de la cei dragi:
In ultimele zile, în Pucioasa, au avut loc câteva evenimente menite sa ajute la strângerea de fonduri pentru operatia Andrei. Acestea se datoreaza unor tineri ca si ea care au înteles ca un astfel de gest sta si în puterile lor. Un gest care, credem noi, înnobileaza si ne da speranta ca ea, tânara generatie, despre care, din pacate , cei care o cunosc mai putin, nu o cred în stare de asemenea gesturi minunate, este, de fapt, un model de generozitate pentru noi toti.
Este vorba despre doua spectacole oferite elevilor din Pucioasa, mai ales elevilor de la Colegiul National “Nicolae Titulescu” , dar si de la scoala 1 “Mihai Viteazul”, care, prin participarea si contributia lor materiala, au dovedit ca sunt mereu alaturi de Andra, dupa puterile lor.
Luni, 19 mai 2008, elevii colegiului au oferit un spectacol de teatru, muzica si dans, iar vineri, 23 mai 2008, o trupa de studenti din Brasov, “Bacteria H” ( Mari, Cristina, Alina, Silviu, Cosmin, Marian, Mihai, Lica, Andi, Cipri, Adrian, Dodo) a oferit un spectacol umoristic.
Al treilea eveniment, unic în Pucioasa si judetul Dâmbovita, este cel din ziua de 30 mai 2008, un meci de baschet între echipa de juniori a colegiului s dunkerii invitati la Sportarena, tineri care nu o cunosc pe Andra, dar care la invitatia echipei de baschet din Pucioasa (elevul Ionut Mandoiu este autorul acestei initiative) au acceptat sa fie alaturi de Andra si tatal ei, antrenorul juniorilor nostri, în lupta lor cu o boala cumplita.
Vineri dimineata am vazut un spectacol de exceptie oferit cu generozitate de cele doua echipe de baschet, spectacol aplaudat si ovationat la scena deschisa de elevii Colegiul National “Nicolae Titulescu” si ai scolilor 1 si 4 din Pucioasa.
Americanii Yann de Blaine, Brice de Blaine, Troy McCray, Golden Child ( de la Flying 101) si francezii Kadour Ziani, Guy Dupuy ( de la Slam Nation) unii dintre cei mai faimosi dunkeri din lume , invitati la primul turneu Sportarena din 2008, ce s-a desfasurat între 30 mai si 1 iunie pe terenurile Politehnica din Bucuresti, însotiti de Dan Rogos si colegii sai, au facut o impresionanta demonstratie de slamuri si elemente de streetball alaturi de echipa din Pucioasa formata din : Ionut Mandoiu, Dragos Drogoreanu, Leonard Cretu, Stefan Deaconescu, Marius Badic, Adrian Coseriu, Gabriel Tintoiu si Dragos Enescu, baschetbalisti care s-au încadrat perfect în demonstratia invitatilor lor.
Sportivi extrem de talentati dar si de o modestie si generozitate deosebite, participantii la aceast eveniment sportiv cu totul deosebit, au facut dovada renumelui de care se bucura, dar si a unor calitati pe care doar sportul le poate forma.
Suntem recunoscatori sportivilor, studentilor si elevilor participanti la aceste spectacole, care, prin gestul lor, adauga un strop de speranta pentru vindecarea Andrei Visan, dar dau si un exemplu celor cu posibilitati materiale care ar trebui sa fie mai receptivi la suferintele semenilor lor.
Bravo tuturor!!! Bravo!
Este extraordinar ce se intampla.
Haide Andra Curaj!!!
amiss_zip spune:
Salutare ! Salutare !
Ma tot chinui sa scriu de ceva vreme, numa’ nu prea reusesc...
Cred ca ultima data când am scris eram dupa a doua cura....
Ei, acuma îs dupa a treia :) !
Dupa a doua cura a fost foarte bine, m-am simtit foarte bine, am fost si acasa 2 zile . Mi s-a facut o noua punctie care a iesit bine si apoi am facut o a treia cura. Pe aceasta am resimtit-o mai mult decât pe cea de a doua. Am avut greata, dureri de stomac, febra, dar am trecut si peste astea si acum ma simt mai bine.
Urmeaza aplazia, asa ca sa-mi tineti pumnii în continuare !
V-am pupat pupacios,
Andra, 10 iunie 2008
Draga Andra esti foarte puternica si iti urez sa ai toata forta din lume sa treci peste aceste momente grele.
Mult curaj!
amiss_zip spune:
Multumim mult Cristiana ca esti alaturi de noi!
Andra a plecat acum o luna in Germania la o clinica pentru a continua tratamentul.
Sunt sanse foarte mari sa se poata vindeca fara sa mai fie nevoie de transplantul de maduva. Din nefericire clinicile romanesti nu au conditiile potrivite de izolare pentru un tratament atat de dur pe care il are acolo in Germania.
Cura este de cate o luna si va trebui sa fie pe mai multe luni sau in functie de cum se comporta Andra.
Nu va puteti imagina ce inseamna sa fii supus la un tratament de 6 ori mai dur si cat de costisitoare este acum pentru ei o luna in Germania.
Clinica este in Munich, parintii Andrei au fost nevoiti sa isi caute cazare acolo si din nefericire nu este una foarte ieftina.
Va multumim ca sunteti langa noi, iar pentru ca Andra sa poata continua tratamentul si sa nu fie totul pierdut va trebui sa mai strangem niste banuti. Stiu ca si pentru voi este un efort si va multumesc.
Voi reveni cu vesti.
Va pup si sanatate!
amiss_zip spune:
Salutari tuturor!
Vreau sa va anunt ca Andra este la a treia cura de citostatice in Germania si trece prin momente foarte grele intrucat tratamentul este foarte dur.
Acum este in aplazie si sper din tot sufletul sa treaca cu bine peste acest moment intrucat ultima oara a luat un stafilococ ce le-a dat mari batai de cap.
Din nefericire parintilor Andrei le este din ce in ce mai greu sa mentina partea financiara pe linia de plutire.
In ianuarie o noua cura este absolut necesara.
Vreau sa va reamintesc pe aceasta cale de Andra si sper nu uitati sa o treceti si pe ea in listuta voastra.
Daca esti pe acest topic stii cu siguranata cat de mult este nevoie chiar si de cel mai mic banut si, stiu la fel de mult, ca esti deja, prin ajutorul tau, in inimile multor copii si tineri.
Va multumesc mult!
Dumnezeu sa va ajute pe toti in aceste zile minunate de sarbatoare a postului Craciunului!
kover spune:
am crezut ca voi citi:"Andra a invins boala".dar inca nu.inca lupta cu boala.imi pare rau.incerc azi sa trec pe la banca transilvania sa pun niste banuti.multa putere ii doresc Andreimamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
kover spune:
am pus in cont mica suma de 50 ron.sper ca in cont bun.pt.ca la banca mi-au spus ca mai sint si alte conturi pe numele Visan.mamica de Robert(23.11.2004) si Kristian(01.09.2006)http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124407/
sirimie spune:
Am fost azi la banca si am donat 50 de lei. Puteti confirma ca au intrat in cont?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei