Internet o luna la casa in Ro
Va rog sa ma sfatuiti care ar fi modalitatea cea mai buna de a pune internet pt o luna in Ro (un orasel in ardeal). Problema e ca mama sta la casa si zice ca nu poate decat prin romtelecom cu contract pe un an. Dinpacate mama e mai ignoranta asa pe domeniul asta, asa ca m-am gandit ca poate gasesc pe cineva pe-aici sa ma lamureasca. Mie imi trebuie doar vreo 5 saptamani, dar e vital sa fie. Nu viteza si nu availability-ul de 100% ma intereseaza, ci accesul la internet, in rest sunt felxibila. Orice sugestii sunt apreciate. Multu!
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
Raspunsuri
espiritu spune:
cartele prepaid de la rds cu valabilitate o luna.dezavantaj viteza de dialup.
Bubbles show made by espiritu.Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=AJetdbiGa8I" target="_blank">bubbles show.click!
Ce face omul la plictiseala
CriPOD spune:
Mersi, espiritu, tell me more...
Asadar, cumperi o cartela de la rds si dup-aia? Aici nu am optiunea de asa ceva, asa ca incerc sa inteleg ce trebuie facut dup-aia. O sa fie un laptop acolo. Si un tel mobil. Este cartela de ce? E pe un nr de ore? Ai un site cu descrierea produsului?
Ca daca o las pe mama, cred ca face o tocanita din cartela aia. Si fiu-meu cred c-o fumeaza , tre' sa le spun eu mura-n gura.
Mersi, mersi!
espiritu spune:
quote:
Originally posted by mQQm
Mersi, espiritu, tell me more...
Asadar, cumperi o cartela de la rds si dup-aia? Aici nu am optiunea de asa ceva, asa ca incerc sa inteleg ce trebuie facut dup-aia. O sa fie un laptop acolo. Si un tel mobil. Este cartela de ce? E pe un nr de ore? Ai un site cu descrierea produsului?
Ca daca o las pe mama, cred ca face o tocanita din cartela aia. Si fiu-meu cred c-o fumeaza , tre' sa le spun eu mura-n gura.
Mersi, mersi!
pai am inteles bine?exista un fix de romtelecom acolo?e important.
CriPOD spune:
Ma tem ca nu. Mama nu mai are decat celular. Fiu-meu va avea celular. Cam atat... sa ma ofilesc? Hopeless?
miereamara spune:
Incearca sa afli daca exista o retea de cartier prin zona ta.
Daca nu ai telefon fix, ar mai fi o solutie cu Zap Mobile, ori Vodafone
http://www.vodafone.ro/personal/internet-si-date/internet-pe-pc/vodafone-mobile-connect/internet-oriunde/
dar si astia o sa iti ceara mai mult ca sigur contract pe perioada mai lunga.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
espiritu spune:
doar pt o luna nu se leaga nimeni la cap.totusi merge sa te cuplezi prin telefonul mobil vezi ca orange are niste chestii la programul Try.acum nu am timp ca trebuie sa plec la treaba dar am sa caut cand revin acasa.asta daca nu e cineva mai iute :)
CriPOD spune:
miereamara, aia e varianta lux, dar asa e, e pe un an, nu-ti dau ei modemul pt o luna...
espiritu, astept detalii. Ar fi super sa aiba ceva prepaid.
Am gugalit asta: http://prepaid-wireless-internet-access.wetpaint.com/page/Romania+-+Zapp?t=anon dar nu prea pricep ce zice tipul care raspunde la thread. Chestia cu 90 de euro pt 23 de ore mi se pare tare mult. Mai bine conving un vecin sa renunte o luna la al lui si sa il imprumute.
miereamara spune:
Parintii mei nu au telefon fix, dar sunt conectati la o retea de cartier. Totul este legal, platesc cu factura si nu tin minte sa fi incheiat un contract pe perioada delimitata. Platesc in jur de 40 lei/luna, e dial-up, dar merge binisor. Au venit baietii cu cablul lor, de asta am zis, poate exista si la voi ceva asemanator, chiar dc platesti sa spunem pe trei luni, tot nu se compara cu preturile de la Mobifon sau Zapp.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
espiritu spune:
quote:
Originally posted by mQQm
miereamara, aia e varianta lux, dar asa e, e pe un an, nu-ti dau ei modemul pt o luna...
espiritu, astept detalii. Ar fi super sa aiba ceva prepaid.
Am gugalit asta: http://prepaid-wireless-internet-access.wetpaint.com/page/Romania+-+Zapp?t=anon dar nu prea pricep ce zice tipul care raspunde la thread. Chestia cu 90 de euro pt 23 de ore mi se pare tare mult. Mai bine conving un vecin sa renunte o luna la al lui si sa il imprumute.
daca ai vreun vecin cu internet treaba e ca si rezolvata.te conectezi la el.