Mamici de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 4
Nicole1980 spune:
quote:
Originally posted by mi_bebelina
Ylari, am cumparat si eu un body cu mesaj, l-am spalat la 50 grade si s-a cam luat culoarea ........zici ca a fost purtat de destul de multe ori........insa nu toate sunt asa. asta de care zic eu e cumparat din Carrefour......apoi am mai luat unul din Niro si ala nu a patit nimic.
Eu le-am luat de la magazinul Z, sunt made by Andreea Esca. A avut si sora mea si dupa zeci de spalari tot la fel aratau si nu le-a cazut nici o capsa. Se comporta foarte bine.
Poze
Nicole 32+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David
simonacip spune:
Magnetism, sa stapiniti sanatosi masinuta...si la cit mai multe concedii cu ea!! E foarte folositoare o masina incapatoare cand ai bb mic si de transportat atitea pentru el, practic juma de casa ...Si noi tb sa ne orientam la o masina mai mare, dar nu prea cadem de acord la model...Eh, mai avem 2-3 luni d emeditat
Cit despre dr, eu am venit la ea prin cineva, in saptamina 28, tocmai in ideea ca imi va induce nasterea, pt ca-l; am si pe david si nu voiam sa ma prinda cu el acasa singura, sau mai stiu eu cum. Ea mi-a spus ca e de acord de la prima intilnire, numai sa am implinite 38 de saptamini....AM fost multumita ca face cum vreau eu, dar uite ca treaba a degenerat, nu stiu am senzatia ca s-ar teme chiar de inducere...Si am mai vb cu medici care par ca nu au o parere foarte buna despre ea...Dar sunt si medici care o practica, probabil se pricep mai bine la asta si n-au temeri...
Mi_bebelina...asa ma gindesc si eu, ca si asa nu voi sta cu buricul la vedere...Asta e, un sacrificiu mic merita si puii nostri.
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Andree27 spune:
Neatza,
Fetelor,,toata noaptea nu am dormit!Am avut ceva intepaturi in burta si de 3 ori mi-a mers burta!!!Acuma toata tremur si abia ma misc!Am luat azi noapte no-spa,dar degeaba!!!Abia ma tin pe picioare!!Ce sa fac???Sunt singura acasa si sunt speriata!!
Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 7 saptamani!!!
socrate spune:
Andreea eu am patit asta prin luna a 6-a. Mi-a dat atunci Colebil, metocoploramid (max.2 pe zi)si NoSpa. Insa in rest orez fiert, pentru ca nu ai voie nimic sa opreasca diareea. Foarte important este sa iti iei temperatura. Daca inceapa sa creasca la medic cu tine sau la urgenta.
Este foarte posibil sa fie doar o indigestie care se intampla in sarcina destul de usor.
sper sa fie bine
Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+
AMR 12-14 zile apx.
leeloo2004 spune:
Neata fetelor! Si eu care credeam ca azi sunt matinala...da' de unde, mi-ati luat-o inainte!
Aseara am fost la control, cum v-am zis - de data asta nu am mai scapat, mi-a facut si tuseu, mi-a luat pentru analiza de secretie si culturi din col, plus ca mi-a dat iar sa repet tot sirul de analize, inclusiv screeningul de trombofilii, asa ca azi la 7 eram la Fundeni pentru recoltare (si miine dimineata la aceeasi ora trebuie sa ma duc ca sa-mi iau rezultatul...). Mi-a zis ca bebe e bine, dar dupa opinia lui o sa vina mai devreme - acum mi-a spus ca probabil in jur de 20 mai, asa ca s-a dus visul meu sa fac un Geaman, am sa fac un Tauras...nu-i nimic, sanatos sa fie! Problema e ca mi s-au dat peste cap toate rezervarile de la maternitate...dar sa vedem ce o sa fie. M-a chemat la control si saptamina viitoare, de data asta o sa ma duc la spital ca e de garda a doua zi de Paste, pe 28.
Andree27 - in primul rind linisteste-te! Nu inteleg ce spui tu - ce fel de intepaturi ai in burta, in ce zona? Si ce inseamna ca ti-a "mers burta"? Astept raspunsul tau, dar oricum stai linistita in pat, de preferat culcata pe partea stinga.
Simo - vad ca la tine nimic...cum te simti? Te mai duci si azi la spital?
