Mamici prin FIV (2)
Raspunsuri - Pagina 10
adaca spune:
GINGER e bine sa folosesti lingurita cand le dai papa, sa nu se obisnuiasca cu tetina. Cunosc fetita de 2 ani si 6 luni care si acum supa si ciorbita o bea cu biberonul (facuta la blender). Eu lui Rares ii dau apa cu paharelul inca de la 4 luni, iar mancare i-am dat direct cu lingurita.
ANDICU MULTUMIM
Astazi Rares mi-a spus pentru prima data MAMA, dar cred ca asa a vrut sa ma roage sa-l las in pace sa nu ii mai curat nasucul. De dimi am fost la tanti dr. Rares e ok, acum Darius are viroza , dar nu mai face febra asa mare.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
Monica-Elena spune:
Adaca biberonul dr care vorbeam nu este cu tetina este cu lingurita. Si chiar daca ar manca cu biberonul care ar fi problema ca doar nu o sa se insoare mancand din biberon. Eu nu l-am fortat pe Mihnea sa renunte nici la pamparsi, nici la biberon la nimic si au venit asa de frumos toate de la sine. Cu biberonul mai bem inca lapte desi bea si din cana si din sticla si cu paiul sub toate formele dar laptele de dimineata si d eseara a ramas cu biberonul si acum la 3 ani(si apropo de biberon sotului meu i-a luat postasul biberonul la 5 ani si pe cuvant ca e ditaamai omul sanatos fara carii cum se spune ca ar da folosirea prelungita a biberonul). Noi am renunta la suzeta la 1 an, la pamparsi la 1 an si 8 luni si de bagat in gura nu a suportat niciodata sa ii bag eu, a mancat singurel d ela un an. Asa ca toate la timpul lor si sfatul meu este sa faceti ce simtiti voi ca e bine ptr puiul vostru nu ce srie la carte si ce zice prietena X sau Y.
aurel_cris spune:
MADALINA,ADACA,ANDICU
Of ce dor imi este de DC dar acum stau prost cu timpul,abia astept sa termin cu scoala sa pot citi in pace caci vad ca vb de diversificari si curand ajungem si noi la ele.Mie dor sa vad pozele bebelusilor vostri sa vad cat ati mai crescut....Apropo voi da-ti vigantol la bebelusi caci eu in Anglia nu i-am dat ca nu mi-au zis dar aici dr pediatra mi-a zis sa ii dau.Totul este foarte diferit aici,nici schema de vaccinuri nu se potriveste si trebuie sa continui schema din Anglia caci am inceput-o acolo.Cam atat am timp astazi caci Biencuta tocmai se trezi,doarme asa de putin.Noptile tot asa fara somn sunt,dorm acum cate 5 ore pe noapte si ma simt tare obosita,simt ca nu mai asimilez nimic cu invatatul
Va pup cu drag pe toate mamicile si bebelusi
Ginger00 spune:
Apoi eu incerc cu lingurita,si acum le dau fructele cu biscuiti dar trebuie sa ma maimutaresc sa-i fac sa rada ca sa deschida gura,altfel nu am sanse...Nu am vazut si nici n-am stiut de biberon cu lingurita,o sa ma uit.Eu toate le am de la Chicco,si ultimele le-am luat cu flux pentru pappa,adika sunt taiate in forma de Y cu gaurica mai mare sa poata curge mai gros si daca nu reusesc cu lingurita le dau cu biba ,ca ,asa cum zice Monica,o sa se dezobisnuiasca pana se insoara
Ginger00 spune:
Andicu-nu am reusit sa deschid folderele ca sunt in format Word iar mie nu-mi deschide astea...
Monica-Elena spune:
Aurel cris in Romania se da vigantol din a 14 zi de viata pana la 3 ani zilnic. Acum nr de picaturi difera la fiecare copil. Cat despre schema de vaccinari eu zic sa urmezi schema de vaccinari a tarii unde va trai copilul.
andicu spune:
Ginger,imi pare rau, dar nu stiu cum sa ti le trimit altfel Poate daca apuca al meu sot sa le schimbe formatul..
Cris, si eu zic ca e bine sa urmezi schema de vaccinari a tarii de resedinta, cel mai bine , pt ca acolo e Bianca in evidenta. Cat despre Vigantol, am citit ca se schemele sunt in functie de tari, asezare geografica, climat, etc...si atunci, iar e bine sa te tii dupa cum se practica acolo. Eu zic ca atata vreme cat e urmarita de un pediatru sau de un dr de familie, si el zice ca e bine, inseamna ca asa e.
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Filip la 10 luni
www.tickercentral.com/view/9fgr/8.png" target="_blank">Cum crestem noi
adaca spune:
MONICA nu spunea nimeni ca trebuie fortat copilul sa manance cu lingurita. Dar mama acelei fetite de care iti spuneam eu e disperata deoarece fiica ei mananca doar cu tetina si doar mancaruri care pot fi pasate.
Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARESwww.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
aurel_cris spune:
MONICA,ANDICU va multumesc mult pt raspunsuri,asa voi face in privinta vaccinari urmez schema din Anglia,ma surprinde totusi ca are multe chestii in plus fata de Romania dar nu au vaccinarea impotriva hepatitei B.Ma cam intriga caci e foarte importanta si hepatita B eu sunt vaccinata impotriva ei.Iar cu vigantolul m-am gandit sa ii dau caci acolo nu este nici asa soare,clima e ploioasa,dr. pediatra a zis ca ar fi indicat.
la toate mamicile si la bebei
Monica-Elena spune:
Adaca crede-ma ca nu ar trebui s aisi faca mamica respectiva griji. Fiecare copil are ritmul lui si felul lui. Garantat nu va manca toata viata pasat.
Cris aici fac acel engerix la o zi de viata si apoi parca pe la 2 si 6 luni dar Havrixul contra hepatitei nu este obligatoriu nici la noi este optional.