Mamici de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 20
iulia83 spune:
am uitat . am azut pozica cu fundita lui miss foarte sexoasa

ylari nu ma mai uit in urma. tu cat mai ai/?
Poze Iulia
32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

cleo78 spune:
quote:
Originally posted by denisa73
am fost la dr si a iesit masuratoarea contractiilor si a batailor inimii copilului prost,copilul are intreruperi de batai.Mi-a dat recomandare de cezariana si mi-a zis ca maine s-au cel tarziu poimaine sa ma internez.Sper sa iasa bine pana la capat.Va pupic dulce!37+
GABRIEL si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
mult succes!! PUP dulce, curaj, si miine fuji la spital. Esti in luna a9a, totul e la termen, nu e bai.
Sa ne tii la curent!!
scoatem majoretele, si ne rugam la
sa decurga totul repede si in regula. 

38+
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!
iulia83 spune:
denisa mult succes

frumoasa poza cu barza! cica e bine sa vezi mai multe berze in picioare intr-un cuib!!
fetelor, nu mai pot! as manca dulce
Poze Iulia

dflavia spune:
da chiar ca veni iar vorba de dop, si voi ati inceput sa pierdeti din el? cam pe la cate saptamani ca eu am doar 36 si sper sa nu fie prea devreme
denisa73 multa bafta si curaj, noi te sustinem 

Poze+
Flavia
36+
Stefania
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
denisa mult succes
frumoasa poza cu barza! cica e bine sa vezi mai multe berze in picioare intr-un cuib!!
fetelor, nu mai pot! as manca dulce
Poze Iulia32 in asteptarea unei gogosici
![]()
nu ai miere in casa?
38sapt+5 zile
soarele din viatsa noastra si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu asha de mult!!
iulia83 spune:
n-am! 

si daca as avea, n-as manca ca am alergii 

am ciocolata in frigider dar nu vreau sa ma spurc tocmai acum. ma duc sa vad daca gasesc ceva gem
Poze Iulia

YLARI spune:
quote:
Originally posted by cleo78
deci e clar, am luat-o razna.
YLARI , ai intrebat doar indformativ, cum arata dopul, si io am si sarit cu scandalul ceaushist: "nu va bagati doamna, in fatsa! Pastrati randul, ce sunt de vina ca v-ati trezit mai tarziu cu 4 min!!"38+
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!
Stai linistita, maica, inca n-am vazut dopul. Doar citeam despre el si ma intrebam de ce are si sange...
Nu mi-as fi permis... Cu toate ca prezint niste dureri suspecte... am luat no spa, preventiv, sper sa rezist eroic pana dupa Pasti. Ma bag la somnic, pupici la fete!
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
iulia83 spune:
am mancat mar cu gem si masline daca va vine sa credeti.

si, culmea ironiei!!! tocmai cand am dat sa postez mesajul asta, imi apare la jumatatea ecranului reclama maaaare cu kinder delice cocos. 

nu mai nimeream partatelul cu "x" din colt sa sting reclama. sa mor nu alta!! ma intorc la borcanul meu cu gem! chiar nu interzice nimeni reclamele astea? 

Poze Iulia

iulia83 spune:
fetelor, nu mai stau pe forum, ca e deja a 3-a oara cand imi apare reclama aia nenorocita si mi-e frica. nici n-am de unde sa iau acum cioco kinder 
va tzuc pe toate
speram ca ziua de maine va veni cu vesti bune pt fetele care asteapta puisorii.
noapte buna!!!
Poze Iulia

SilviaPop spune:
Abia acum mi-am terminat treaba. Azi am avut indigestie si am mancat doar o lamaie si o porto. Sunt vlaguita si mi-e rau. Am facut nenumarate ture la baie. Or fi semne de nastere?
BB de Getutza e superb( asa vreau si eu
, grasunel si dulce).
MissParker esti Miss mai-iunie cu poza aia![]()
De ce pe furtuna vin bb-ei mai multi?
Scoatem majoretele care va sa zica...

[majoreta
Am uitat ce mai vroiam sa zic
Poate doar ca am descoperit ca ap foto are un defect la lentile: are o lentila care mareste si de asta mi-au iesit obrajii aia cat casa, ca in rest eu sunt frumoasa, tanara si sexy

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"