Gabriela 35+ cu AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
socrate spune:
Dragele mele, o noapte nasoala putem trece la evidenta.
Am stat ca cucu mai multe ore. Nu m-am ridicat ca am zis ca poate poate adorm la loc. Acuma sunt franta dar nu ma bag la culcare decat dupa ce o sun pe doctorita mea la 10 sa imi spuna cand ma duc la ea sa ma vada si sa stabilim data nasterii. Cred ca din cauza emotiilor nu pot sa dorm.
Am terminat ieri tot cosul de rufe de calcat. Evident vin intaririle ca mai am un balcon plin cu rufe la uscat. E un never ending story.
Dar le dau eu de cap inainte de a ma interna. Mai bag si niste camasi sa aiba sotul meu cat nu sunt eu acasa si dupa ce vin ca sa nu imi bat capul si cu asta.
Am un pic de emotii si ca am vazut ca iar au dat liber la bugetari saptamana viitoare. Pai noi cum inregistram copilul?
Chiar nu se gandesc ca oamenii nasc in saptamana luminata?
AMR 12-14 zile apx.
Andree27 spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Neata fetelor! Si eu care credeam ca azi sunt matinala...da' de unde, mi-ati luat-o inainte!
Aseara am fost la control, cum v-am zis - de data asta nu am mai scapat, mi-a facut si tuseu, mi-a luat pentru analiza de secretie si culturi din col, plus ca mi-a dat iar sa repet tot sirul de analize, inclusiv screeningul de trombofilii, asa ca azi la 7 eram la Fundeni pentru recoltare (si miine dimineata la aceeasi ora trebuie sa ma duc ca sa-mi iau rezultatul...). Mi-a zis ca bebe e bine, dar dupa opinia lui o sa vina mai devreme - acum mi-a spus ca probabil in jur de 20 mai, asa ca s-a dus visul meu sa fac un Geaman, am sa fac un Tauras...nu-i nimic, sanatos sa fie! Problema e ca mi s-au dat peste cap toate rezervarile de la maternitate...dar sa vedem ce o sa fie. M-a chemat la control si saptamina viitoare, de data asta o sa ma duc la spital ca e de garda a doua zi de Paste, pe 28.
Andree27 - in primul rind linisteste-te! Nu inteleg ce spui tu - ce fel de intepaturi ai in burta, in ce zona? Si ce inseamna ca ti-a "mers burta"? Astept raspunsul tau, dar oricum stai linistita in pat, de preferat culcata pe partea stinga.
Simo - vad ca la tine nimic...cum te simti? Te mai duci si azi la spital?
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Am intepaturi mai multe jos sub burta,dar si prin centrul burtii!!Mi-a mers burta(am mers la baie...)sa nu scriiu tot ca e urat!!Acuma imi e si rau!!
Socrate,dar nu mai imi merge burta!Acuma numai ca ma inteapta si ma simt super rau!!!Abia si respir!!!Ma duc sa-mi iau temperatura!!!
Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric
AMR: 7 saptamani!!!
simonacip spune:
Andree, regim alimentar si cum spune Socrate, dc simti ca merge inspre mai rau, fuguta la dr....
Leeloo felicitari pt bb taur...lasa, sanatos sa fie, nu vezi ca parerile noastre nu conteaza pt ei?
Dar de ce la Fundeni? Ce analize faci tu acolo??
Eu nimic inca...spital nu mai servesc pana nu ma apuca nascarea....e clar!!!Si nici ricin n-am mai baut de scirba....Macar dc m-o apuca de Paste e mai liber traficul...ce mai conteaza una doua sau trei zile? Astept ca asta mi-e norocul
David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
YLARI spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
John D. Rockefeller, Jr.
Idem... nici eu nu inteleg... Asteptam mai multe informatii :)
Mie tuseu mi-a facut de fiecare data! Toata sarcina, si vreau sa spun ca m-am dus cel putzin 1 data pe luna pana il luna a 8 a, de 2 ori in luna a 8a si joi sunt deja a doua oara pe luna a 9 a... Poate a fost mai bine... cand oi naste or sa ma tot "tusheze"...
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
socrate spune:
Scuze pentru lipsa de cultura dar cum adica v-a facut "tuseu"?
AMR 12-14 zile apx.