Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (135)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

ma apuc si eu de treaba.
va urez o zi frumoasa tuturor.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

cristi

sunt mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

La multi ani!!!!!!![red]bb Gheo!!!! bernix si bobo![/red]si la toti sarbatoritii mici si mari de azi!!!!!
multa sanatate, noroc si fericire!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani! tuturor celor care poartea numele de Gheorghe.

La multi ani! Bernix si Bobo.

La multi ani! Anisia

La multi ani! celor care mai aduna o lunisoara, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

sarbatoritilor zilei papanash Gheo, ursuletzului George Ionut, mezinul papanasilor, mami Georgeta, alias Bernix, mami georgi_ana25 , cu ocazia onomasticii,
dar si celor care astazi mai bifeaza o lunitza, Eduard Alexandru, Stefan Mihai si Alesia, sa fiti cu totii sanatosi, norocosi si sa adaugati numai bucurii vietii celor din jurul vostru!

Alinus de Iulius Teodor (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza !
Iaca ies si eu la vedere, ca ma aleg cu absente si mi-e teama ca daca-s prea multe mi se scade nota la purtare

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani! tuturor celor care poartea numele de Gheorghe.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multi ani bb Gheo, Bernix, Bobo si tuturor celor care azi isi sarbatoresc ceva.

Noi nu avem noutati decat ca Andrei a renuntat sa ma mai chinuie cu lingurita si acum papa ca un bebelus cuminte, cu biberonul, singurel. De legume nu mai poate fi vorba, asa ca facem o pauza dupa care incercam iar.
Eu sunt cu ochii pe concursul cu poze si sper din suflet ca marunzika sa ramana pe primul loc. Bafta, Marunzika.

P.S. Annisia, foarte frumoase poze, se vede ca v-ati distrat de minune, ca Yannis s-a integrat perfect si ca nu e un impediment ptr voi in a va duce la mare, munte, etc, asa cum o faceati inainte. Bravo voua. Va admir pentru asta. Pupici.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Nana, ce veste buna. Bravo fluturas!

Poze

Mergi la inceput

Si 2 bancuri:

Un arab batran locuia langa New York. Ar fi vrut sa cultive cartofi, dar era singur si garbovit.
Fiul sau studia la Paris, asa ca se decise sa-i trimita un e-mail.
"Draga Ahmed, sunt foarte trist ca nu pot planta cartofi in gradina. sunt convins ca daca ai fost aici, m-ai fi ajutat si am fi sapat toata gradina."
Ziua urmatoare primi raspunsul la e-mail.
"Draga tata, te rog nu te apuca sa sapi in gradina. Acolo, am ascuns CHESTIA. Semnat Ahmed."
La 4 dimineata, se trezeste batranul cu CIA, FBI si Armata in gradina. Cauta si scotocesc fiecare milimetru din gradina, dar nu gasesc nimic. Dezamagiti, pleaca toti.
A doua zi primeste arabul un e-mail de la fecior.
"Draga tata, sper ca intre timp, sa fi fost sapata sa poti cultiva cartofi. Mai mult decat atat nu am putut face pentru tine."

Diferente de mentalitate.
Reprezentantii mai multor natiuni se intalnesc intr-un restaurant. Toti au cerut cate un pahar de vin, dar cand s-a adus vinul, in fiecare pahar era cate o musca. Neamtul a cerut alt vin in acelasi pahar. Englezul -- vin nou in pahar nou. Finlandezul a scos musca si a baut vinul. Rusul a baut vinul cu tot cu musca. Chinezul a mancat musca, dar nu a baut vinul. Evreul a prins musca si i-a vandut-o chinezului. Romanul a baut trei sferturi de pahar si a cerut sa-i fie schimbat. Norvegianul a prins musca si s-a dus la pescuit. Irlandezul a maruntit musca si i-a trimis paharul englezului. Americanul a deschis proces impotriva restaurantului si a cerut 65 mil dolari daune morale. Scotianul a prins musca de gat si i-a zis mustei sa scuipe tot

Poze

Mergi la inceput

Luy, ce bine ca ai aparut. Daca ppoti sa mai scrii odata cum faci tu felicitarile personalizate,cu ce program.Mii de pupici.

Poze

Mergi la inceput