Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bre, ti-am zis ca ma bag io?;)) n-ai avut in viata ta injinera la igiena;)) baga aici conditiile sa am martori:D

quote:
Originally posted by ina32

La noi se pare ca a venit primavara...sau sunt eu mai euforica fiindca azi imi vine cupilu acasa iar maine plecam Ieri n-am primit nica', ca deh...daca n-am vrut flori...In schimb azi dimi ma intreba sotu ce vreau de ziua mea si i-am cerut...o femeie...la curatenieMare si spinoasa problema, si deocamdata fara rezolvare. Voi cu cat le platiti pe zi, ca tot incerc sa dezleg misterul...de ce nu vor duamnele sa munceasca. Poate le-oi plati eu prea prost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

[quote]Originally posted by carmenp

bre, ti-am zis ca ma bag io?;)) n-ai avut in viata ta injinera la igiena;))

Am retinut oferta dvs, ati fost introdusa in baza de date si veti fi anuntata cand sa veniti la interviu. Pana in data de 11 mai anu' curent va rugam sa depuneti cv-ul la sediul nostru din Brasov

Mergi la inceput

aide, bre, ne mai cramponam in siviuri si scrisori de intentie, io zic sa`ncepem derect cu proba practica:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by carmenp

aide, bre, ne mai cramponam in siviuri si scrisori de intentie, io zic sa`ncepem derect cu proba practica:D

tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Si orice proba practica se da doar dupa ...oral...deci o barfa mica la o cafea...Si daca e vb de cafea+vorba+Brasov...m-as baga si io la un geam si-o carpeta de curatat...
(Se scoate ina cu doo injinere...parca vad ca ne da si ceva de reparat.)

Edit: m-am bagat si io ca musca intre doo dame fine...dar poate nu va suparati...pun si io un umar cald la igiena...poate iese de-o intalneala si-o beuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Duamnelor poftiti...cu cat mai multe, cu atat mai bine, pot organiza un casting Nu ma deranjeaza nici munca in echipa(de injineri)
Bagati si ceva preturi, sa-mi pot face un buget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:

Duamnelor poftiti...cu cat mai multe, cu atat mai bine, pot organiza un casting Nu ma deranjeaza nici munca in echipa(de injineri)

Hmmmm...casting?Sa ne batem in maturi si mopuri....mai bine cost-ing....ingineri contra cost...Dar cum noi suntem nepretuite....bagam bugetul la comun si punem de-un bairam la vreme de seara.Pasarike...ce zici?Zburam la munte ca Bibi Bloksberg (sau cum s-o scrie),calare pe matura?Ca palinca o da Ina...noi venim cu carnatzii...ai auzit ca e munca de echipa,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

quote:

..hai ca ma bag si io sa ajut moldovencele la greu...ma ofer sa prepar "coctailurile" necesare la curatenie!.....btw Ina io zic ca nu cauti ce trebuie,s-a schimbat trendul,acu se cauta bone si menajere...barbati!...vazui la protv ca cea mai buna bona din anglia a fost votata... un roman cu muschi si tatuaje....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Ioanaooo, da si tu un link sa-l vedem si noi pe menajeru` mushkiulos

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

io-te acu am vazut`o si io pe giulika dansind, bravooo, are talent fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua...din tara vomelor si diareei...
Rad io da' nu e rasul meu (ca al meu de obicei e mai cristalin asa...)

Spala masina non-stop, tocmai schimbai patul de la a la z si pe Maria cu totul ca a vomitat in somn.
Azi noapte iar...si intre vomitaturi umple olitele de 10-20 ori pe zi...
Nu stiu de unde, ca bea 1-2 pahare de apa...mananca 2-3 covrigei si mai bea putina supica de morcov...
Nu vrea medicamente, urla de ne stie tot cartierul cand vreau sa-i dau altceva decat apa, supa o bea cu amenintari.
Taica-su e in camera de hotel din Madrid, ma rog de el prin telefon sa ia Smecta...
Nu-mi vine sa o duc la spital, ca e speriata si asa. Dar ma termina ca nu vrea sa bea nici un medicament!

Azi dimineata bunica a zis ca poate a luat-o si ea...chiar daca dorm cu mine si mananca numai cu mine astea mici si urla daca vrea sa le culce sau sa le dea sa manance tot e bun un ajutor in casa...ma cam ingalbenisem cand am auzit...:) Se pare ca a fost alarma falsa, de la sperietura.
O zi frumoasa va doresc.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput