Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by cecilia L
am tot vrut sa va intreb, am de cateva zile(o saptamana) o durere de burta asa ca inainte de ciclu, teoretic ar fi trebuit sa vina problema in jur de 9( prima data a venit pe 9 martie), sa ma ingrijorez????de la ce sa fie durerea?

La unele femei si in unele luni, cand ovulezi doare burtica exact ca la ciclu. Mie mi-a spus ginecologul asta pe vremea cand ma pregateam de bebe (si se lasa astepta ). Si acum mai am unele luni in care doare groaznic pe la mijlocul ciclului, dar n-ar trebui sa tina mai mult de 2-4 zile durerea. Ai fost la control dupa nastere? Sanatate multa

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=39" target="_blank">Siguranta.jpg

de papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by greyeras

La san nu mai vrea sau daca vrea sta foarte putin si doar de rasfat, asa ca productia de lapte a scazut drastic, iar mie mi se pare ca sanii mei arata tare ciudat, acum sunt micuti si lasati. Am si eu o problema, ma invatasem cu ei asa mai mari, mi se pareau chiar sexi dupa ce am nascut.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Ciudat e f bine ca arata dupa atat luni de alaptat.
La mine dupa 3 luni arata groaznic...probabil pt ca am pierdut laptele brusc....
Ce aveam si eu mai de pret s-a dus sunt compromise desi le-am tratat preventiv cu crema de la Mustela in timpul sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

quote:
Originally posted by danuta36

Ptiu,ce falcute are frumuselul!Crishtina si tu ce mamica tanara esti!(cred ca n-ai mai pus poze cu tine pana acum)

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
[/quote]

Nu's asa tanara... Poate e doar o impresie din foto...

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Cristina, aratati superb amandoi! nu stiu care e mai frumos, Robertelu sau tu, sa fiti fericiti!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Multumim! ma bucur ca va place de noi....nu's eu asa frumoasa...da Robert e (zise cioara)

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by crishtina
Multumim! ma bucur ca va place de noi....nu's eu asa frumoasa...da Robert e (zise cioara) ....

continuarea suna asa :"... ca doar seamana cu mine"

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

http://stiri.rol.ro/content/view/120635/96/

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Loredana, o sa-ti spunceva, desi nu vreau sa te sperii.
Eu am o nepotica in A,erica. Fetita a fost intarcata la 9 luni brusc, pt ca mama ei pleca la servici 10 ore si fetita nu vroia sa bea nimica in timpul zilei. De la intarcare nu a mai crescut bine deloc, era f f slabuta. A inceput sa refuze mancarea. A durat ceva pana se obisnuiasca cu biberonul....
La 2 ani jumate a facut leucemie. Acuma slava Domnului e sanatoasa, doctorii spun ca e in afara oricarui pericol.
Dar teoria mea (si nu numai) e ca intarcarea aia brsuca a afectat-o.
Daca frumusica ta nu ar fi avut niciodata probeleme de sanatate nu ti-as fi zis asta...dar poate te mai gandesti. Ai sa regreti ca o lasi la ai tai, anii astia nu se intorc.
Cu mult calm(si rugaciune) se rezolva multe, sunt convinsa ca o sa gasiti casuta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza

La multi ani dulcetelor si papanasilor sarbatoriti azi:

Runa Miruna de Lia B
Mihai Sebastian de ceamica
Andrei de aeperju
Giulia de cristina85ss
Alexandra Elena de a_alinta

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

multumim frumos! esti tare dragutza!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

quote:
Originally posted by aeperju

quote:
Originally posted by mandarinutza

La multi ani dulcetelor si papanasilor sarbatoriti azi:

Runa Miruna de Lia B
Mihai Sebastian de ceamica
Andrei de aeperju
Giulia de cristina85ss
Alexandra Elena de a_alinta

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

multumim frumos! esti tare dragutza!

emma

Si din partea lui Tudor un La multe lunite sanatoase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim frumos!

emma si andrei

Mergi la inceput