Mamici de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Andreea,daca ai contractii si no-spa nu functioneaza,inceraca supoz.cu scobutil(uscosin parca se cheama) sau Gynypral 1/2 pastila la 4 ore...si in pat.
Simona..nu inteleg!...nici acum nu te-a oprit?mai bine te trimiteam la medicul meu..acum..asteapta,ce sa mai faci?
BB de Cadina,bine ai evnit pe lume!Sa fii sanatos,norocos sis a traiesti fericit muuuulti ani!
Intru rar si putin,va citesc,da' nu pto scrie.Sunt in ultimele 2-3 saptmani,deci am de terminat multe..iar aseara a uitat sa ia laptopul
Asa ca,va pupici si sunt cu ochii pe voi

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

socrate, adica ne-a atins (toucher) cu degetzelul acolo la parter (vorba iuliei) ca sa verifice cu manutza starea colului si alte diverse chestii...

Pup fata!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

fetelor, Am febra 37 cu 8!!Il astept pe tati sa mergem la spital!Va rog sa-mi tineti pumnii!!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Andree27

fetelor, Am febra 37 cu 8!!Il astept pe tati sa mergem la spital!Va rog sa-mi tineti pumnii!!!

Poze

Aoleo! Tinem pumnii la fata, sa ne tii la 220V!
Te pup, toate bune!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreeap, spor la treaba, te asteptam oricum chiar si rar sa ne spui ce ai mai facut..>Da, acuma parca-mi pare rau ca n-am apelat la altcineva, dar asta e, nu mai cazul sa ma ambalez...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Offf, Andreea, saracuta de tine. Bine faceti ca mergeti la spital. S-ar putea sa fie vreo viroza stomacala.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Fetelor,am sunat la spital ca a o cunostinta acolo si i-am spus tot ce am patit si mi-a zis sa nu ma alarmez,ca sa stau in pat si sabeau un ceai cald si sa iau un algocalmin si daca nu imi revin sa merg la spital!A zis ca poate e din cauza la ce am mancat ieri!Oricum il astept pe tati sa vina!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Pai sa va lamuresc...eu sufar de trombofilie - o tulburare de coagulare a singelui (in fine, cea pe care o am eu) si pentru asta am facut tratament de la inceputul sarcinii - injectii cu Clexane zilnic (si trebuie sa fac inclusiv pe perioada lauziei). Valorile astea din singe trebuie monitorizate, chiar daca sunt sub tratament si de asta m-a trimis acum sa le repet; gratuit se fac la Fundeni, pe bani se fac si la Medlife, dar dr. meu tine mortis sa ma duc la Fundeni ca acolo are el incredere...

Cit despre tuseu - pina la controlul de ieri nu mi-a facut, cel putin dr. meu mi-a explicat ca pina in ultima luna el nu face tuseu - urmareste colul doar ecografic. Pina luna trceuta si eu m-am dus la control o data pe luna, dar acum m-a chemat saptaminal.

Andree27 - bafta, asteptam vestile de la dr! Sper ca e doar o indigestie mai urita....
Edit ca am vazut mesajul tau - bea ceai si ia algocalminul si stai linistita! De regim ti-au spus fetele - fierbe-ti orez in mai multa apa si bea zeama de la orez ca te stringe la burta, poti sa mai iei, daca suporti, o lingurita de cafea cruda... Multi si sper sa treaca repede!

Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Fetelor, oare sa nu fie de la vaccinul care mi l-a dat ieri dr de familie?
Am mai fost acuma o data la baie si prca ma simt putin mai bine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata burtici,
Am avut o noapte ciudata, tati s-a culcat la 3.30 si s-a sculat la 5, ca sa mearga da dea examenul auto, am papat cu el o omleta la ora aia ciudata si m-am bagat la loc in pat si am mai furat doua ore de somnic. Acum... cu un decaf studiez ce ati scris.

Jackie bafta la control !!!

Alina super poze! Le-am admirat, te-am admirat, si pe tine si mumoasele hainute!
Iulia si eu tot cu laptopu pe burtica stateam si stiu ca erau radiatii cu wilrless, asa ca m-a « mufat » sotul cu tot felul de fire, deci fara wirless n-ar mai fi radiatii, ca doar bagam net prin fir. Si sa nu uit… foooooarte dulci hainutele !!!! Da, subscriu la ce a zis Ylari vreau si eu o asemenea prietena ; sau macar una care sa nu dea bir cu fugitii cand a aflat ca sunt gravi, pe motiv ca se simte ea loser, dom’le :(
baby name imi pare rau ca esti tot consemnata la patuc ; ia un [pup ca nu mai e mult.
Alexuta tinem pumnii sa treaca si saptamana asta si sa te relaxezi si tu putin inainte de nastere ;
Silvia in rest ce mai faci ?
Cenia multumim de info ! Ai mare dreptate cu sanii, am mai auzit de la mamici experimetate ! Imi pare rau de burtic, sigur e de la ridicat.

Simonel tu ai folosit mustela ? zicea cineva aici ca mai si repara…
Lavinia bafta la eco !
Andree27 iubita ce-ai papat ? Stai linistita si baga papa de regim.

Lori 33+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput