Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (29)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:
Originally posted by danonique

Camelia te invidiez ca Matei e asa cuminte.Albert e cam alintat si vrea numai in brate.Stiu ca e si din vina mea ca l-am tinut mai mult in brate in perioada colicilor.V-am vazut si pozele si sunteti foarte frumosi.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Multumesc Dana sunt intr-adevar norocoasa ca am copii cuminti.
Am vazut si eu pozele voastre foarte faine, dar cel mai mult mi-a placut cea de la spital vedere de sus si cea cu vanesa care se uita protector la albert.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

stancutza si miki-finland, felicitari pt progresele piticutzelor! dragele de ele...

miky-mamica, l-am admirat si eu pe luca!!!

shose, rochia nu am luat-o, doar am pozat-o in magazinul unde-am vazut-o. abia am icneput sa ma uit, sa vad ce optiuni am. habar n-am cu ce sa ma imbrac la cele doua evenimente. astept luna mai cand o sa fie, sper, mai multe tzoale de vara prin magazinele cu haine "de ocazie"...ce ma enerveaza formularea asta!

daninique, si pe mine ma zapaceste in perioada asta. bine, nu chiar din ora in ora, plus ca e o diferenta de varsta intre ai nostri dar compatimesc alaturi de tine. :-)

dau o fuga pe-afara, ne vedem mai tarziu, pupici tuturor si LA MULTE LUNITE, SARA DE GATTA!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Irinukule am inteles. Imi place genul asta de rochitza... . Sa gasesti pe gustul tau cat mai rpd. Have fun pe'afara si ai grija de Palugel cu bblusele.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Shose de unde ai cumparat sezlongul cu vibratii ca vreau si eu sa iau unul pentru Albert pentru cand voi merge in Romania.Pana la cate kg se poate folosi?In legatura cu nedumeririle tale nu te prea pot ajuta.Mie inca nu mi-a venit ciclul iar vaccinul l-a avut in piciorus.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna dimineataaaa! cat doarme micu va scriu si eu doua vorbe.

Emma, si eu beau lapte in fiecare zi si mananc iaurt, sau branza si smantana, mi-e imi plac foarte mult lactatele, si razvan nu a avut absolut nici o problema de la asta.Si s-ar putea ca din cauza asta sa am laptic mult.
Asa ca eu zic sa beti lapte, incercati si daca vdeti ca nu-i pica cumva bine copilului, va opriti.
Apropo, zice cineva ca bananele si alunele sunt alergene, ei bine nu pt toti, eu mananc din amandoua si Razvi nu a facut nici o alergie.

Jelimonivazui pozele, foarte faine, imi place tare mult poza cu limbuta scoasa si aia in care rade in carucior.Bine , toate is reusite da astea m-au facut sa zambesc larg.
Nu ai incercat sa faci pozele cu programul ala?

Miki mamica, frumusel foc ii Luca.Un ultima poza parca seamna un pic cu al meu, ca aceeasi mutrisoara o face si al meu.

Ceska, m-am relaxat tare bine uitandu-ma la pozele cu natura.Supeeerbee! Iar ciresii, of ciresii in floare sunt minunati, dar mai ales cand or avea fructe, le pap pe toate.

Honey vaccin zici, nush ce sa zic sa faci ca eu nu am facut nimic nici inainte nici dupa ca nu a fost nevoie. Va doresc sa fie vaccinul fara plansete prea mari, si fara nici o complicatie.
La multi ani!!!! de casnicie si fericire multa.

Gugu si multa fericire!!!

Sara la multe lunite si sa fii cuminte.

Noi am refacut azi analizele lui Razvi dupa tratament.Sper sa iasa bine de data asta.Trebuia sa le facem ieri dar dupa ce ne-am chinuit sa ii luam un pic de pishuc, calul naravas mi-a tras una peste sticluta cu piciorusele ca a sarit pipi de nu a mai ramas nimic. asa ca am repetat azi.
Ieri am primit decizia de acordare a indemnizatiei, oare o sa primesc de luna viitoare? Voi ati primit asa ceva?

Na ca s-a trezit micu, doarme de la 7 jumate. Acuma deja am vrut sa ma duc eu sa il trezesc.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Eu ma bag sa-ti raspund ca mi-esti draga si sunt pe faza, aici, pe meterezele computerului dar, defapt,... nu-ti raspund!

1. nu cred ca este gresit... ce naibi?! doar tot un doctor i l-a facut, ma rog, asistenta probabil...

2. si sora-mii i-a venit chiar inainte de 2 luni. Vezi ca s-ar putea sa fie putin cantitativ. dr. gineco. i-a spus sora-mii ca aia a fost mica menstruatie, apoi, dupa vreo alte 2 saptamani i-a venit si "adevarata" menstruatie...

Acum , daca tot s-a deschis subiectul...
am si eu o problema...
am alaptat pana la o luna. acum eleni are aproape 3 luni.
nici ioc de menstruatie! nici mica nici mare!!!!
Mai sunt fete carora, desi nu alapteaza sa nu le fi venit ciclu???
Ca doar nu sunt eu mai tare ca monica columbeanu sa fac 2 copii intr-un an....

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Ramona tinem pumnii sa iasa bine analizele de data asta.Pup.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Pupici si urari de sanatate bebicii Sara de Gatta!

Iry, Tudorash se comporta exact ca Rares la faza cu kk si bombardelele...e clar ca nu sufera de constipatie... Asta noapte iar am avut tzatzele tzifoaie de m-am trezit imbalsamata in lapte (voi avea o piele hidratata!!!)...Tudor a mancat la 1 si apoi la 7 si jumatate...la 10 iar a hapait si acush doarme in miros de borsh clocotind...

Ieri scrisesem un mesagioi dar s-a sters...chintesentza esentzei: m-a luat cu cufureala la gandul ca plec 10 zile la Brasov...schimbat pat, aer (pt Dudu evident)...aici am sigurantza...am prietene pediatre si stau mult mai relaxata...si de drum imi e groaza...cred ca plec vineri sau sambata la 7 sa prinda un somn copiii (Ozi are rau de masina si va fi prima data cand va sta singura in spate...sper ca va putea sa doarma ciucita...).

Sotzul nu vrea sa-i faca lui Tudor Rotarixul...eu as vrea ca doar eu am pazit la ei (sotz + Ozi) cand se capaceau cu enteroviroza si-mi faceau febra 40... Tre sa iau o decizie curand dar nu stiu ce sa fac...

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Danonik uite exact asta e si meria totzi banii la noi.
http://www. magazine-online. ro/silver/leagane-balansoare/leagan-bebelus-b913--15781

Sterge spatiile de dupa punct (la www si la ro). L'am luat de la un mag cu produse Primii pasi de aici din Craiova. Cred ca poti sa'l iei si de pe net.

Laurici. Deci nu e nimik grav cu vaccinul. Despre ciclu... am prietene carora nu le'a vnit 6,7,8 luni. Dar alaptau ca si mine....cu completare. si nu te impacenta...o sa ai parte si de el.

Shose si Pipetzica

www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze

Sunt mare

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Laura imi e si mie frica de o noua sarcina.Eu inca mai alaptez dar nu iau anticonceptionale asa ca nu se stie niciodata.Sunt chiar foarte curioasa cine va anunta ca mai asteapta un alt bebe.Nu stiam ca fam Columbeanu mai asteapta sau are deja 2 copii.

poze albert

Mergi la inceput