Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Miru a mea nu papa oul in supa, asa ca m-am apucat si i-am facut un fel de papanasi moldovenesti, i-am facut branzica si am pus un galbenus, am pus apa la fiert cu o ling de zahar, dupa ce a fiert vreo 10 min zaharul am pus compozitia cu lingurita, bineinteles ca s-a imprastiat in apa ca albusul leaga compozitia , dar dupa ce au fiert am pus in sita si s-a strans sub forma de papanas si a papat cu mare placere

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai la cantariiit....ce sa zic, habar n-am cat cantareste bb gheo. Pt ca nu sta pe cantar.
cat despre controale, cred ca-i cel mai putin vazut de dr copil
stati asa ca numar:
la 2 sapt, la o luna, la 2, la 4, la 6 de 2 ori :))deci in total de 6 ori. Hm, e ceva:)))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Nanuta, ce veste buna ne-ai dat! pupam fluturasul.
La multi ani bernix si Bobo! va pupam!
Fug sa iau fata de la gradi si Gh plange....dar ii raspund Alinusului.
E f siomplu. Nu oprea vem niciun program .
Pur si simplu Gh e cuminte si mananca cat de cat, Nu mereu vrea tzitzi....cred ca mai mult insist eu sa suga. Mi-e frica ca a dat de gustul mancarii si nu vreau sa se intarce.El mananca f bine indiferent cat suge.... Vreau sa-l alaptez cel putin cat pe Sofia (un an si 8 luni). Tinta mea e 2 ani jumate...dar sa vad daca reusim.

Sabina, felicitari pt un asa papacios. Da' ia zi, ce-i pregatesti tu asa bun de zici ca a dat de gust???
Si sa dea DD sa reusesti sa-l alaptezi cat ti-ai propus. Felicitarile mele inca de pe acum.

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Apar si io la ceas de seara
bb Gheo!Sa cresti mare si sanatos!
Gheorghe,sot, de Andries!Sa fiti fericiti si sa va vedeti visul cu okii:o casa mare si frumoasa!
Bernix! sa-ti treaca supararea!Nu vrei tu sa mai repeti analizele Degeticai?A doua parere nu strica!
La aerobic te duci la INDRAGYM?Vreau si eu sa-mi fac abonament din mai,poate-o punem de-un tandem!

Azi e si ziua iubitei mele surori!A implinit 25 ani si mai e si Georgiana!Offff,ce trec anii,ieri-alataieri era o fetitza cu funditza,si in august o sa fie o mireasa frumusica!Asta e!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

pai sincer eu nu prea ma pricep la gatit.
Dimineata ii dau mere cu banana si uneori toata chestioa o pasez in suc de morcov (dardestul de rar ca mi-e lene sa spal storcatorul, iart la pranz ii dau legume cu carnita. Ii fierb f multe legume, plus frunze de loboda .salata. Azi am pus cam multa loboda cred, avea un gust mai persistent.
Secretul la Gh e ca-i place cartoful, asa ca pasez unul itreg indiferent ca el mananca mai putin, dar da gust bun cartofiorul.
A, si mai fac ceva. Eu carnea o fierb putin(dupa metoda Mandarinuta), apoi o pun la cuptor pt restil familiei. Pun un pic de sare si condimente pe piept sau pulpa de pui. Copilului ii dau din interior, dar cred ca picul ala il simte cumva.Nu cred sa-i faca rau....cat poate sa ajunga din coaja pieptului la bucatica aia cea mai moale din interior?

mai am un mic secret. Nu-i dau mesele la mai putin de 5 ore distanta.

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sabinule felicitari pentru rezultatele bune, unde faci masaj, mergi la salon sau ai vreo tanti care vine acasa?

eu am dat jos vreo 5 kg, mai am de dat 5 sa ajung la greutatea de cand am ramas gravi, dar nu eram slaba nici atunci, dar macar sa-mi vina hainele ca sa nu mai cumpar

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Cecilia, alinus, Nana, Sabina, luy, si tuturor celor care au urat azi frumos, multumesc de urari!

Bun venit mamicilor noi!

Andries, Magda, , ce mult ma bucur ca ati mai trecut pe la noi! Sunt mirata cum va descurcati si cu serviciul si cu copiii. Io am deja cosmaruri cand ma gandesc cum va fi cand voi incepe munca. Bine ca mai e deestul, pana anul viitor.

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Teo, sa-ti traiasca surioara!! sa fie fericita si sa aiba o casnicie de vis!
Ooof, 25....pt mine a fost un prag psihologic 25 asta....anu asta fac 29 si....ma agat cu putere de ei, ca dupa aia schimb prefixu

Alinush, am uitat sa-ti mai zic ceva. E f posibil ca ceea ce consider eu mancat f bine sa fie considerat de alte mamici "abia a gustat" .....

Mergi la inceput

Marta, merg la salon si e destul scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Eu raportez un Mihnutz urlaciosDintr-un cumintel fara pereche,s-a facut un terorist mic(il plagiez pe Cristi de Cecilia)..plange ,aparent fara motiv,chiar si luat in brate,leganat...nu stiam ce sa-i mai fac in seara asta!Eram si singurei,o feerie nu alta!
Cu papa stam ffff bine;nu refuza nimic,in concluzie,exclud dintii.Altceva?Oare ce-o fi?

Alinus,incearca cu cartof dulce in loc de cel normal.Pina duminica,nici Mihnea nu halea piure facut de mine,doar borcane Hipp.Duminica am gatit cu cartof dulce ,si-a devorat tot-tot-tot!
Mandarina pt sugestia cu cartoful dulce!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput