Bona si sotul meu

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

draga arhidan ca sa lucrezi la o gradinita - ca educatoare ma refer, nu ca ingrijitoare/femeie de serviciu ai nevoie de ceva pregatire, crede-ma. Ori ca bona, poti merge si cu liceul sau cu 10 clase, ca daca intrunesti anumite conditii esti primit. Si nu e nimic ciudat ca o tanara sa iubeasca copiii si sa vrea sa lucreze cu ei. De unde teoria asta "daca iti plac copiii ti-i faci pe ai tai nu umblii pe la altii sa le cresti copiii"? una e sa-ti cresti proprii plozi si alta sa lucrezi cu ai altora si sa castigi bani frumosi din asta.

Eu una nu as suporta o bona in varsta satula de toti si de toate, plictisita de viata si lipsita de rabdare care sa vina pentru a-si suplimenta veniturile. Eu am bona tanara, lucreaza exclusiv la mine 11 ore pe zi, vine si sambata si uneori si duminica, dar o respect si ma respecta, ii platesc un salariu bun inclusiv concediu platit si cu toate ca are doar 10 clase nu as schimba-o deocamdata pe nici o alta care ar vrea sa vina la juma' de pret. spun deocamdata pentru ca atunci cand fetele mele vor incepe sa vorbeasca voi aduce pe altcineva iar bonei ii voi oferi alt post.

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu am niste prieteni care au avut o bona barbat. Om mai dedicat si care sa se ocupe mai frumos de copil rar am vazut. A stat la ei 3 ani si acum este la alta familie cu doi copii. Provine dintr-o familie cu multi copii, era printre cei mari, a ajutat la cresterea celor mici si a nimerit la liceul pedagogic asa ca a hotarat sa isi foloseasca aceste atuuri.
Asa ca marius nu ai fi primul

Miruna + Alexei (13.07.2006) il asteapta pe BB2 in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by Muuh

Eu am niste prieteni care au avut o bona barbat. Om mai dedicat si care sa se ocupe mai frumos de copil rar am vazut. A stat la ei 3 ani si acum este la alta familie cu doi copii. Provine dintr-o familie cu multi copii, era printre cei mari, a ajutat la cresterea celor mici si a nimerit la liceul pedagogic asa ca a hotarat sa isi foloseasca aceste atuuri.

Am mai auzit cazuri, dar parca nu mi-as da fetita pe mana unui bon sa o schimbe de pampers si sa o spele la fundulet. Taica-su ca taica-su, dar un strain...brrr..oricat ar fi de dedicat.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eiiiii na... iti spun eu ca nu e mare lucru din proprie experienta Ma pricep la bb-ei (si nu numai) fie ei baieti fie fete. Mah ce ma laud

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

quote:
Originally posted by Graviduta

quote:
Originally posted by Muuh

Am mai auzit cazuri, dar parca nu mi-as da fetita pe mana unui bon sa o schimbe de pampers si sa o spele la fundulet. Taica-su ca taica-su, dar un strain...brrr..oricat ar fi de dedicat.

Si prietena mea are drept bona un barbat. Deci are un "bon" . Mi-a zis ca e foarte multumita de el, nu multumita. S-a descurcat cu primul copil foarte bine, iar pe al doilea i l-a preluat de la cateva luni. Bine, cel mare e acum la gradi, dar are si zile cand omul sta cu amandoi copiii si se descurca excelent. Si ca sa nu se interpreteze , si sotul ei este la fel de multumit de "bon". Nu va ganditi la altele, va rog frumos . M-am referit doar la capitolul ingrijire copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

quote:
Originally posted by marius

Eiiiii na... iti spun eu ca nu e mare lucru din proprie experienta Ma pricep la bb-ei (si nu numai) fie ei baieti fie fete. Mah ce ma laud

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Sa vedem CV-ul, analizele, cazierul, hai la interviu si sa auzim despre ''remuneratie''. Apoi, inca o intrebare: vine ''bonul'' la copil, sau copilul la ''bon''?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by arhidan
Si mai gandestete la ceva, dupa o bona umbli mai putin decat dupa un sotz, de bona ai nevoie pana la 3 ani si apoi la gradinita cu omuletzul.

asta doar daca ai un omuletz-robotzel, care nu raceste, nu face nici o boala a copilariei, pe scurt, merge la gradi non-stop, ca in armata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
Originally posted by herra

quote:
Originally posted by arhidan
Si mai gandestete la ceva, dupa o bona umbli mai putin decat dupa un sotz, de bona ai nevoie pana la 3 ani si apoi la gradinita cu omuletzul.

asta doar daca ai un omuletz-robotzel, care nu raceste, nu face nici o boala a copilariei, pe scurt, merge la gradi non-stop, ca in armata.

Ba se poate chiar de la 2 ani jumate.Racelile nu sunt atat de dese,iar parintii,chiar ocupati cu munca cum suntem cu totii,pot se organizeze si sa treaca peste aceste perioade.
Noi intram in curand in grupa pregatitoare ,adica in al patrulea an de gradi si nu este niciun robotel.Di cand in cand poti sa obtii o zi libera si sa o petreci cu copilul.Iti spune cineva care munceste foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

nu voi intra in dezbateri aici sau in alta parte, pe tema asta.

oricum comentariul citat de mine este bizar si din alte puncte de vedere - "dupa un sot umbli mai mult decat dupa o bona; si e de folosinta mai indelungata, pt ca de bona ai nevoie doar pana la 3 ani" - deci asta e logica dupa care trebuie pastrat sotul si nu bona.

acolo unde sunt probleme ele vor rabufni oricum, cu sau fara bona, tanara sau mai batrana, sau de ce nu cu educatoarea de la gradi sau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Pai, bun, stiu ca nu e locul, asa ca off topic: recomandati-mi si mie un bon.

Mergi la inceput