Mamici de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Mersi de incurajari dar pana la mine poate naste si Simona totusi...ca dupa atata ulei de ricin merita un premiu.

Noemi, mami de Edvin Sebastian 38+

AMR 12-14 zile apx.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by Magnetism79

quote:
Originally posted by gabitzam

M-am uitat si eu la Prima si normal ca am bocit si eu

Si i-am zis lui Costi la sfarsit "mancatz-ash, poate nu-mi vii si mie cu lautarii la usa, sa-mi cante tarancatam-tarancata, ca si baietii mei are valoare"

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Bravo Gabitza asa ma gandeam si eu ca fara lautari nu ies din spital nici moarta, si daca nu arunc cu eurto pe ei n-am facut nimik.
Pupici

Ahaaaa, vezi sa nu uiti sa pastrezi niste euro atunci si ptr lautari! Le zici alora din spital: Sorry "manca-v-as" da' tre' sa tin deoparte si pentru orchestra!!!!

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Socrate Bafta si noroc , sa vii sa ne pove, ma bucur pt tine ca o sa ai bebicul asa repede , nu ca Simo care ne tot ameninta de 1 sapt.
Va pup fetelor ma duc la soacra-mea , vb maine.
Pupici
MISS ESTI SEXY RAU CU FUNDA AIA ,E BELEA , AI NISTE IDEI......MAMAAAAAA DACA EWRAM BARBAT SAREAM PE TINE, ESTI DULCICA FOC SI TARE SEXYCOASA.
PUPICI
lAVI+31 cu Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Salutare!
Abia acum s-a invrednicit zapp-ul sa functioneze...sper de data asta sa reusesc sa trimit mesajul....
Socrate,facem galerie!
Simona????????
Eu una sunt sucarita pe tati ca din cauza meciurilor m-a tinut in casa..m-a apucat asa o..disperare sa ies!Parca-s nebuna!La mall,la suc,la pizza,oriunde..stiu ce inseamna un BB mic..adica casa-parc-casa.Acum ca Mariuca e mare,pot sa-mi fac de cap,dar cu un BBlus..de unde terase...asa ca nu vb cu el!
Trimit repede un mesaj,apoi incerc sa citesc cate ceva
O noapte linsitita

BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

quote:
Originally posted by alina_anto
Superbe poze! Cred ca ati avut un concediu f frumos, mai ales ca vremea a fost super!!

Anul trecut am avut parte de calatorii si concedii foarte placute. Stiam ca mai vrem un bebe, il "planificasem" undeva spre sfarsitul verii-inceputul toamnei, asa ca am zis sa profitam de ultimul an cu concediu adevarat dinainte de a o lua de la capat cu burtica, nasterea, bb mic. In primavara am fost in zona Bran-Moeciu, in vara am fost la Sibiu si pe urma la mare. Intre timp am fost plecata si cu serviciul o saptamana in Luxemburg, cu o vizita scurta pina la Trier, in Germania, la granita cu Luxemburg. In contul acela unde sunt pozele cu berzele sunt mai multe albume de poze, de prin vacantele astea ale noastre.

Cred ca sentimentul a fost cam acelasi de care zice Andreeap, cu iesitul acum repede, oriunde, pina nu vine bb2

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, stiti careva de ce dopul gelatinos poate avea si sange?

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Fetelor, stiti careva de ce dopul gelatinos poate avea si sange?

YLARI

auzi, YLARI , respecta-ti randul!!! Nu imi convine ca mi-o iei inainte!!!!

Si da, dopul poate contine si firisoare de sange.

La intrebarea retorica "Nu ati vazut cumva vreun dop?" nu asta era raspunsul dorit. BRRRR. Si io nik, aceleasi intepaturi in col, atat de rare incat nici nu le mai bag in seama, aceeasi burtica tare, probabil contractii nedureroase...eficiente sau nu , nu stiu.
Ata ete!!

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

sunt aici si eu. adica forumul era deschis pe la pagina 12-13 unde v-am lasat la pranz, dar n-am avut timp sa citesc. acu am terminat ca am facut un dusulica si m-am asezat comod.
azi a fost o zi super, am mers pe jos foarte mult, am intrat in n magazine de copii, am gasit si un carucior absolut superb cu gri si roz..voi merge maine cu sotul sa-l vad ca a venit acasa -si-a luat concediu..il doare spatele iara- trebuie sa vorbesc cu femeile de la magazin daca cumva o iesi baiat intr-un final daca ma lasa sa il schimb. ca nu se stie niciodata..cate cazuri d-astea n-au fost!
asa..am papat si o salata de fructe de post la gelaterie, absolut delicioasa, cu toate fructele posibile!!!si imensa apoi am ajuns la dr de fam, am luat concediul sotului pe sapt trecuta si trimiterea mea (ditamai pomelnicul). a fost asa de cald pana atunci si in 20 min cat am stat la dr s-a intunecat de ziceai ca sunt in zona crepusculara, tunete, fulgere, vai..am stat dupa un afurisit de taxi, care a intarziat la comanda, eu, in maneca scurta, ca deh fusese cald acu cateva ore si m-a mai si ocolit pe tot centrul cu toate semafoarele sa-i dea lui mai bine la taxometru..in fine

am ajuns acas pe la 5 si am gatit repejor niste paste cu ciuperci pe intuneric ca nu era curent (am urcat si 8 etaje pe jos), am papat, n-am avut cum sa va citesc ca nu era curent, apoi suna sotul sa zica ca vine acasa in seara asta, veni, ii dadui sa pape, se indusha si il bagai la somnic si..in sfarsit un pic de liniste, ma asezai sa vad ce se mai intampla pe aici.

e randul lui socrate cumva? ca vad majorete!
simo nimic, nimic? ar trebui aia de la spital sa-ti ridice statuie la cat ulei de ricin ai inghitit saracuta de tine!

citesc de doctori care pleaca in concediu cand voi stati sa nasteti...aici macar e orasul mic..il gasesc si-n gaura de sarpe mai e si director de spital, dar nu bag nici eu mana in foc

fetele, ma apuca o pofta de dulce, cred ca intru in crize. am 2 zile de cand n-am mai papat kinder cu postul asta si deja simt ca o sa crap!!! sper sa nu ma ia ceva rau la noapte!!

mai stau si eu putin si ma bag la somnic ca maine tre sa ma trezesc devreme.

Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici

Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

am fost la dr si a iesit masuratoarea contractiilor si a batailor inimii copilului prost,copilul are intreruperi de batai.Mi-a dat recomandare de cezariana si mi-a zis ca maine s-au cel tarziu poimaine sa ma internez.Sper sa iasa bine pana la capat.Va pupic dulce!

37+ GABRIEL si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

deci e clar, am luat-o razna.

YLARI , ai intrebat doar indformativ, cum arata dopul, si io am si sarit cu scandalul ceaushist: "nu va bagati doamna, in fatsa! Pastrati randul, ce sunt de vina ca v-ati trezit mai tarziu cu 4 min!!"

38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Mergi la inceput