Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 9
valentina_22 spune:
Buna dimineata si de la mine! Dupa o zi super agitata, acum nu ma ia somnul. In asteptarea sotiorului, mai arunc cate un ochisor pe la ce s-a mai scris ca ziua nu apuc mai deloc sa intru pe forum.
vazut si printesa de mamica LOredana, o dulceatra de fata. Mamica, putere multa si incredere in Cel de Sus si toate problemele se vor rezolva!
Sa va spun ce am patit eu astazi. Am inceput ziua in forta, curatenie in baie, bucatarie si spalat rufe. Dupa ce am hranit, schimbat si toaletat bebicul am plecat sa o iau pe Alexandra de la gradinita! Pentru ca afara se facute urat si incepuse sa picure nu am mai luat carutul cu mine si l-am pus pe Andrei in port-bebe. OK, dupa ce am imbracat fata am mai stai pret de vro 10 mim pe bancuta din fata gradinitei sa-mi mai trag sufletul. Si deodata a inceput sa se invarta pamantul cu mine, de nu mai puteam tine nici macar ochii deschisi. Ameteala asta a durat sa zic un minut, dupa care a inceput o alta repriza mult mai acuta. Noroc ca mai era o mamica cu mine si mi-a dat sa beau putina apa. Dupa ce m-am mai adunat un pic am tras de mine si am plecat cu copii, deja afara incepuse sa ploua si mai tare. Am ajuns acasa cu bine, dar epuizata. Nu stiu ce a declansat ameteala asta, dar numai cand ma gandesc ca ma putea lua in timp ce mergeam pe strada cu Andrei in brate mi se face rau. Ametita sunt si acum, dar starea este suportabila. Oricum voi face niste analize cat mai curand.Sper ca nu v-am ametit acum si pe voi cu gandurile mele!
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
valentina_22 spune:
carpatina, daca vrei iti tin eu de urat pentru moment. Asta pana nu ma cheama datoria de mama si sotie!
de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)
bernix spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Moaaaammaaaa ce de absente..... Si inca nici n-au inceput concediile... Ce-i linistea asta pe aici? Hai, canapelele la control!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
la strigarea Carpatinei, ca lustruiesc la canapeaua asta de ceva vreme.
Suntem bine in mare, doar ca Degetzica e suspecta de infectie urinara. Astept rezultatul de la inca o urocultura, sper sa nu fie si asta contaminata.
Mititica mea are cercei, pusi la Medicover (neinclus in kidcard), da' inca nu ne-am facut poze.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor din zilele in care v-am urmarit din umbra! La multi ani Betty, Anemona, Florentina si tuturor floricelelor!
Sabina, la multi ani lui bb Gheo, tizul meu, iar tie mami de Gheo, felicitari pt kilele pierdute. I envy you!
Io sunt Georgeta (nume nerecunoscut si nesarbatorit vreodata), iar Bobo e Florin, da' week-end-ul trecut am fost ursuzi si nu ne-am intalnit cu nimeni sa sarbatorim. Io nici n-am iesit din casa, in continuare cu depresiile mele.
bernix spune:
Sabinelu, si zici ca parafango e bun sa scapi de burtica? Cred ca am si io nevoie...
Din mai cica ma duc din nou la aerobic, sa modelez un pic rotunjimile de Shakira cu care am ramas, adica in continuare vreo 8 kile in plus, ca la o luna dupa ceza. N-am slabit deloc-deloc, ba din contra, din cand in cand mai pun un kil doua. Bine ca nu raman si astea atarnate de mine ca si-asa sunt rau depresata.
bernix spune:
Va pupi pe toate si va spun noapte buna!
Sper sa ma invrednicesc sa mai intru inainte de Paste, ca dupa voi fi plecata o sapt la Alexandria si de acolo slabe sanse.
carpatina spune:
La multi ani celor care au onomastica azi, mamici, bebici sau tatici!
Bernix, stiu ca e usor doar cand spui.. dar inceraca sa te scuturi de depresiile astea... Hai ca poti!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
mandarinutza spune:
La multi ani Bernix si Bobo, sa fiti fericiti si sanatosi!
La multi ani Annisia, ca inteleg ca si tu esti floricica, vad ca ati ptrecut frumos!
Cristinha, Robert este dulce de tot si tu o mamica frumusica!
L-am admirat si pe zambaretul Erik, ce dulce e cand doarme. Un pupic de la Antonia!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
afibebe spune:
celor care poarta numele de Gheoghe.
Gheo
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare