Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata si de la noi
Noi am dormit bine,Doamne Ajuta!Noi n-am mai avut probleme cu dormitul noaptea de pe la o luna.Doarme cite 6 ore legat , uneori chiar opt de ma si sperie.Dar biberonam la greu, asta e!
Aseara am iesit din nou si am facut turneul obisnuit.Mai suzeteaza, ma studiaza, vad ca usor usor merge si plimbarea.Pe mine in schimb ma dor picioarele si mai nou si miinile,pentru ca eu las carutul propriu-zis in masina si iau copilul in scoica si il aduc sus.De la masina pina sus, vai de mine de greu e.E grea si scoica aia, asta e.
Evenimentul de aseara a fost ca a cazut ciinele in lac.S-a dus el pe cont propriu sa bea apa, s-a dezechilibrat si buf! deodata dispare din peisaj.OMU s-a inverzit, se si vedea in chiloti facind baie in balta.Noroc ca a reusit ciinele sa puna labele din fata pe marginea de beton si e fost extras "prin smulgere", apucat cu fermitate de zgarda.Apoi s-a scuturat 100 de ani, s-a tavalit prin praf si puf de plop, o fericire ce mai!Asta din ciclul"numai noua ni se intimpla toate"! Spre fericirea mea, ca sa nu mai spalam ciinele, s-a hotarit in consiliul de famile ca azi va fi trimis la tara.Si va sta acolo pina intra Teodora in vacanta si va avea timp sa se ocupe de el cum se cuvine!
Despre bona (Tuchita parca intreba)am aflat citeva amanunte de la familia care mi-a recomandat-o.Inca nu e disponibila dar va fi la 1 iunie iar cu ea direct inca nu am luat legatura.Ii vor spune dupa Paste care le sunt itentiile si ii vor da atunci nr meu de telefon.Sper sa fie interesata, are referinte bune.Primeste acum 9 mil pt un program de la 8 la 18 si bonusuri de sarbatori si de ziua ei.Copilul are acum aproape 3 ani si va merge la gradinita iar ea il ingrijeste de cind avea 6 luni.Altceva nu face in casa, doar are grija de copil....nu stiu ce sa spun deocamdata.Eu as avea nevoie de ea full time abia la toamna, pina atunci as vrea sa vina citeva ore sa stam impreuna , sa se bisnuiasca cu copilul si copilul cu ea, etc.
MamiP, condoleante.Imi pare tare rau ca tu si ai tai n-ati putut savura 100% venirea albinutei acasa, asa ca ai de recuperat.
Gecko,Aruba ai? Pai se poate sa ma lasi tu pe mine sa te caut atit pe harta si sa nu fi acolo? Eu retinusem Australia, dar cum nu sunt eu prea buna la geografie am zis ca am incurcat eu borcanele si asta e.Oricum, mi te imaginam frumos Aruba, poate nu-i timpul trecut pt voi, pt noi.Cine mai pofteste, cine mai doreste
Naty,sa stii ca daca te plictiseti de faianta din baie si vrei sa vezi tavanul, Iulia inca nu vede bine la distanta si cu zgmotul trebuie sa se obisnuiasca de mica.Asa ca, inca o vreme,fara inhibitii!
Pentru Ariel si Tuchita si alte amatoare de alifie :
Un golanas agata o gagica si o impinge in parc intr-un tufis.Inainte de intreaba galant:Auzi fata, tu vrei asa sau cu alifie?"cu alifie", sopteste ea .La care el, baga doua deste in gura, fluiera tare si striga:"Alifie, vino ma incoa ca vrea si cu tine!"
Acestea fiind spuse,Adriutapentru iluminare si pe toate.

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

imi cer scuze sunt capiata ;adresa link-ului este urmatoarea : http://www.petitieonline.ro/petitie/memoriu privind adoptiile in romania prin modificarea lefii 273 2004-p04160042.html

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Se pare ca a fost o noapte buna pt toti bebeii...si noi am fost extrem de cuminti. Mancat la 22, apoi la 2.30 si apoi la 7! In rest cumintica foc...parfum, nene!
Gecko, multam de capitol!-Adriuta, ea l-a facut, nu eu!
Tuchita, eu pot veni in Moghioros (uite chiar mi-ai dat o idee sa mai variez, plus ca e chiar langa soacra-mea...) ar fi ssuuuupeeer sa ne intalnim (iti dai seama, 4 varsatori!!!!!)dar din pacate inca nu, pt ca imi trebuie masina si masina mea a facut pana, Dumnezeu stie cum si cand, cert e ca dupa ce am fost cu Iulia la pediatru, randunoiul a gasit-o cu janta pe pamant! Doamne, cand ma gandesc ca oi fi mers cu pana, cu copilul in spate...Dar eu n-am simtit nimic! Deci cand merg in Moghioros o sa te anunt.
Tocmai m-a sunat Laly! Sta la parinti in Drumul Taberei si acolo n-are internet. Ne pupa pe toate. Clarinda a luat in greutate, dar numai dupa ce a bagat completare; fata fara probleme mananca o masa de la ea si una la biberon. A vorbit cu Simonette care pe 30 acum pleaca definitiv in Belgia, n-are nici un ajutor la cei 2 copii mici si n-a mai avut timp sa intre. Maybe later...
Mami, condoleante,si eu te inteleg...Pe mine m-a crescut matusa mamei, Lili (de la Elena-nume pe care in amintirea ei il va purta Iulia). A murit acum aproape 3 ani, fericita ca-i spusesem ca am o relatie serioasa (randunoiul), inainte de a apuca sa-l cunoasca. Mi-e imposibil sa nu lacrimez de cate ori ma gandesc cat ar fi iubit-o pe Iulia-si n-am nici o indoiala ca de acolo din cer a vegheat-o si o vegheaza neincetat. Asa ca, f bine ca macar Sofitel a aflat de nasterea lui Honey, a murit cu o dorinta mare implinita. E mare lucru!
Ariel, ce sa-ti zic...da-i cu leacurile tale, acolo...ca si asa vad ca antibioticul e pish-wasser.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mussara2000 spune:

Neata. Am aparut si noi pe crenguta, cat doarme Iulian.

Si la noi a fost o noapte minunata papat la 12 si apoi la 4 deobicei se mai trezea si pe la 2 sa pape dar in noaptea asta a dormit ,,lemn''
Simo bine zis faza cu antrenamentul, numai ca eu am mai sarit gardul chiar inainte de nastere cand am indus nasterea natural dar nu mai mult de 2 seri asa ca mai asteptam si noi saptamana asta sa treaca.
luny felicitari pentru noaptea linistita sa dea Domnul sa fie tot asa deacum inainte.
Kitzy ---- roaga barza.
Ariel saracuta de tine, sper sa-ti treaca cat mai curand SANATATE MULTA si mii de
tuturor

AVEM CEA MAI DE PRET COMOARA ! IULIAN

http://good-times.webshots.com/album/563157641frXlWM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

AAAAAAAAAA
Am uitat sa urez "Bun venit acasa, Bubu!".Pozele inca u le-am vazut, dar sunt sigura ca Stefanut e un ingeras dragals cum sunt toti dealtfel.Eu inca n-am vazut bebe urit.Se zice ca Dumnezeu i-a facut asa dragalasi ca sa putem sa induram mai bine toate greutatile si sa-i iertam pentru noptile nedormite, pentru plinsetele interminabile, etc.Eu stiu?
Felicitari Cristina si Nicol pentru bebe! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Iar despre schimbarile survinte, pot sa va spun fara urma de ezitare ca viata voastra (noastra) se va schimba complet si totul se va intimpla altfel, in alt ritm si cu alte prioritati pentru totdeauna.
Eu , dupa ani de "pe fuga" tot, pot sa va spun ca ajunsesem la urmatorul echilibru:dimineata ma trezeam de buna voie inainte cu doua ore de restul lumii (asa puneam ceasul sa sune) si stateam singura la cafea , doar eu cu gindurile mele.Si la baie cu usa inchisa si la dus cit aveam chef! Abia apoi dadeam startul la toata nebunia si incepea maratonul zilnic.Sper sa pot si acum sa-mi pastrez acest mic tabiet care ma tine intreaga, in picioare, si inca cu chef de viata!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (2 luni)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo

Mergi la inceput

Nusica, nu merge link-ul! Mai incearca odata! Sa citesc si eu despre ce e vorba...ca, in principiu, nu prea m-as baga in chestii atat de sensibile. E fff complicat cu adoptiile...adica, vreau sa spun, atatea situatii...Dar asta mi se pare normal, sa nu trebuiasca sa ii cunoasca parintii naturali pe cei adoptivi

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Mimonix, si pt mine inainte erau ff importante cateva momente zilnice de stat cu mine, singura, cu gandurile mele; si ma cam ingrozeste ideea ca va mai trece mult pana voi mai putea degusta astfel de momente. Pe de alta parte ma "excita" o schimbare marcanta a cursului vietii, nu pot zice nu...(zodia, deh).
Faza cu cainele in lac...
Iar cu cu Iulia in dormitor...normal ca stiu ca nu vede si ca oricum habar n-are ce se intampla dar...ne e rusine...

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dalv!!! nu merge pagina!

ylari, ti-am raspuns pe pm...cred ca acum e fain la spital...eu am fost ghinionista care a prins INAUGURAREA!!! mama ei de inaugurare, ca de la asta mi s-a tras mie toata patania!!

mimo, cainele asta al tau face intentionat??? hahahhaa, ce am mai ras!! sa stii, ca si ei, ca si copiii, devin gelosi si incearca sa atraga atentia asupra lor...tie vad ca a reusit sa ti-o atraga de tot!!! hahahaha! la tara cu el!
cat despre alifie....ce treaba am eu cu alifia??? la 2 sapt dupa nastere??? nznznznz...poate doar la fundul lui bb:)
pana una alta...cand dispar firele alea resorbabile???, am unul pe care il simt cum ma strange, il urasc! si vreau nu vreau, seara inainte de asa zisa culcare, tre' sa-mi iau doza de anestezic!

nicoletaaaa, esti unde cred eu??? hai mami, push!!!!

clau si eu baltesc...am niste tampoane de san de la fixies...ma tin fix 15 minute!:)) hahahha...cred ca le pun pe cele refolosibile, de la avent!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Doamne ce frumos este sa fii mamica.
Eu nu mai am lohii de sambata! este normal???

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

dragi randunici,

am fost ieri la eco si... bebe este bine, are 5.36 cm si are 156 batai/minut ....translucenta nucala este 1.29 deci este ok. Mi-a luat sange si pentru bitest, m-am programat si pentru eco morfo fetala de trimestrul II, o am pe 1 iulie. In concluzie, vestile pe care le-am primit sunt foarte bune....

va pup si va doresc numai bine in meseria de mamici.

maryb 12+

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput