Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)
Raspunsuri - Pagina 15

melaniatud spune:
quote:
Originally posted by Sabina
greutate baieti
http://www.who.int/childgrowth/standards/sft_wfa_boys_z_0_5.pdf
lungime baieti
http://www.who.int/childgrowth/standards/sft_lhfa_boys_z_0_2.pdf
la fete cautati voi aici.
http://www.who.int/childgrowth/standards/en/
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Uau!!! Dar ce informata esti!!!
Multumesc din suflet

greyeras spune:
Melania .
Si lasa baiatul in pace, fiecare copil are ritmul sau si sincer ar trebui sa-ti faci griji doar atunci cand Doamne fereste iti refuza mancarea. Asa ca stai linistita, acum e baiat mare si nu mai depinde de laptic. Nici a mea nu papa prea mult laptic, dar sincer nu-mi fac nici un fel de probleme si nici nu am mai cantarit-o de la vaccinul de 6 luni.
Eu o vad ca manaca, e bine, vioaie si cu pofta de viata, astea sunt semne de copil sanatos. pt tine si Tudorica.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Sabina spune:
deci din ce scrie acolo Tudor e cam pe medie la lungime (intre 6 si 7 luni) si f f putin sub la greutate.
deci ai un copil perfect, inaltut da suplu fara a fi slab. Eu sincer nu stiu ce-ti doresti mai mult
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

balaceanu_l spune:
Sabina mersi de sfat,si noi la fel speram sa ne rezolvam problemele.
Melania sa sti ca noi ne-am nascut la 4,24 kg si acum la 6 luni si o sapt.avem 7.6kg asa ca nu e rau cat cantareste Tudorel.Nu conteza doar grutatea si varsta ci si constructia parintilor.Sa cresteti mari si sanatosi.Loredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam
Alexandra Ioana Printesa noastra

balaceanu_l spune:
Luy mersi e sfat si pupici la printesaLoredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)

melaniatud spune:
Gata sunt multumita de el!!!
Nu ma mai plang!!!
Cred ca Tudor ar vrea sa va dea cate o fiecaruia si sa va multumeasca pt sustinere.

greyeras spune:
quote:
Originally posted by melaniatud
Gata sunt multumita de el!!!
Nu ma mai plang!!!
Cred ca Tudor ar vrea sa va dea cate ofiecaruia si sa va multumeasca pt sustinere.
Melania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007)
Sper ca altfel iti iei bataita.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

balaceanu_l spune:
La multi ani sarbatoritilor cu nume de Gheorghe si abrevieri! La mai multe lunite sarbatoritilor de azi!
Luy si noi am implinit 6 luni si nu ne-am vazut pe lista taLoredana-Bianca
Alexandra (16.10.2007)

magdaz spune:
quote:Si la mine intirzie banii. Dupa ce ca nu sunt multi...credeam ca numai la bucuresti sunt probleme.M-am saturat de conversatii telefonice cu institutiile bugetare si..nebugetare...
Originally posted by danuta36
Mandarinutza multumim pt. glume si link
Si asa ma cam enervasem ca nu mi-au intrat nici azi banii pe card si de obicei ii primeam in 18-19 ale lunii.Tocmai acum intarzie..
In schimb,cei de la RDS sunt tare 'draguti',ne-au mai cadorisit cu un telefon,de data asta mobil...ca sa fie siguri ca ne consumam minutele gratuite si mai ales altele in plus!Asa am inteles,ca putem vorbi de pe el,in contul minutelor gratuite de la cel fix,mai vedem cand vine factura urmatoare.
Uitasem sa ma laud ca am reusit sa slabesc 3 kg,am ajuns la 69...se vede ca am mai renuntat la paine si dulciuri
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze
Mi-a fost si imi e dor de voi dar e apropape imposibil sa mai intru. Am reinceput serviciul si n-am timp mai deloc. Am decis ca ce-mi ramine sa petrec cu baiatul.
Deja am pierdut vreo 35 de capitole..nici macar nu am pretentia sa cva amintiti de mine...voi citi ce voi putea..si voi iesi la lumina daca voi avea ceva de zis. Va sarut si va doresc un Paste fericit si multa sanatate...asta daca nu mai intru !

melaniatud spune:
Mami Balaceanu tu esti majora???
Ti-am admirat printesa ...e tare frumoasa mai ales acolo la botez