Mamici de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Acusica am vazut si eu pozele cu pui de Getutza.........ce micut si dragalas e....
Ma duc sa pap o supa crema de legume........cred ca revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emycor spune:

vai ce frrumos e bb de Getuta.......ce super trebuie sa fie sa il ti in brate....

emycor36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

alra asa...sa ne scrii si sa ne tii la curent! abia astept sa aflu ce o sa fie si mai ales sa citesc povestea nasterii!!

vazut pui mic de Getutza! pui mic si scumpic si mamica si tatic super fericiti! e un dulce!!!!
vreau poze si cu restul bebeilor...uff nu mai am rabdare!

pana ne vom strange in brate ...adica lui mami si a lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Andree, stai linistita in patut, ia medicamentele si ai sa vezi ca o sa fie bine.....statul in pat face minuni,asa zic fetele.....si eu sunt in situatia ta si numai teama de a-mi vedea bebelina la incubator ma face sa suport totul. Asa ca acum plec si eu in patut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jackie spune:

Regret ca v-am indus in eroare ieri spunind ca, deh, am experienta, si nu am emotii... Tocmai am fost la dr si am facut programarea oficiala pt cezariana, ocazie cu care mi-au dat si o hirtie cu ce sa fac/sa nu fac inainte de operatie...Recunosc ca am simtit ca ma ia cu groaza... Deci e pe bune...mai am putin si trebuie sa nasc...Noroc ca mai am destule de aranjat si n-am timp sa ma emotionez prea tare...
Vorbeati de controale - eu in ultima vreme n-am mai scapat de vestitul tuseu - si ma cheama saptaminal...noroc ca nu doare cum s-au mai plins unele fete.
Simona, te admir sincer ca n-ai cedat nervos...eu de mult o omoram pe dr aceea. Pe de alta parte, eu am experienta unei nasteri cu inducere, pe baza de ocitocina si rupt membrane, si nu e deloc placut. Am citit ulterior ca e mai nasol ca o nastere normala, mai ales ca acu 9 ani nu se pomenise de anestezie in spitalele noastre. Poate de aia se fereste dr ta, dar macar daca nu te mai chinuia cu ricinul..uff

Jackie 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Andree, dar ce ai exact? ce ti-au spus la spital?
Oricum stai cumintica , eu zic ca n-ai sa nasti mai devreme...

A-propos de tuseu si mie imi face de fiecare data si e dureros. Ultima data n-a mai folosit valvele, pur si simplu a bagat degetelul sa vada situatia colului ca ii spusesem eu ca nu prea mai suport.

Alina 37+ Vlad

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Andree stai linistita si relaxeaza-te. ia pastilutele si baga capu la nani.
eu statui 30 min cu butucii in sus si tot umflati sunt. mi-e cam frica sa-i bag in apa rece sa nu racesc la ovare sau ceva de genul. e asa de cald afara si eu trebuie sa ies. noroc ca vine prietena mea cu mine ca am ceva de mers si mi-e cam frica sincer sa mai ies singurica pe caldurile astea. inca ma dor pulpitele de la carceii de azi dimineata. sper numa sa pot merge. daca mai sunt in stare dupa ce-mi termin treaba, ma duc sa iau finet ca am gasit undeva cu imprimeuri superbe si sa caut pernita de alaptat.
cam cati metrii de finet sa iau? stie cineva?

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by iulia83
eu statui 30 min cu butucii in sus si tot umflati sunt. mi-e cam frica sa-i bag in apa rece sa nu racesc la ovare sau ceva de genul.

Moasa aseara ne-a zis ca nu e absolut nici o problema sa stam cu picioarele in apa ceva mai rece, asta ajuta la dezumflare... Gheata sa nu fie, dar ceva mai rece e ok.

Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by iulia83

Andree stai linistita si relaxeaza-te. ia pastilutele si baga capu la nani.
eu statui 30 min cu butucii in sus si tot umflati sunt. mi-e cam frica sa-i bag in apa rece sa nu racesc la ovare sau ceva de genul. e asa de cald afara si eu trebuie sa ies. noroc ca vine prietena mea cu mine ca am ceva de mers si mi-e cam frica sincer sa mai ies singurica pe caldurile astea. inca ma dor pulpitele de la carceii de azi dimineata. sper numa sa pot merge. daca mai sunt in stare dupa ce-mi termin treaba, ma duc sa iau finet ca am gasit undeva cu imprimeuri superbe si sa caut pernita de alaptat.
cam cati metrii de finet sa iau? stie cineva?

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Eu am luat numai un metru si cum l-am taiat imi ajunge!Vezi dupa ce il tai sa il duci la tivit!!!
Ma duc in pat!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by alra

7 saptamani si 2 zile, ii bate inima!

mai facem o eco la 10 saptamani pentru reconfirmare si masuratori si apoi cred ca la 12-13 pentru pliul nucal.

deci e de bine.

Vacanta cu Laura in Romania

Felicitari din suflet!!!!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput