Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Multumesc mult Sabinele Is mai linistita cand stiu ca nu sunt singura care crede ca e bine asa

Niste poze recente cu noi...prima e langa copacelul care a fost plantat sa creasca impreuna cu Robert Are si o cartelutza pe care scrie...Acest copac va creste impreuna cu Robert...interesant nu?
http://www.atio.info/Robert/copacelulmeu

http://www.atio.info/Robert/20.04.08

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Devylla dar Erika nu pare slabuta...si apoi are cu cine sa semene Dar cate kg a avut la nastere?
Christina super ideea cu copacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

CECILIA JOI IMI DAU BONURILE. aI AFLAT CEVA SI DE LA SCOALA TA????

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by urmychance

Danuta felicitari pt succesul obtinut in ale slabitului. In cat timp ai slabit cele 3 kg ? Numai fara paine si dulciuri?

Eu am slabit cam 20 kg de cand am nascut, dar tot mai tb sa mai dau jos 15-20

Tudor- 17.09.2007

Merci Urmy..cam in doua saptamani si cam intr-o perioada in care nu m-am mai urcat prea des pe cantar si nu m-am mai stresat atata din cauza kilelor Am mai baut si ceai antiadipos,de 2-3 ori pe saptamana.Eu trebuie sa mai dau inca 12kg jos,ca sa ajung cum eram inainte sa raman gravida.
Succes si tie!Dar tu cat ai acum de trebuie sa mai dai asa multe??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu mai am de dat jos 10 ca sa fiu ca inainte si 14 ca sa fiu slaba....
dar impachetarile au avut efect la burtica cel mai mult.
betty, nu exista niciun efect prost dpdv alaptat in urma impachetarilor cu parafango, sa stii.pt nitica burticuta sunt ideale. dar cu masaj dupa.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crishtina

Multumesc mult Sabinele Is mai linistita cand stiu ca nu sunt singura care crede ca e bine asa

Niste poze recente cu noi...prima e langa copacelul care a fost plantat sa creasca impreuna cu Robert Are si o cartelutza pe care scrie...Acest copac va creste impreuna cu Robert...interesant nu?
http://www.atio.info/Robert/copacelulmeu

http://www.atio.info/Robert/20.04.08

Crishtina & Robert
09.09.2007

Ptiu,ce falcute are frumuselul!Crishtina si tu ce mamica tanara esti!(cred ca n-ai mai pus poze cu tine pana acum)

Mergi la inceput

Sabina succes si tie la slabit!
Eu sper sa nu le pun inapoi,acum cu atatea tentatii,de sarbatori

Miruna mea papa asa:
4-5 dimineata 150-180ml lapte
10-10,30 2,3 fructe blenduite(mar,para,banana)cam 150gr
14-15 piure de legume 100-150gr
18-19 180-210ml lapte cu 1-2lingurite cereale
22,30 180ml lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cristina, aratati superb amandoi! nu stiu care e mai frumos, Robertelu sau tu, sa fiti fericiti!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">Povesti nemuritoare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">Culeg fericire

Multumim!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Incercam sa gasim ceva dar nimeni nu prea da chirie cu copil mic,cere tot felul de recomandari de la alti proprietari si e cam multa zorzoneala,sotul nu prea castiga bn(lucreaza in constructii cu tata)si in tara sa stam nu vrea,nu vreau sa ma tina ai mei sau socrii,vreau sa ne mutam in casa noastra cand va fi.Eu am absolvit o scoala aici si am mai multe sanse de a primi un job bine platit.
Sunt stresata de absolut toata situatia

quote:
Originally posted by Sabina

pfuaaai, Teo, da ce la baga Mihnea!!
Sa-i fie de bine mancaciosului, ptiu ptiu ptiu ptiu

Sabinutza e f ok ce manaca Erika.
Toti sunt oricum mai avansati decat Gh la capitolul gusturi noi( ma rog, aproape toti). Drept pt care ii fac si eu azi branzica de vaci.I-am mai dat odata, dar nu s-a omorat dupa ea. Eu nu ma grabesc nicaieri, are baiatu o viata intreaga sa manance mancare.Asa ca Sabina, poti sa-i dai iaurt si mai incolo. Paine sa roada o coaja cam dupa 9 luni.

Loredana, imi pare f f rau sa aud ca ati avut probleme. Am ciotit si subiectul tau cu intarcarea...sfatul meu sincer este ca in condiitiiile in care a fost asa bolnavioara sa NU intarci. Gaseste o solutie, sa stai impreuna cu ea, n-o lasa in tara. Cauta de pe-acuma apartament....dar NU, NU, NU , nu se intarca un copil bolnavior!!! DOAR unul sanatos.

Multumim!

Loredana-BiancaAlexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Buna fetelor si de la noi!
Multumesc mult fetelor care mi-au urat de Florii, le multumesc si le . In ultimele zile nu am mai avut timp sa intru pe DC, nu stiu am observat ca in general cand sta tati acasa cu noi nu am timp deloc de calculator. Bine in general cand e el acasa nu prea stam, avem tot timpul cate ceva de facut.

Am vazut ca Rnico a intrat si ne-a dat vesti despre Alesia, micuta vaccinata si pe mami ei.

Eu am sarbatorit foarte frumos de Florii la padure cu nasii si viitorii fini, a fost chiar placut, iar Aduta a fost foarte incantata sa vada atata verdeata si atatia copaci. De la un timp este cam maraita si plange din orice, dar dintisorii tot nu se arata si peste doua zile face 7 luni. Imi pare rau ca am uitat aparatul acasa si nu am facut poze. Asta e.

In rest Aduta e tare vioaie si vesela, sta foarte bine in fundulet si daca ar putea ar dormi si asa ca nu ne intelegem cu ea. Ii place sa fie tinuta in picioruse si plange daca nu o tii. Zice toata ziua Ta - ta si Ma - ma, iar daca o intrebi ceva sau vorbesti cu ea zice Da. E tare comica cand nu vrea ceva ca da din cap in semn de negatie. La inceput ma amuza, dar acum a inceput sa ma supere pt ca da din caput asa, eu zic sa nu ramana cu vreun tic, tati zice ca se rasfata.

Cu mancarea suntem bine, papam pe la 7 lapte, apoi la 10 fructe (mar,para, banana) in combinatie cu doua masuri de cereale, apoi la 12 iar lapte, la 15 papam legume ori simple ori cu carnita, la 17 papam lapte, iar pe la 19 papam iaurt cu branzica sau cu cereale. Binenteles ca ne culcam tot la 12 noaptea si nu inainte sa papam iar un laptic. De mentionat ca nu mananca mai mult de 100 ml de lapte la o masa. Si se mai trezeste o data pe la 3 sa pape un bibe.
La san nu mai vrea sau daca vrea sta foarte putin si doar de rasfat, asa ca productia de lapte a scazut drastic, iar mie mi se pare ca sanii mei arata tare ciudat, acum sunt micuti si lasati. Am si eu o problema, ma invatasem cu ei asa mai mari, mi se pareau chiar sexi dupa ce am nascut.

Hai ca m-am intins si acusica trebuie sa o iau iar din loc. Ma duc sa-mi astept fratele la aeroport ca vine azi din Irlanda. Asa ca va tuc pe toate si va doresc o zi minunata.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput