Piticlontzi de iulie-august 2004 (252)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata tuturor !
Eu la munca, again , noroc ca ieri n-am stat decat cateva ore.
Rox, spor la treburi !
Ioana si Kim, sanatate multa la voi !
Leeloo, da un semn sa stim ca sunteti ok !!!
Mitzu, nu dai de beut ?

ELI
Sa ai parte de multa sanatate, fericire, bucurii, impliniri, te asteptam sa ne povestesti despre voi, poze ...

Spor la treburi tuturor ... sunt prin zona ... haideti la semnat condica.
O zi frumoasa tuturor !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI MITZURA !

LA MULTI ANI ELI !

Sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bine!

Gabi tinem pumnii sa fie bine!
Roxana ... sa-ti fie de bine "dezintoxicarea"
Daria si Ioana ... v-am admirat fetele - sunt si frumoase si talentate!... Sa va traiasca!

Noi suntem bine. De ieri avem un nou membru in familie . Daca vreti sa il cunoasteti, poftiti aici: http://good-times.webshots.com/photo/2651285090044250153mzkXtQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,tocmai veni de la doctor cica am faringita cronica..mi-a dat aerius si la cererea mea expresa sa fac un exudat
Carolina,noul membru este criminaliar fetele sunt superbe...daca ar vedea mandra mea pozele nu as mai avea zile bune cu ea....in vacantza a stat numai pe catzelul bunicilor..intr-o seara surpriza,gaseste mama mea doua oua colorate sub catzel care dormea linistit pe ele...mandra ii spuse senina"eu le-am pus,sa le cloceasca pana maine,sa iasa pui de Leti,sa iau si eu acasa!"
LA MULTI ANI ELI!!!!
Sa avem o zi buna,pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

hristos a inviat!
la multi ani cu sanatate, mitzu si eli! sa fiti sanatoase, fericite si iubite, toate visele sa vi se implineasca!
leloo, vaz ca esti prezenta, bravo!
si io ca si roxana, am fost la cura de dezintoxicare de pc da` n plus am mincat si-am dormit cit a incaput, n-am curaj sa ma urc pe cintar;)) ma simpt ca trenu` deraiat, nu reusesc sa-mi intru in mina;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani fericiti Mitzura si Eli!!!
Repede au mai trecut si sarbatorile astea, si tare bine a mai fost. N-am facut execese culinare, ca eu nu mananc miel si drob.Am lasat cupilu la bunici toata saptamana, asa ca am cam fost de capu' nostru. A fost si bine ca am mai rezolvat unele treburi da' mi-e si dor de el. Maine vine acasa si miercuri plecam intr-o minivacanta, pana duminica, in formatie completa.
Inca mai tuseste, dar la plamani cica nu se mai aude nimic. In schimb, zise dr ca are un pic de rahitism si mi-a zis sa-i dau osteocare 2 saptamani si vigantol. La sfarsitul lui mai poate ne facem curaj sa-l operam de polipi, daca nu mai raceste pan atunci.
Carolina-sa va traiasca noul membru al familiei, imi inchipui cat is de fericite fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Kro, sa va traiasca noul membru ! Mama curajoasa ce esti !
Ina, sa aveti vacanta placuta ! Unde mergeti ?

Eu mai am o groaza de lucruuu si nu stau nicicum

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

in primul rand bine v-am regasit dupa scurta vacanta pascala.
in al doilea rand
LA MULTI ANI MITZURA !

LA MULTI ANI ELI !

Kim-- si eu am avut cu Edi cateva explicati vis-a-vis de ciocnitul oualelor care s-a sfarsit cu intrebarea " si cum spune-ai ca se joaca jocul asta nou??cine ce spune primul?" el crezand ca jucam un joc nou....

In rest am colindat tara timp de 9 zile de la est la vest in tot sudul din Dobrogea in Banat de la Mangalia la Timisoara .... si diverse alte localitati de pe cele 2 rute alese la intamplare....

Cand am pozele descarcate va anunt.

Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Mitzura!
La multi ani Eli

Maria si John s-au captusit cu un enterovirus...John e la Madrid si are prezentare in dupa amiaza asta, azi noapte a tot vomitat (probabil ca sa-i tina isonul Mariei)...eu n-am mai dormit de doua zile...Barosana e vesela si vioaie. Ma uit la ea si o caut pe toate partile, ca-s stresata la maxim sa nu aiba si ea.

Maria e tot intr-o voma, durere de burta si diaree de sambata dimineata. Eu sunt speriata de bombe, sper sa treaca repede...
Vreau sa fac cerere sa mareasca astia ziua ca mie nu-mi mai ajunge
Sper sa-mi fac timp sa mai stau pe indelete la taclale. O zi frumoasa sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Irinelor si Irineilor de ziua numelui!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cum sa te calmezi fara vivaldi, buline sau numaratoare;))

- se ia o prastia de dimensiuni potrivite si se trage de elastic cu grije mare sa nu-tz vie elasticu` peste oki, moment in care incepe procesu` de calmare
- pentru a avea efectu` scontat se pune si chetricica (atentie, aceasta tre sa fie de dimeniuni mici) inainte de a arma prastia
- daca va hotariti sa eliberati elasticu` cu tot cu chetricica asigurati`va ca pe traiectorie iegzista si`un geam

v-am prezentat terapia prin prastie;))
pies1: i-am cumparat una lu` ionu` inca ma mai gindesc daca sa i-o arat sau nu, una alta o folosesc io
pies2: n-am spart niciun geam... inca
pies 3: la multi ani, cuscra!
kro, vazut nou` membru al familiei

Mergi la inceput