Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

quote:
Originally posted by ceska777

Zuzici,
sunt suparata pe sot. Ieri seara abia m-am stapanit sa nu-i ard una! Imi venea sa nu stiu ce....
Aseara dupa ce Benji a adormit am lasat aici cateva mesaje si am incarcat poze pe webshots asteptandu-mi sotul... sa vad daca ii e foame, si eventual sa mergem impreuna la nani. Desi eram de la 5 dimineata in priza. Se facuse aproape 23:00. Sí normal cand vine ma gaseste la calculator numai ce terminasem de scris ultimul mesaj... stam frumos pe canapea si eu astept sa termine de incarcat webshots alte poze, mai vin deci la calculator. Si sotul: "Auzi tu toata ziua stai la calculator? I-ai luat jucarii lui Benji (se referea la centrul de activitate probabil) ca sa il tina ocupat sa ai timp de stat pe net? Azi dimineata ai deschis compu si acuma tot tu il inchizi!" Mi-a venit sa ..... Cum poate sa zica ca imi neglijez copilul stand de vorba cu alte mamici despre cresterea si educarea copiilor!!!!!! Eu cu cine sa schimb pe aici o vorba???? Mama e departe, surorile la fel, prietenele la fel, familia lui la fel. Pe verisoara lui cu doi copii mici o vad rar si in fuga, ce mai vb la tel cu ea si soacra! Vecina se muta la mama naibii, la bavarezi! Nu avem inca loc in grupa de piticoti de pe langa biserica abia in toamna. El inca nu s-a trezitin vreun week-end sa ma lase si pe mine sa dorm, nu sa ma umflu de somn ci sa fiu macar odata odihnita. I-am mai zis si altele ca abia m-am abtinut! A recunoscut ca a exagerat dar...a ramas siza. De cuvinte din astea aruncate asa mi-e cel mai frica. Ca raman infipte undeva in minte si ajuta rau la demolarea unei imagini......a sotului. UF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 4 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

imi pare rau pt ce a trebuit sa auzi din partea sotului... si cel mai mult imi pare rau ca esti singura si ar trebui sa te inteleaga mai mult ,sa discute mai mult pe tema Benji cu tine pt ca tu chiar numai pe noi ne ai ....chiar nu inteleg de ce nu vede asa lucrurile te pup si o sa treaca si asta da?
pusi mami

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

GUGU iti uram si noi LA MULTI ANI si iti dorim sa fii fericita alaturi de Luca si taticul lui.Pup.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

SARA ELIZA la cat mai multe zambete si LA MULTI ANI pui mic...sper ca papi fara nazuri da ???

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Nu stiu ce are Albert dar de vreo 3 nopti se trezeste foarte des.Adoarme de pe la ora 23 pana pe la ora 2 si apoi pana la ora 6 se trezeste din ora in ora.Ma termina.

poze albert

Mergi la inceput

Honey si noi ne pregatim de vaccin ,mergem la 14.30 si mi teama dar o sa i pun 1/2 sup de novocalmin si o compresa cu apa statuta 2 ore ,sper sa le fie bine puilor

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Da, Danonique, am mai rostogolit-o si eu, asa cum il rostogolea doctora pe Robert al lui Jelimoni. Sau doar ii puneam o manuta mai sub ea spre piept si apoi o rasturnam....asa cred ca a invatat. spor la gimnastica!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Stoisor multa bafta la vaccin.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Laurici Pipe e cumintzica pt ca am pus'o in sezlongul ala cu vibratzii (buna investitie, nici nu ma asteptam sa aiba asa efect) da din manutze si zice ea ceva pe acolo, pe limbutza ei.
Daca stiam ca nu ai sarbatorizi de Florii sunam.
Bine ca ai pe mamica ta in "vizita de lucru". Cu calcatul stiu cum e...DEZASTRU.

Iinukule e frumoasa rochia!!Sa o porti voioasa.

Mitsu ca tot veni vba de rochii...succes la gasit materialul potrivit. Chiar ca o sa fi AlbaCaZapada. BB C e un ingerash in gogosarii cei noi.Sa vina vara mai rpd sa treaca la tzinutele secsi si sa'i ude sanatos.

Mary am vazut filmuletzul cu bbelusa fericita. Iti vine s'o mananci nu alta. feteleee

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ceska, nimeni nu are cum sa inteleaga, din randurile tale, ca te plangi ca e greu sa fii mamica. eu, una, inteleg doar ca e greu sa fii mamica alaturi de un tata cam egoist, pt care propria persoana si propriul program sunt, inca, cele mai importante. sunt convinsa ca se va da pe brazda. e un gen de barbat care se invata mai greu sa nu mai fie "piua-ntai". dar e nevoie sa tragi si tu de el ca sa se dea pe brazda. somnul LUI, masa LUI...tu nu mai ai asa ceva numai pt tine, faci totul cu gandul si urechea la benji. in conditiile astea, lucrurile nu mai pot fi, nici pt el, cum erau inainte. hai, nu mai fi suparici si nu te gandi nici ca nu esti o mama buna, nici ca discutiile astea ar afecta relatia cu sotul. si eu am leu acasa si stiu ce zic. :-) daca era sa tin socoteala cate chestii i-am spus sau ne-am spus in ultimele 3 luni, mama-mama! e nevoie de descarcari de-astea cand si cand, totul e sa depasesti usor momentul pe urma, sa nu irosesti prea mult timp gandindu-te la ce-a fost si la ce s-a zis.

parerea mea. :-)

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor am 2 nelamuriri:

1 VAccinul Pipe l'a facut in manutza. Voi in piciorus din ce am inteles. E gresit cumva la noi?

2 Mi'a venit ciclu pe bune . E cumva prea devreme la 2 luni? De la asta a scazut iar prod de laptic? Sau?

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput