Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)
Raspunsuri - Pagina 16
carmenp spune:
cristalule, daca mai poti face haz de necaz tot ie bine, salutam gasca vomicioasa si kkcioasa, sa va puneti repede pe picioare. bai za uei, cum stai cu chilele?
szivarvany spune:
Cristal, pupici multi-multi la voi, tie nervi de otel si mult spor la trebi, pupam ambele galusti !
Ema, tu pe unde umbli ?! Ce-ti fac feciorii ?
Papadieee, cum sunteti, fetele ???
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
roxanaz spune:
Cristal imi pare rau de enteroviroza voastra.... sper sa treaca. dar ai mare grija sanu iei si tu, nu gluemsc, anul trecut eu si barbata-miu am zacut 5 zile dupa un virus adus de Patrick (de referendumu' lu' Base ). pupici si sa treaca repede. ai apelat la sprite rece dat cu lingurita dupa ce vomita? este tare eficient!
kim222 spune:
Neata!
Roxa bine macar ca te-ai relaxat!Vreau sa te intreb de Montignac cind ai timp.
Cristalinule baga niste Sprite sau 7Up cum zice si Roxa, regim alimentar si ceva Debridat....si trece in mod normal in 4 zile...Sanatate multa!
Nora pozele tale le vad acasa..
g_ioana spune:
Cristalina of,of mai,mai tinem pumnii ca Maria sa-si revina rapid..incearca si cu ce au zis fetele si vinde-i pontul si lui John,ca sigur gaseste la Madrid sprite sau 7Up...
Noricico ti-am admirat familionul..Rares este un frumos si un mare smecher iar domnisoara este la fel,sa-ti traiasca!!!
Vivia uitai sa-ti raspund,batranetzea bat-o vina,nu m-am incretit decat temporar,imi pusesem niste bigudiuri...iar tratament am primit pastile aerius,vreo 30da inca nu le am luat,mi-am facut azi un exudat si vineri primesc rezultatul,pana atunci ma mai distrez cu paracetamol sinus si atat..
Si mie mi-e tare dor de Alice si sper sa nu se fi intamplat nimic rau cu ea!!!
Si de Andreea de Pupi mi-e dor si de povestile si pozele ei superbe de week-end!!!!!
hai sa avem o seara buna
kim222 spune:
Ioana astept sa vad rezultatul la exudat, sint tare curioasa!
Roxana am avut treaba si te-am ratat!
Vazut si familionul ...Scufitii rosii,ce s-a inaltat Raresu si ce dulce est eel in portocaliu!Andreea este deja domnisoara!...iar voi doi...doi porumbei
am si eu niste poze de la ..pregatirile de Pasti:
http://good-times.webshots.com/photo/2077413260100032467elUXMT?vhost=good-times&vhost=good-times
roxanaz spune:
neata! e deja miercuri azi, imi adun fortele pentru inca 3 zile
Cristal sunteti mai ok azi?
Oliv imi pare rau.... next time
Ioana cum stai cu gatul?
Nora, mi s-a parut ieri ca ai impresia ca stiu ceva mai multe despre Alice si nu vreau sa zic. eu cred ca gresesti, nu stiu absolut nimic. iar la link-ul cu membri daca atunci cand dai click pe numele unui user nu vezi ultima logare atunci e chiar singura data pe care o am in plus. nu e vorba de nici un 'silenzio stampa' cel putin nu din partea mea. (scuze de dizertatie, dar nu am vrut sa se para ca ascund ceva)
de azi intru la o tura de disociat, cine se cupleaza cu mine? ma duc sa vad ceva poze inainte de a incepe nebuneala.
o zi frumoasa tuturor!
carmenp spune:
vazut uka
mey, is cam multe absente pin catalog... gabi, ce faci, pregatim pampoanele?
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
aci-s!
Gabi!!! unde esti?
Uite azi sunt si eu pe aici - sunt ultimele 3 zile de servici!!!! Mi-a fost greu zilele astea sa intru de acasa - inca am dial-up si merge ca melcul...dar de saptamina viitoare imi iau laptotpul de la servici cu Zapp-ul si sper sa mearga mult mai bine!
Sunt ok, am fost luni din nou la control - bebe nu a coborit inca, colul e rigid (sau asa am inteles eu...) - mi-a fixat cezariana pe 21 mai. Ramine sa mai stabilesc cu el la ce spital sa nasc... si sper sa fixam sia sta lunea viitoare cind ma duc din nou la control.
Vad ca nu ati scris prea mult - sper ca toata lumea e bine si ati petrecut bine saptamina trecuta!
Sunt prin zona...
Gabriela 37+ cu AMR 14 zile!!!!...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.