Mamici de mai-iunie 2008 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
leeloo2004 spune:
quote:
Originally posted by cleo78
ma duc pana la urma la piatsa.
Vazusem mai demultr o jucarie in forma de barza. Macar din aia sa imi iau38+
![]()
soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!

Gabriela
35+ cu
AMR 5 sapt...si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
MissParker spune:
Alina, pai trebuia sa te infigi in coanele berze si sa le ciufulesti putin, auzi tu, ele stau la Baicoi si noi ne agitam cu majoretele degeaba... sau prindeai una si-o aduceai in portbagaj, sa-i dai drumul prin Bucuresti cu adresa Simonei si a lui Cleo in cioc...
Bafta la control maine!!
socrate, si tie la fel, sa-ti iasa bine toate datele!
elenuca, mi-ai facut pohta mare de tot
Ma tot gandesc ce as avea chef si eu sa mananc, cred ca o salata de boeuf, poate-l conving pe Bogdan sa cumpere maine ingredientele, ca asta merge cat mai e destul de racoare afara...
Fetelor, eu anul asta nu am mancat deloc miel. Bogdan nu serveste, iar eu mai mananc prin restaurante cand ma intalnesc cu vreo prietena... si acum tare mi-e pofta! Mi-e pofta de o ciorbita din aia de miel, cu leustean proaspat (aici nu prea se gaseste, creste f.f. incet si nu-l prea cumpara nimeni de la piete, in afara de romani evident)...
aimee79,
bine-ai revenit! Mai, ce stres cu doctorii astia pe care voi vreti sa puneti baza ca vor fi 100% prezenti la nastere si apoi va mai fac unii bucata... Pe bune ca mi-e mai bine sa stiu ca aici, in ziua cand se decide bebe sa vina, mergem la spital si acolo ne iau in primire doctorii prezenti, moasele prezente, care or fi, ca oricum nu am cum sa-i testez de dinainte si ma bazez ca toti or fi competenti, ce naiba! Da, la mine ploua, e innorat, iar eu pendulez cu voiosie intre PC, toaleta, TV, toaleta, bucatarie, toaleta, iar PC si uite-asa trece si ziua asta... Am senzatia ca niciodata in viata mea nu a trecut timpul mai incet ca acum...
Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
simonacip spune:
quote:
Originally posted by leeloo2004
Simo, stai ca eu abia acum m-am prins...adica dr. ta pleaca miine din oras si revine dupa Paste??? Pai si pe mina cui te lasa? Tu trebuia sa nasti cu dr. Corina Grigoriu?
Gabriela35+ cu
AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Da, cu ea ar trebui sa nasc
Bine, la prima a venit dr de atunci la 13.00 noaptea si a stat linga mine pana am nascut...MI-a fost de mare ajutor. Acum ea nu mai asista nasteri la Cantacuzino (e vorba de dr Octavia Ciurel), face doar garzi...E o dr extraordinara...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 1 zi
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
leeloo2004 spune:
Fetelor, eu plec spre casa. Stefanutz azi a fost in excursie si ajunge in Bucuresti pe la 6-7 asa ca ma duc sa-l iau. Sunt tare curioasa cum a fost...eu as innebuni in locul doamnelor educatoare cu atitia copii mici si agitati intr-un singur loc!
Sa fiti cuminti...! ![]()
Gabriela
35+ cu
AMR 5 sapt...
si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
John D. Rockefeller, Jr.
SilviaPop spune:
Fetelor, m-a apucat disperarea. Azi noapte mi-a fost rau, o senzatie de greatza, azi dia de vo 3 ori, pare o indigestie..dar am inceput sa ma gandesc la un aspect: daca se fixeaza capul copilului inainte de data cezarienei, imi mai poate face cezariana? Mi se pare ca mi s-a lasat burta, inainte sanii stateau sprijiniti pe ea, acum nu o mai ating...ca doar nu mi s-or fi ridicat sanii
Imi e teribil de frica de nasterea naturala, eu am hernie inghinala, nu pot sa imping, sunt sedentara de vo 3-4 luni, ce ma fac?
Simo, si la mine burta zici ca e harta raurilor din Romania
, iar in jurul buricului e tragic. Ma mananca si nici nu prea simt cand ma scarpin, parca am burta amortzita in jurul ombilicului. Cum arata vergeturile de la prima sarcina? In cat timp se albesc?
Lorich, multumesc de intrebare. Sunt cam stressata cu niste probleme de la job..sper sa nu ma afecteze.
Fetelor, am deschisa pagina de dimineatza, mai lucrez putin( lucrez de acasa si acum chiar mi s-a adunat mult de facut, of), mai citesc ce scrieti si abia am ajuns la pagina 7
. O sa postez aici sa nu mi se reseteze pagina si dupa ce va mai citesc revin cu raspunsuri.
Va pup pe toate si ma duc sa vad bb de Getutza 

http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
alina_anto spune:
Fetelor, a inceput sa tune si sa fulgere aici!!! De plouat nu prea ploua, dar s-a intunecat..

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina
36+
SARA-MARIA
simonacip spune:
inais 
Ancaurn...Clisma ti s-a parut groaznica? De ce? Si mie mi-au facut la nastere , dar nu stiu cum nimic nu mi se parea ingrozitor, parca eram fermecata...asteptam doar sa vad ce se mai intimpla, cit de puternice pot fi contrractiile...cum e nasterea, cum bb...
Miss, pot cosmetiza o poza, dar ce facem cu realitatea??
Mie mielul nu-mi place si din fericire nici sotului, asa ca sarbatorile de Paste la noi sunt foarte placute, nu tb sa gatesc cine stie ce specialitati...tot pui, ciorbita, ouale mi le face mama, cozonacul se cam cumpara...
Eu as minca cozonac, dar d'ala bun, de casa...Mmmmm
Alina stai cuminte la rind ce-ti trece prin cap? Vrei sa sechestrezi tu barza aia??
Nu-ti e mila de amaritele astea (eu, cleo, aimee) care asteapta rostogolindu-se de colo colo??
Aimee tu faci ceza?...Sincer si eu am o ruda la Municipal, care m-a sprijinit mult de cind mi-am schimbat dr...de aia sunt convinsa ca cine ar fi pana la urma tot bine va fi...Bine, poate si pt ca sunt la a doua nastere sunt mai relaxata, parca si derulez scenariul a ceea ce va fi...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 1 zi
Daviduchele meu
YLARI spune:
quote:
Originally posted by alina_anto
Fetelor, a inceput sa tune si sa fulgere aici!!! De plouat nu prea ploua, dar s-a intunecat..
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
AMR: 2 saptamani!
Alina36+
SARA-MARIA
Si aici la fel... ma fac mica si ma bag sub pat pana vine Iuby :)
YLARI

http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
aimee79 spune:
quote:
Originally posted by MissParker
aimee79,bine-ai revenit! Mai, ce stres cu doctorii astia pe care voi vreti sa puneti baza ca vor fi 100% prezenti la nastere si apoi va mai fac unii bucata... Pe bune ca mi-e mai bine sa stiu ca aici, in ziua cand se decide bebe sa vina, mergem la spital si acolo ne iau in primire doctorii prezenti, moasele prezente, care or fi, ca oricum nu am cum sa-i testez de dinainte si ma bazez ca toti or fi competenti, ce naiba! Da, la mine ploua, e innorat, iar eu pendulez cu voiosie intre PC, toaleta, TV, toaleta, bucatarie, toaleta, iar PC si uite-asa trece si ziua asta... Am senzatia ca niciodata in viata mea nu a trecut timpul mai incet ca acum...
Felicia
31+ mami under construction pentru
- David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
La noi a fost soare de dimineata....a venit tati sa ma scoata la terasa...aici in cartier...si s-a pus ploaia imediat ce am ajuns noi acolo....
...acum s-a oprit ploaia, dar e negura rau...e trist....e urat...Miss...si eu acelasi drum il fac...baie, pat-laptop, bucatarie...
...am facut ieri curatenie ....azi somez...Apropos Cleo...eu am lustruit si parchetul in 4 labe si colul meu tot lung si tare e....sa nu mai vb de batut supermarketuri....smotru si plimbari cu masina prin gropi....contractii....am avut si am, dar colul meu e un insensibil...nu le baga in seama....
Alexandra
39+
AMR 11 ZILE!!!
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Aimee79
simonacip spune:
SIlvia, nu mai stiu in cit timp s-au albit, destul de repede totusi...Dar acum am si mai multe si sunt mai sus, deci le vad fata de cele de la prima sarcina care erau mai mult in partea inferioara a burtii unde nu prea le puteam vedea..Oricum, cind isi revine burta si nu va mai fi pielea asa intinsa nu se vor mai vedea asa mari...
David (10 nov 2004) si
Simona
AMR 1 zi
Daviduchele meu