Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (156)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Asa e,Naty,am vazut ce bine m-am simtit iesind pe afara,ca de atata timp asteptam. De aceea sunt in febra cumpararii carutului.Vreau sa-l am pana la sfarsitul saptamanii!

Fetei mele nu-i mai trece odata ochisorul!!Tot ies secretii din el,si-i tot dau cu kanamicina!!

FELICITARI SERRY!BINE AI VENIT BB LUCAS!
Merci mult fetelor de sfaturi si sugestii.
Elara,ce super poze aveti voi..Este o dulce Maria!!!La fel,bb Vlad de Ursu.
Am vazut si Luca scump!Si puiut de Maria,si de Delph.
Of,Tuchita!fata supi.
Luny,super la Biserica Icoanei..super si preotii acolo!!Cred ca si noi,tot pe 25.
Kya,daca am asculta la mama si soacre...Dar ce mai zici ca la noi randunoiul urla cand stranuta fata,cum ca ar fi racit,sa inchid usa...

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce zgarcita esti, Kya, cu pozele floricicai tale!!

Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

A vazut-o vladut pe sanziana.
De abia asteapta sa se vada

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

http://community.webshots.com/album/563181446vZzIjK

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Nu vreau sa se supere vreo alta mamica de baietzel, dar Vlad de Ursuleata e cel mai frumos bebe baietzel din cati am vazut in viata mea!!! Dar ce ne mai miram, ca nici parintii nu sunt mai prejos..cu ochii lui tati si gura lui mami, ce altceva sa iasa decat o asemenea frumusete? Nu ma mai satur sa ma uit la el....

Deea36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce zici, Ursule, creste ficatu in tine?

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Ursuletul seamana cu mama ursuleata

deea, sunt de acord cu tine...dar cu o specificare...dupa David...ursuletul e cel mai frumos bebe baietzel din cati am vazut in viata mea!!!

poze

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Mstela, si MAtei are secretii de cand s-a nascut: au fostncolore, apoi s-au facut galbene si ii dau cu kanamicina de 3/zi deja de 9 zile. Acum sunt din nou incolore si mai putine, dar sper sa treaca repede. Mi-e teama ca daca nu-i mia pun, revine culoarea galbuie si o iau de la capat cu kanamicina.

apropo de BURTA, o prietena m-a sfatuit sa-mi cumpar o burtiera. Am luat una pe cutia careia scrie SANA - burtiera. Sotul a luat-o de la o farmacie din zona ( Berceni). O port de vreo saptamana, dar se vede diferenta - adica burta a scazut semnificativ, fara sa fac nici un fel de miscare. V-O RECOMAND CU CALDURA!!!! Si nu costa decat 21 ron ( daca confortul psihic s-ar uita la bani)

Cred ca soacrele si mamele noastre aufost la aceeasi scoala!!!
Au aceeasi parere despre infofolit copiii. Culmea este ca si sotul meu ii indeasa caciula pe cap in casa, cand nu sunt eu.

Pupici, Valentina si MAtei
POZE cu noi http://community.webshots.com/album/563157071XdEkun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Deh, Ioana, te cred. Dar eu una decat Alex al meu stiu sigur ca e mai frumos..Alex a fost cam uratzel ca bebel..abia pe la 1 luna arata si el ca omul...

Deea36+ , www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si Bianca Elena

Mergi la inceput

Deea, cred ca oricat de urat ar fi bebelul nostru (daca se poate asa ceva) tot e cel mai frumos pentru noi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

randunici, gravidutze si mamici,

In primul rand, bine v-am regasit! Astazi am ajuns si noi acasica, in sfarsit!

Bineinteles ca sunt restanta cu cititul, dar am vazut pe prima pagina ca avem proaspete mamici si vreau sa le felicit:

NIKOL, SERYY ANN, CRISTINA, FLORIIO, FELICITARI MAMICI, SA VA TRAIASCA PUIUTZII SI SA VA BUCURATI DE EI, SA FIE SANATOSI, PAPACIOSI SI DORMICIOSI, IAR VOI SA VA RECUPERATI RAPID!

Deci, cum spuneam, in sfarsit acasica. A terbuit sa mai stam o zi in plus pentru ca din cauza streptococului meu i-au facut si ei antibiotic preventiv si trebuia sa termine tratamentul de minim 3 zile.
Suntem bine, am venit acasa cu 150 de grame mai putin, cu un pic de icter, cu un piciorus valg pentru care si noi trebuie sa facem masaj (dar dupa Paste), somnoroase si foarte mancioase.
Andreea mea nu face altceva toata ziu decat sa pape si sa doarma. Cu papatul avem noi o problemutza, adica mami. Fetelor, nu pot s-o alaptez, desi am lapte (incepand de azi curge ca lumea) fiindca n-am sfarcuri si nu are de ce sa traga si se enerveaza si ajungem la biberon. Dar am inceput sa ma mulg si-i dau asa din biberon. Am incercat si cu sfarcuri din acelea din silicon si n-am reusit. Au inceput sa ma doara sanii, sa fie tari si sa curga si, din ce imi era teama ca n-o sa am lapte, acum mi-e teama de o furie a laptelui, nu stiu ce sa fac Nici nu am ajuns bine acasa si am inceput cu panica!
Si mai am o problemutza, fetele care ati nascut la Medlife, pentru prima vizita acasa v-au contactat ei? La medicul pediatru v-ati inscris imediat cum ati iesit? Oare sa astept pana dupa Paste sau deja peste o saptamana trebuie sa ne vada un pediatru, ca am uitat sa intreb...
Sunt asa de emotionata, dar si obosita in acelasi timp, in seara asta avem prima baita, sa vedem cum ne-om descurca.
Fata mea e cuminte, chiar prea cuminte, ca ma si ingrijoreaza, nu se trezeste si nu chiraie decat de foame! In rest, nani tata, la greu!

Hai ca m-am intins, trimit mesajul asta si revin.

Cristina38+Andreea Georgiana
A sosit ziua cea mare! Doamne ajuta-ne!

Asteptand-o pe bebe
POZELE MELE

Mergi la inceput