Mamici de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 6
simonacip spune:
leeloo, am inteles, off, pupici si sanatate.Va fi bine...
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
emycor spune:
Andree27 tinem pumnii sa scada febra...nu e f bine in sarcina, dar mai ales in primul trimestru........o sa fie bine o sa vezi. Daca med de fam ti-a facut antitetanos......eu nu am patit nimik de la el, nici macar nu m-a durut mana a doua zi..asa cum zicea ea ca o sa ma doara.
.....mie dr mi-a zis ca o sa ne mai vedem doar la nastere.....ca nu mai este cazul sa ma duc la consult....si mai sunt 4 sapt..
fetelor....de azi am inceput actiunea ceiutul de frunze de zmeura....a mai inceput careva??????
emycor36+
simonacip spune:
Lorich, nu Mustela, Mama dona de la chicco si sanosan antivergeturi...dar fara folos...Ei vad eu dupa aia ce se mai poate face, daca nu...asta e...mi le insusesc
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
"neata fete cucuiete.....vad ca sunt problemioare pe-aici, ba indigestii, ba bebei care mai stau la caldurica si nu vor sa iasa, ba insomnii.....hai fetelor ca nu mai avem mult si scapam. cu bine, sper!
Nici eu n-am chef de nimic de cateva zile, de-asta scriu si mai rar: astept in primul rand sa se intoarca tati din ultima delegatie sa fiu si eu linistita. Daca sunt cu el, zic eu, pot sa nasc si in trafic....nimci rau nu mi se poate intampla. Asa cred, dar cine stie? sa nu-l apuce panica si pe el.
O zi frumoasa fetele...cu vesti bune! Eu abia astept povestile nasterii la Getutza, Cadina, Simonix si celelalte fete care au mai nascut.
Alina 37+ Vlad
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
YLARI spune:
Andree27, dar de ce ti-a facut medicul de familie antitetanos? Sorry daca ai mai zis, dar mie mi-a scapat, iubita...
Tinem pumnii, hai sa vezi ca scade febra de la algocalmin iar orezul va face minuni! Pupici!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by YLARI
Andree27, dar de ce ti-a facut medicul de familie antitetanos? Sorry daca ai mai zis, dar mie mi-a scapat, iubita...
Tinem pumnii, hai sa vezi ca scade febra de la algocalmin iar orezul va face minuni! Pupici!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
Ylari atata mi-a zis ca pt bebe!!!!Dar sa stii ca cunosc o gramada de gravidute la care medicul de familie nu le-a facut nici un vaccin!!Pe mine asa ma doare umarul de numa,ca nu ma pot spijini pe el!
Ma duc sa ma pun in pat ca daca stau in patut am observat ca ma simt mult mai bine si daca ma ridic incepe sa ma intepe sub burtica!!Dar las calculatorul deschis!!!Sa va mai urmaresc ca daca pierd sirul e vai de mine cat o sa am de recuperat!
Multumesc tuturor!!!
Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 7 saptamani!!!
DanaH spune:
'neatza fetele!
Nici nu stiu daca am apucat sa o felicit pe cadina, dar chair daca am facut-o, mai spun: felicitari cadina pt bebe snatos si te asteptam cu povestea. Bine ai venit pe lume, bebe de cadina, sa ai noroc in viata si numai bucurii!!
Imi pare rau ca aud de problemute pe aici. Andreea ai grija de tine. eu zic ca totusi, nu ar strica sa dai o fuga pana la spital. macar pt linistea ta. 37.8 nu este foarte mare. mie mi-a spus sa imi fac probleme de la 38.5, dar astia aici sunt mai spartani (sau mai nebuni?).
Simona, dupa cum iti spuneam, pana la urma face bebe cum vrea el. iti dai seama, daca de acum ne fac sa facem ca ei, mai tarziu...?
daca ai cu cine sa aranjezi sa stea cu david, poate pana la urma este mai bine sa astepti cand se hotarasete bebe.
Andreap, tu inca la munca? ufff...macar ai liber saptamana viitoare, cu toate sarbatorile astea din tara?
fetele, mie aici nu mi-a facut absolut nici un control vaginal (sa tusheu, cum ziceti voi). nu mi-a luat nici o secretie, nimic. nu mai vorbesc de vaccinuri, test de diabet sau mai stiu eu ce. la prima sarcina nu am stiut de toate aceste teste (am inceput sa citesc pe DC pe la sfarsitul sarcinii), asa ca nu m-am impacientat. acum ma gandesc ca totusi, cumva (nu stiu cum!) functioneaza si asa. o fi bine..... o fi rau.... nu stiu. dar pana una-alta trebuie sa ma adaptez daca vreau sa traiesc in "tara lui Beatrix".
Dana 38+
ancaurn spune:
Buna dimineataaaaaaaa,
Printr-o minune, noaptea asta am dormit ca bolovanul. Super senzatie!
Andree27 din pacate nu stiu ce sfaturi sa-ti dau, ca n-am patit asa ceva, dar tin pumnii sa-ti treaca repede, repede. Si sunt convinsa ca asa va fi.
Simonacip cum te mai simti? Vre-o contractie, ceva? In ceea ce priveste nasterea indusa, Cand am nascut-o pe Cezara, eu nu am luat ulei de ricin sau alte alea. Mi-a dat dr dimineata la 9 un sfert dintr-o pastiluta mica, mica, ca alea de iod si un alt sfert dupa o jumatate de ora. Cred ca era occitocina sau oxitocina, cum naiba s-o fi numind. La 2:30 mi s-au rupt apele si asta a fost. Chiar nu inteleg cum poate dr ta sa se joace asa cu organismul tau. Ori este de acord cu inducerea si o face pana la capat, ori nu. Oricum, priveste partea buna a lucrurilor: dupa atata ulei de ricin poate nu mai trebuie sa-ti faca clisma
Poze
33+ Dragos si mami de Cezara (19.07.2003)
DanaH spune:
Mie a incepout sa imi fie putin teama, dar numai atunci cand ma gandesc la ziua de joi. bine, nu este o teama exagerata, mi se pare ca este totusi in limitele normale.
numai ca ieri am incercat sa imif ac de lucru ca sa uit si nu am stat o secunda toata ziua. dar cred ca mi-a prins bine, ca nici nu m-am gandit la operatie, si in plus am picat aseara rupta (e drept ca pe la 23:45) si am dormit pana dimineata la 6. nu e rau, nu?
azi la fel o sa fac, am de calcat o mie unu lucruri.; trebuie sa le las baietilor mei haine calcate, plus ce am mai spalta pt bebe, plus hainele mele. ieri am bagat trei masini la spalat, decai am de calcat toate aceste haine, plus inca vreo doua masini care ramasesera de la sfarsitul saptamanii trecute.
azi o sa imi fac si eu, in sfarsiot, bagajul de spital. am fost cam inconstienta sa nu ilf ac pana acum. dar m-am bazat, cred, pe faptul ca nu are cum sa iasa bebe singur.
asaaaa, si tot azi mai am de pus niste bulbi in gradina si in niste ghivece.
am o lista de treburi....
dar asta ma tine ocupata (si fizic, dar mai ales mental). ieri cand a venit tati acasa mi-a zis ca nu a facut mai nimic la munca, pt ca s-a tot gandit la bebe, la operatie. mi se pare ca are el mai multe emotii decat mine. cel putin deocamdata. sunt sigura ca mieruri-joi o sa fiu si eu cu morcovul...
in fine, trecem noi si de asta.
pana una-alta, va pupic si mai trec pe la voi in scuretle mele pauze din treaba.
Dana 38+
acina spune:
Buna fetele,
Felicitari cadina! Sa-ti traiasca puiul mami si sa fie sanatos.
Simonacip tu ce faci?Esti pe baricade?Nastere usoara iubita . Asteptam vesti.
Anca 34 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
votati-ne in clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">andrei si pestii