Mamici de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

am vazut si eu bebe de Getuza........Doamneee ce scumpel e!!! Sa va traiasca!!!

Alina 37+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Ms de raspunsuri cu tuseuri, mie imi face control pe masa de fiecare data. Asa e din luna a treia.

Sa va dau vestea cea mare : ma duc azi la 5 jumate la control. In principiu azi tb sa imi spuna cand nastem. Evident am emotii. Nu am putut sa imi fac somnul de frumusete de la 9 la 11 dar am stat in pat.

Acum ma apuc sa mai pregatesc niste lucruri pentru colega mea de la servici ca sa aiba tot ce poate avea nevoie in perioada urmatoare.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

vreau si eu sa vad bebe de getuta
am intrat pe linkul de la inceputul capitolului si nu gasesc pozici cu el
HELP!!!

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

vreau si eu sa vad bebe de getuta
am intrat pe linkul de la inceputul capitolului si nu gasesc pozici cu el
HELP!!!

Iulia, intra in linkul de picassa! E chiar primul album...

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

MissParker suna tentant. o sa caut azi prin oras sa vad daca gasesc. aici, mai sarace magazinele in ceea ce priveste chestii d-astea. dar cred ca e practica, asa ca o sa fac tot posibilul sa gasesc. multumesc. si eu as fi preferat sa iasa gogosica mea rac, pt ca eu, sotul si mama mea suntem toti raci. si inca unul in plus n-ar strica sa fim 4. dar, sa fie ea sanatoasa si geamana cum e. e zodie buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuca spune:

Alina_anto, vazut burtica frumoasa ma declar invidioasa… cum adica iti vine rochita, eu nu mai am cu ce sa ma imbrac… déjà la mine s-a scindat treaba: inainte si … dupa… , iar la capitolul dupa, constat ca foarte putine mai sunt lucruile care ma incap… uf… Esti curajoasa, te incumeti sa pleci in 37 de sapt de acasa pana la breaza? Esti tare ! Eu ieri am trait o experienta de “Paris Dakar” cu un taximetrist de am zis ca acolo nasc… frate, ma simteam ca in filmul ala “Taxi”… l-am rugat mai intai frumos sa nu mai experimenteze senzatii tari ca eu sunt mai sensibiloasa, pe urma i-am spus ca o sa-I retin indicativul si cand o fi sa nasc pe el il chem., nu mai am nevoie de cezariana, nasc spontan si naturel… Si nu cred ca are mai mult de 21 de ani, si a vb non stop la telefon cu prietenii lui ca vrea sa-si ia motor performant si ca a fost la test driving… m-a capiat… am vrut sa ma dau jos la un moment dat, dar nu stiam unde sunt ca m-a luat pe niste stradute intortocheate… cand am coborat in sfarsit ma clatinam ca un om beat, m-am asezat pe o banca sa-mi revin. Multi oameni nebuni pe lumea asta fetelor !
Nicoleta1980, frumusele foc hainutele, eu nu am gasit sa iau cu mesaj din pacate, sa le poarte sanatos bebe-ul, e baietel nu? ca am vazut la un moment dat un body cu “sunt printesa”, dar nu-I nimic ramane pentru umatorul bebe care o sa fie fetita, nu?
Reallaura- mami te invidiez pentru gravitatia sanilor tai, ai mei ma gadila pe la buric… am inceput sa port si eu sutien si ziua si noaptea, sa vedem daca ajuta.
Magnetism te pup dragutza success la eco, sa ne spui cum prezinta bebelu’ . Felicitari pentru masinutza, sa o stapaniti sanatosi si sa faceti excursii de neuitat cu ea. Ce as mai vrea si eu sa dau o strigare si sa alerge ajutoarele sa puna umarul la curatenie… dar… n-are cine. De cand m-a parasit menajera am facut singurica sau cu tati si e tare greu. Sper sa gasesc o femeie care sa ma ajute dar asta dupa sarbatori ca acum e curat.
Neata Simonel, ce faci mami, nu prea ai avut somn? Cum esti azi?
Andreea27, in primul rand sa ramai calma, nu te panica, incearca regim si daca nu cedeaza nici durerile nici diareea mergi mai bine la spital. Sa nu ramai acasa singura.
Ylari mie mi-a facut tuseu o singura data, la inceput, de atunci , nimic nimic, o fi bine?

MissParker ca imparti cu noi din tainele execitiilor, o sa ma apuc si eu de astazi sa vedem ce o iesi, singurul exercitiu pe care l-am incercat e cel in 4 labe cu arcuirea spatelui si intradevar e misto senzatia dupa, parka se mai detensioneaza si spatele.

Astazi am de calcat si eu vreo 5 camasi si poate fac si ceva papa, dar nu mai am idei, deloc…

Si bineinteles raman in zona pentru vesti proaspete si sa o incurajez pe Simona

Elenuca 33 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!

Mergi la inceput

DA!!! esteeeee!!! iuhuuuu, am reusit

Dumnezeule ce micut eeee...ca un cartofior. si taticul..se citeste pe fata lui mandria si fericirea.
SA VA TRAIASCA SI SA VA BUCURATI DE BEBELE MINUNAT

Gata Getuta ai scapat!!! multa bafta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

YESS!!! Am reusit sa vad pozele cu pui de Getutza. Doamne ce dulcic e.
Iar ma apuca emotiile.Mai am si eu putin si il tin in brate.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

Fetelor,
Sunt suparata!Acuma am venit de la spital cu tati!Mi-a facut o injectie si mi-a dat un tratament cu magne b6,duphaston si no spa!A zis dr ca daca nu imi trece de la tratament ma interneaza.E posibil sa nasc mai repede asa mi-a zis!!Si mi-a dat repaus la pat!In rest a zis ca colul e bine,dar sa stau super linistita!!!!

Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

7 saptamani si 2 zile, ii bate inima!

mai facem o eco la 10 saptamani pentru reconfirmare si masuratori si apoi cred ca la 12-13 pentru pliul nucal.

deci e de bine.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput