Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 21
bernix spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Apar si io la ceas de seara
bb Gheo!Sa cresti mare si sanatos!
Gheorghe,sot, de Andries!Sa fiti fericiti si sa va vedeti visul cu okii:o casa mare si frumoasa!
Bernix! sa-ti treaca supararea!Nu vrei tu sa mai repeti analizele Degeticai?A doua parere nu strica!
La aerobic te duci la INDRAGYM?Vreau si eu sa-mi fac abonament din mai,poate-o punem de-un tandem!
Azi e si ziua iubitei mele surori!A implinit 25 ani si mai e si Georgiana!Offff,ce trec anii,ieri-alataieri era o fetitza cu
funditza,si in august o sa fie o mireasa frumusica!Asta e!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Povestea nasterii
Multumesc de urari si ti le intiorc pentru sora ta, sa-ti traiasca!
Cu aerobicul, la Indragym se va intampla, ca stau vis-a-vis de sala.
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
bernix spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Bernixuletu, cand te mai apuca depresiile da un telefon la baba. Am vasta experienta in a-mi plange de mila:))))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Bey, Sabina, iti dai seama cum o sa fie cand ne-om plange amandoua de mila? Ma umfla rasu de pe-acuma. De sunat, promit sa sun, ca si-asa m-am abtinut de prea multe ori. Sper sa nu-ti para rau de oferta asta, ca-s vorbareata rau!
Sabina spune:
pai de ce te-ai abtinut ma rog?? (si eu m-am abtinut de multe ori,LOL , de frica sa nu...dormiti etc etc)
si daca ai chef de terapie, ti-o dau pe sofia la telefon
deci asa facem, mai ales ca plec la munte 10 zile, si probabil ca n-o sa prea forumesc
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bernix spune:
Multumiri tuturor celor care s-au gandit la mine si la Degetzica acu' cand ne simteam amenintate de infectia urinara. Zic ne simteam, ca iote, urocultura iesi negativa. Bucurie maaare, desi ma hotarasem sa nu ma stresez mai mult decat eram deja. Ma hotarasem sa repet analiza (Sim, multumesc de telefon si sanatate lui Stefan), sperand ca va dura mai putin de o luna (cum s-a intamplat la Medicover) o recoltare corespunzatoare, si uite ca urocultura e negativa. Oricum, bucuria e cam de moment ca in sumar apar frecvente leucocite si hematii si parca vad ca dam cu repetir si de data asta, da' macar de Paste n-o sa am un cui infipt.