Mamici de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Cenia ai grija ca nu face bine ridicatul...doar stii si tu. Insanatosire grabnica fetitei.....offfffff....mi-e mila de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Mi_bebelina, nimic deocamdata...Aseara m-a durut burtica, pe la 2 noaptea umblam pe forum, dar acum vad ca s-a potolit...Asteptam linistite...Chestia e ca ma maninca vergeturile de pe burta fantastic, cu aoricita crema m-as da pielea e rosie si urita de tot...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Si pe mine ma mananca burta uneori......cand ma imbrac cu haine mai stramte.......am si eu niste vergeturi de toata frumusetea.......asta e, acum nu mai avem ce le face....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by mi_bebelina

Si pe mine ma mananca burta uneori......cand ma imbrac cu haine mai stramte.......am si eu niste vergeturi de toata frumusetea.......asta e, acum nu mai avem ce le face....

Oare nici cu laser, dupa nastere, nu le mai putem face absolut nimic? De la prima sarcina facusem multe pe partea dreapta, acum am si pe stinga o gramada...si in jurul buricului s-au concentrat...Stiu ca se vor albi si se vor mai estompa...dar un remediu ceva nu exista? Sincer in creme nu mai cred de mult, ca am tot folosit si acum, si la prima sarinca, de cel putin 2 ori pe zi, dintr-alea speciale si scumpe...si degeaba

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Nicole1980

Neata.
Aseara am vrut sa mai scriu, insa am adormit citindu-va. C and m-am trezit tati imi luase laptopul din pat.
Ylari – imi place patutul vostru si protectiile pentru patut. Au fost la set cu lenjeria sau cu pilota?
Iulia frumoase hainute am vazut la tine

astazi sper sa pot intra si de la servici. de obicei nu am timp.

Nicole 32+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Neatza fetele, eu n-am mai apucat aseara sa va zic noapte buna ca ne-au oprit astia curentul...
Silvia, si eu la fel am patzit cand mi-a facut Iuby poze acum o saptamana m-am vazut asa de urata ca am inceput sa plang...
Nicole, lenjeria a fost la set 199 ron de la baby comfort :)

Pup fetele!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragelor ce faceti?
Simonacip ce faci dragutza? Stai cumintica, va veni bebele cand vrea el , nu te ingrijora, sincer iti spun ca daca aveam o doct ca a ta , cred ca ma luam cu ea la bataie , pe bune, ce dracu ma, te plimba atata pe drumuri , ba nasti azi , ba peste 2 ore , ba dupa amiaza , ba maine, sincer ce relatii ai cu ea? Scuze dar de cate ori te-ai pacalit sunt si eu furioasa, daca al meu doct se gandeste macar sa nu vina cand am nevoie de el, adio , s-a lins pe bot, eu sunt in stare sa ma dau jos de pe masa de nasteri si sa ma duc la alt spital, sau cine stie , imi trece mie ceva prin cap, nici o problema.....
Ma fetelor , m-a apucat paranoia cu calcatul rufelor, sa le termin pe toate inainte de Pasti,ca vom fi plecati de sambata pana Duminica celalta si nu mai am cand sa le fac, am si eu o nebunie ce sa fac?
Maine cica e marea zi cand ma duc la eco asta dupa ca am facut un mare scandal, iar doct meu cand a auzit in ce hal a putut aia sa incurce programarile a zis ca ,ma vede oricand de la 15 la 20 seara , eu sa fiu acolo, intradevar ca am facut-o pe una la telefon, de imi era mie rusine ce am putut sa-i zic,dar nu e posibil, trebuie sa ne civilizam si noi odata ce mama dracu, altfel daca inchidem ochii mereu vom fi luati de prosti si unii chiar nu merita, dar daca vrem sa traim civilizat si sa fim respectati trebuie sa impunem acst respect si daca de vorba buna nu se poate o sa aplicam fiecare ce metode si tehnici avem la indemana.
Hai ca mi-a mai trecut din paranoia cu VARICELA DE la copilul ala , dar tot numat zilele.
MIHASER nu am facut analizala de VZO, ca trebuia sa ma duc la Matei Bals la Institut ca acolo se fac dar voi cb maine cu doct sa vad ce zice si daca e nevoie ma duc ce sa fac, la fac eu si altfel, numai bebe sa fie bine .
Fetelor pe 10 Mai vine masinuta, mi-am luat Nissan Patrol cu 3 usi ca s-l duc pe bebe la munte si la plimbarica unde vrea el.Daca ma ajuta Doamne Doamne si tremin pana la 1 Sept si apart cu 4 camere de aranjat pt el ma declar multumita pe anul asta, dupa aia ma duc inapoi la munca, pt ca deja am stat prea mult acasa iar eu sunt o fire activa nu suport sa stau prea mult, si in plus trebuie si femeiele alea numite BONE sa castige si ele un ban ce dracu, sper sa gasesc pana atunci o femeie de incredere sa dau copilul pe mana ei.
De-abia astept sa vina sarbatorile de Paste ca dupa aia trece repede luna Mai si mai am Iunie si gata , din Sept vreu sa ma duc din nou la servici nu stau nici o clipa, copilul creste oricum si sigur imi voi face timp si pt educatia lui.
MISS am vazut ca ai schimbat prefixul Bravo si eu o sa dac la fel , stai linistita ca o sa fii bine , am auzit ca nu ai prea fost in apele tale in ult timp, o sa-ti revii, cat despre curatenie mai dao naibii o sa le faci pe toate , ia si tu pe cineva sa te ajute, plange-te si tu ca nu mai poti, sa vezi ce de ajutoare vin, si cu cat sunt mai multi cu atat termina mai repede, intr-o zi ai casa bec , nici nu o sa stii ce s-a intamplat, de unde au aparut, tu trebuie sa fii echi[pata cu cele necesare ale curateniei: carpe, mop, etc.
Hai ca nu v-am scris de mult si m-am lungit tare.
Hai sa va spun ca ieri am dat gata un munte de haine la calcat?pe bune, hainele noastre si ale soacramii+ socramiu, azi mi-au mai ramas vreo 30 de camasi pe care cu RABDARE LE TERMIN EU, CRED ca la soacr-mea nu mai calcase nimeni de vreo 2 ani cam asa .
Pupici
Si am avut timp sa citesc tot ce ati scris
Hai SIMONACIP
ITI TIM PUMNII sa fiti bine amandoi, eu zic ca dupa amiaza asta vine bebe, HAI SA VEDEM DACA AM DREPTATE SAU NU!!!!!!
pupici
Lavi +31 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Nicole1980

Mi-am pus si eu pozele la semnatura

Poze
Nicole 32+ bebel
DAVID ADRIAN
Bebe David

Foarte frumu pozele, Nicole!
Iar body-urile alea cu mesaj sunt super calumea!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Nu stiu Simo, poate s-or estompa cu laser...nu m-am interesat. acum ce-i drept nu ma preaintereseaza aspectul asta....chiar daca nu se mai poate face nimic.......avem meritul de a fi mame, iar asta o sa se vada toata viata......ca in rest....doar n-om sta mereu cu burtile la vedere.

Mergi la inceput

Ylari, am cumparat si eu un body cu mesaj, l-am spalat la 50 grade si s-a cam luat culoarea ........zici ca a fost purtat de destul de multe ori........insa nu toate sunt asa. asta de care zic eu e cumparat din Carrefour......apoi am mai luat unul din Niro si ala nu a patit nimic.

Mergi la inceput

eu ma mai bag un pic in patut.......poate mai adorm macar o ora.......apoi as continua cu statul in pat......a trecut o saptamana ......oare ce-o mai face colul meu?

Mergi la inceput