Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)
Raspunsuri - Pagina 15
ursuleata spune:

Normal "ca creste" ,Naty
.
Oricum eu asa il vad,,,cel mai superb...si vb cu randunoiul ca fiecare cioara isi vede puiul...dar daca si voi ziceti![]()
.
oricum..mor dupa el.
Acum va inteleg in totalitate....numai de el vb si numai la el imi sta capul. Il ador. 
www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic
http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK
Mami de ursulet
ccris_ccris spune:
Aaa, sa schimb semnatura!
Promit si pozici!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
natynic spune:
Cris, bun venit! Schimba semnatura! Succes la baie-sigur va fi cu balbaieli dar sa vezi apoi ce bine si frumos va fi, eu abia astept baita, in fiecare zi! 
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
deeapui spune:
Cris, stiu ca Zoze a avut aceeasi problema cu sfarcurile(mai bine zis cu lipsa lor), dar a reusit pana la urma..cum, sincera sa fiu nu stiu. Dar ideea e ca se poate. Mi se pare ca la inceput s-a muls cu pompa, pana i s-au format sfarcurile..eu am vazut-o in spital ce se chinuia si se enerva bebe. Dar acum se pare ca suge fara probleme.
Deea
36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
natynic spune:
Deea, dar ce e cu Zoze??? De ce nici la sms-urile noastre nu raspunde?
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
ccris_ccris spune:
Naty, Deea,
, multam.
Stiu sentimentul, e tare nasol, eu am pieptul ff mare, acum fiind si plin si dureros e si mai si... iar sfarcurile mai tare se ascund.
Voi incerca s-o mai pun la san pe bebe cu sfarcurile alea de silicon.
Cat despre baita, la baita demonstrativa din maternitate, bebe a plans tare, nu prea-i place.
Imediat se incarca si pozicile! E si un filmulet!
de
Andreea Georgiana
POZELE MELE
deeapui spune:
Nu stiu mai Naty..ca nici mie nu-mi raspunde la tel..de obicei ma suna ea cand apuca. Joi de ex ea m-a sunat, dupa ce o sunasem la greu 2 zile si pe fix si pe mobil. Mi-e tare teama sa nu fi cazut intr-o depresie urata, mi s-a parut ca avea o voce cam ciudata, ea care era super vesela tot timpul.
Deea
36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena
ccris_ccris spune:
Aveti pozici cu bebe in Andreea.
Ma duc sa-i facem baitza, tineti-mi pumnii!
de
Andreea Georgiana
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Fetelor, fata mea doarme, s-o trezesc sau nu?
de
Andreea Georgiana
POZELE MELE
clauclau spune:
Ursuleata, e frumos rau de tot bebe Vlad! Are niste trasaturi superbe! 
Cris, bine ai venit acasa si succes la baita. O sa vezi ca nu-i asa de greu, in curand o sa faci asta cu ochii inchisi! ![]()
O sa te contacteze medicul pediatru de la Medlife cam intr-o saptamana pentru prima vizita!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!