Mamici de mai-iunie 2008 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Am primit si eu analizele pe mail, sunt superbune! Nici cele de trim 1 nu mi-au iesit asa de bune :) nici anemica, nici nimic de rau. Il mai astept pe socramiu cu determinarea de anticorpi ptr incompatibilitatea de grup, tineti-mi pumnii sa fie ok si alea.

Silvia, ce faci dragutza, ce ai papat tu de te-ai deranjat asa??? Of, of! Baga ceai de menta, ceva!

Andree27, tu cum te simti iubitzica?

YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png

http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

inais
Ancaurn...Clisma ti s-a parut groaznica? De ce? Si mie mi-au facut la nastere , dar nu stiu cum nimic nu mi se parea ingrozitor, parca eram fermecata...asteptam doar sa vad ce se mai intimpla, cit de puternice pot fi contrractiile...cum e nasterea, cum bb...

Miss, pot cosmetiza o poza, dar ce facem cu realitatea??Mie mielul nu-mi place si din fericire nici sotului, asa ca sarbatorile de Paste la noi sunt foarte placute, nu tb sa gatesc cine stie ce specialitati...tot pui, ciorbita, ouale mi le face mama, cozonacul se cam cumpara... Eu as minca cozonac, dar d'ala bun, de casa...Mmmmm

Alina stai cuminte la rind ce-ti trece prin cap? Vrei sa sechestrezi tu barza aia??Nu-ti e mila de amaritele astea (eu, cleo, aimee) care asteapta rostogolindu-se de colo colo??

Aimee tu faci ceza?...Sincer si eu am o ruda la Municipal, care m-a sprijinit mult de cind mi-am schimbat dr...de aia sunt convinsa ca cine ar fi pana la urma tot bine va fi...Bine, poate si pt ca sunt la a doua nastere sunt mai relaxata, parca si derulez scenariu a ceea ce va fi...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Da eu fac ceza....,dar nu sunt 100% convinsa ca nu as putea sa nasc natural....ei(doctorii mei...sot si sotie) zic ca nu o sa pot...ca e bb mare...ca voi avea rupturi mari, dar mai ales ca m-a programat cand e el de garda...dupa ce vine din vacanta...ma fac sa ma intreb si mai mult. Si eu am schimbat dr. in sapt 32.
Acum ma bantuie un pitic....sa ma duc sa ma vada si un alt doctor, dar nu stiu ce sa fac....voiam si o alta parere. Ce sa-ti mai zic ...undeva in capul meu sper sa vrea bb sa vina cand pleaca dr.....sa am o scuza si sa incerc macar sa nasc natural, dar vom vedea....sunt un pic nebuna stiu....

Alexandra 39+
AMR 11 ZILE!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by aimee79

quote:

inais
Ancaurn...Clisma ti s-a parut groaznica? De ce? Si mie mi-au facut la nastere , dar nu stiu cum nimic nu mi se parea ingrozitor, parca eram fermecata...asteptam doar sa vad ce se mai intimpla, cit de puternice pot fi contrractiile...cum e nasterea, cum bb...

Miss, pot cosmetiza o poza, dar ce facem cu realitatea??Mie mielul nu-mi place si din fericire nici sotului, asa ca sarbatorile de Paste la noi sunt foarte placute, nu tb sa gatesc cine stie ce specialitati...tot pui, ciorbita, ouale mi le face mama, cozonacul se cam cumpara... Eu as minca cozonac, dar d'ala bun, de casa...Mmmmm

Alina stai cuminte la rind ce-ti trece prin cap? Vrei sa sechestrezi tu barza aia??Nu-ti e mila de amaritele astea (eu, cleo, aimee) care asteapta rostogolindu-se de colo colo??

Aimee tu faci ceza?...Sincer si eu am o ruda la Municipal, care m-a sprijinit mult de cind mi-am schimbat dr...de aia sunt convinsa ca cine ar fi pana la urma tot bine va fi...Bine, poate si pt ca sunt la a doua nastere sunt mai relaxata, parca si derulez scenariu a ceea ce va fi...

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

Da eu fac ceza....,dar nu sunt 100% convinsa ca nu as putea sa nasc natural....ei(doctorii mei...sot si sotie) zic ca nu o sa pot...ca e bb mare...ca voi avea rupturi mari, dar mai ales ca m-a programat cand e el de garda...dupa ce vine din vacanta...ma fac sa ma intreb si mai mult. Si eu am schimbat dr. in sapt 32.
Acum ma bantuie un pitic....sa ma duc sa ma vada si un alt doctor, dar nu stiu ce sa fac....voiam si o alta parere. Ce sa-ti mai zic ...undeva in capul meu sper sa vrea bb sa vina cand pleaca dr.....sa am o scuza si sa incerc macar sa nasc natural, dar vom vedea....sunt un pic nebuna stiu....

Alexandra 39+
AMR 11 ZILE!!!

Si eu imi doresc sa nasc natural, sper sa si reusesc... Imi e frica, recunosc, dar merita s incerc. Eu am fost operata in 2004 de chist endometriozic (operata clasic, nu laparo) si stiu cat de greu mi-am revenit atunci. Nu puteam sa ridic nici paharul sa beau apa in primele zine, daramite sa am grija de bebe... Asa sunt eu, mai sensibiloasa. Sper sa fie mai bine cu nasterea naturala si sa si pot, ca pana la urma nu ma cramponez de treaba asta, decat sa sufere bebeluna, mai bine ma chinui eu cateva zile-saptamani. Cu Dumnezeu inainte!

Fetelor, pe mine ma streseaza parintii mei care de cateva zile se tot cearta intr-una. De cate ori le dau telefon, sunt cu fundul in sus, maicamea zici ca e un pachet de nervi... Nu reusesc nicicum sa o calmez si ma streseaza si pe mine, zici ca eu i-am facut ceva... Se plange ca vorbeste taicamiu nu stiu cat la telefon si nu sta cu ea in casa (pai ea zici ca a inghitit radioul, fetelor, tata saracu' il inteleg si pe el... pana la un punct). Uf, gata, m-am descarcat!

Va pupez!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Am bagat un somnic si sunt proaspata acum. Doamne ce m-am spriat de mega tunetele de mai devreme, acum ploua de rupe.

Andree27 draguta sper ca esti bine. Pup si stai linistita acolo.

Pup si toate fetele vorbarete!

Lori 34+ asteptand un bebe Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aimee79 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

quote:
Originally posted by aimee79

quote:

inais

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

Alexandra 39+
AMR 11 ZILE!!!

Si eu imi doresc sa nasc natural, sper sa si reusesc... Imi e frica, recunosc, dar merita s incerc. Eu am fost operata in 2004 de chist endometriozic (operata clasic, nu laparo) si stiu cat de greu mi-am revenit atunci. Nu puteam sa ridic nici paharul sa beau apa in primele zine, daramite sa am grija de bebe... Asa sunt eu, mai sensibiloasa. Sper sa fie mai bine cu nasterea naturala si sa si pot, ca pana la urma nu ma cramponez de treaba asta, decat sa sufere bebeluna, mai bine ma chinui eu cateva zile-saptamani. Cu Dumnezeu inainte!

Fetelor, pe mine ma streseaza parintii mei care de cateva zile se tot cearta intr-una. De cate ori le dau telefon, sunt cu fundul in sus, maicamea zici ca e un pachet de nervi... Nu reusesc nicicum sa o calmez si ma streseaza si pe mine, zici ca eu i-am facut ceva... Se plange ca vorbeste taicamiu nu stiu cat la telefon si nu sta cu ea in casa (pai ea zici ca a inghitit radioul, fetelor, tata saracu' il inteleg si pe el... pana la un punct). Uf, gata, m-am descarcat!

Va pupez!

YLARI

Ylari...si eu am o operatie de apendicita ....de care inainte eram ingrozita....si din care mi-am revenit fosrte repede...pt ca m-am ridicat rpd din pat....banuiesc ca nici ceza nu e asa departe de asta nu....bine plus cele de rigoare cu bb de ingrijit...contractiile uterului, dar vb de refacerea unei taieturi...am fost ok.
Pentru ca e mai "safe" pt bb...din cauza asta am acceptat cezariana...eu am vazut multi copii cu probleme la mine la serviciu in centrle de recuperare si mie groaza....offff grijile astea...iar dau in bobi

Sorry ca ai prb cu ai tai...e las ca isi revin....ca sunt majori....emotiile...ca vor fi bunici!

Alexandra 39+
AMR 11 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am luat o pauza! Nu mai pooot sa stau in picioare... Am strans masa de calcat si stau tolanita pe canapea..oricum am calcat aproape tot..
MissParker
Simonaeu credeam ca tu esti mai putin stresata in ceea ce priveste nasterea pt ca esti la a 2-a nastere..Dar cred ca ai fost la fel de "relaxata" si la prima nastere.. Bravo! Eu sunt genul care pana nu rezolv toate problemele si pana nu am raspunsuri clare la toate intrebarile, nu pot sa ma linistesc..
Ylari La mine s-a mai potolit ploaia.. Ma bucur ca ti-au iesit bune analizele. Si mie mi-au iesit bune ultimele. Sa vedem ce analize imi mai da maine dr sa fac..

AndreeaTe pup si iti doresc sa te faci bine repede!

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza

AMR: 2 saptamani!

Alina 36+ SARA-MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

quote:
Originally posted by YLARI

Am primit si eu analizele pe mail, sunt superbune! Nici cele de trim 1 nu mi-au iesit asa de bune :) nici anemica, nici nimic de rau. Il mai astept pe socramiu cu determinarea de anticorpi ptr incompatibilitatea de grup, tineti-mi pumnii sa fie ok si alea.

Silvia, ce faci dragutza, ce ai papat tu de te-ai deranjat asa??? Of, of! Baga ceai de menta, ceva!

Andree27, tu cum te simti iubitzica?

YLARI

Merci Ylari pt griji!Sunt mult mai bine!Am papat,am luat medicamentele si am si tras un pui de somn!Nu ma mai doare burtica dar stau in pat ca sa nu ma puce iar!!

Ma bucur pt rezulatetele analizelor tale!!!!

Fug inapoi in patut!!!

Pupicei tuturor!!

Poze
Andreea 33+in asteptare de un ingeras: Eric

AMR: 7 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Offf, eu cand sa va mai citesc??? Ca abia apuc sa citesc ultima pagina... ce vorbarete sunteti, nu-mi vine sa cred! :)
Merg la spital, ca prietena mea a nascut ieri un baietel absolut PERFECT si superb de frumos, 3464g, frumos de numa'... merg sa-i vad.
Mai scriu si eu cate un mesaj mititel ici si colo, cand apuc, dar sunt prin zona si suntem bine, mai o batem pe mami, ca asa suntem noi, jucause...
V-am pupat, am fugit!

_
http://bd.lilypie.com/klQFm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

David imi face niste nervi de nu va zic. De o ora urla ca si-a uitat sticluta cu apa la cresa...L-am inchis in dormitor pana-i trece si-si cere scuze...dar plinge neobosit...Cred ca din cauza lui nasc in seara asta...L-am si altoit nitel ca nu mai pot...

Aimee, pai ei vor sa te programeze la ceza ca sa nasti cind e el de garda...Cit de mare e bb? Un bb de 4 kg eu am nascut fara probleme si sa stii ca sunt micuta in bazin...Si cred ca e dreptul tau sa incerci o nastere naturala, n-ai de unde sa stii pana nu incerci..>De ce sa-ti taie uterul? Iti dai seama totusi ca e o taietura pe burta si pe uter? Si asta nu se mai reface...plus ca poate ti-ai dori 3 copilasi, vrei sa te tai de atitea ori??? Nu Stiu, as incerca natural, vezi ce spune si Ylari cu taietura pe burta...
Acuma cu anesteziile astea peridurale nasterea poate fi extrem de usoara...pe cand o cezariana e o cezariana...Gandeste-te bine

Fetele care faceti cezariene, sa nu va suparati pe mine please

Ylari, imi pare rau ca ai tai se cearta si-ti creeaza stare de discomfort. Lasa ca le trece lor, nu mai pune la suflet

David (10 nov 2004) si
Simona AMR 1 zi
Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

quote:
Originally posted by MissParker
Fetelor, eu anul asta nu am mancat deloc miel. Bogdan nu serveste, iar eu mai mananc prin restaurante cand ma intalnesc cu vreo prietena... si acum tare mi-e pofta! Mi-e pofta de o ciorbita din aia de miel, cu leustean proaspat (aici nu prea se gaseste, creste f.f. incet si nu-l prea cumpara nimeni de la piete, in afara de romani evident)...

MissParker, si eu duc lipsa leusteanului. aici nu am vazut absolut deloc, nici macar la pritenii turci. am incercat sa sa pun eu in ghiveci, dar nu s-a prins. o sa incerc anul asta sa aduc o radacina din romania si sa o pun in gradina, dar nu stiu daca o sa se prinda.

acum o saptmana mi-a trimis soacra trei legaturi de leustean si am facut o ciorbica.... sa te lingi pe degete. daca as fi fost acasa, as fi facut si de mile. noi facem in fiecare an de Paste, dar uite ca anul asta avem ceva mai important. nici cozonaci, nici pasca, nici drob, nici friptura... poate vopsesc si eu cateva oua maine, sa punem si noi pe masa, sa nu zicem ca a trecut Pastele pe langa noi.

dar la anu' te invitam pe la noi de Paste, ce zici?

dana 38+

Mergi la inceput