Daca am putea intoarce timpul .......

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns analessya13 spune:

Cici, cred ca am inteles gresit ceea ce ai vrut sa transmiti.
Ideea e ca din greseli invatam, ele ne ajuta sa construim ceva durabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Privind in urma la cele petrecute in viata mea imi dau seama ca de multe ori am ales calea usoara, cand ar fi trebuit sa o aleg pe cea grea. De multe ori am ales calea cea grea, si poate nu ar fi trebuit.
Am facut cateva alegeri gresite, dar de-abia dupa un timp mi-am dat seama ca am gresit.

Dar stau si ma gandesc: fara acele alegeri, ar mai fi existat minunea mea - Andruta? Cred ca nu, asa ca chiar n-as schimba nimic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Poate as face un sport care mi-a placut enorm de mult dar nu am avut posibilitati sa-l practic:patinajul!Daca as fi facut performanta, nu as mai fi avut toate realizarile de pana acum..Cred ca asa a vrut DD sa fie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Daca as putea sa dau timpul inapoi.....as face 10000 de tratamente inainte de a ma opera de chisturi ovariene si de a-mi scoate ovarele (nenorocita de doctorita) si.........m-as duce la inmormantarea tatalui meu (la care nu am fost acum 7 ani de zile din cauza ca nu m-as mai fi putut intoarce in Spania langa sotul meu...erau vize pe atunci)..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CHOWPERSA spune:

Eu nu asi schimba nimic fiindca mi-ar fi frica ca Alex nu ar mai exista.

ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)

ALEX-GABRIEL(05.05.2007)

MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Singurul lucru care l-as schimba .....nu l-as mai lasa pe sotul meu sa plece de acasa in acea noapte cu colegul sau cu masina si acum ar fi aici cu noi , nu in cer.

ALBUMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chy_cer spune:

Daca asa ceva ar fi posibil?? De multe ori m-am gandit la acest lucru.Da as schimba multe:nu m-as lasa calcata in picioare de altii,nu as mai face compromisuri,nu as mai suferi atat din cauza rautatiilor altora si nu m-as lasa antrenata in intrigiile lor,nu as mai permite sa fiu batuta de fiinta cu care am mers in fata altarului si ne-am jurat credinta,nu as mai renunta la un servici bun numai prt. ca asa au vrut socrii sa stau cu ei sa le fac menajul,nu as mai renunta la prima sarcina ptr. ca nu aveam unde locui,nu as mai locui cu socrii nici un minut(am stat 5 ani impreuna),nu as mai plange pana la epuizare atunci cand eram jignita ptr. ca acum e tarziu si sanatatea mea e la pamant degeaba s-au indreptat unele lucruri ,ranile s-au vindecat dar cicatricile au ramas.Nu toate avem sansa sa gasim fericirea usor si asta nu prt ca nu am merita ci cu resemnare spun asta mia fost soarta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Intotdeauna suntem nemultumiti,intotdeauna vrem mai mult si credem ca am fi putut mai mult.Dar mereu ma trezesc la realitate persoane ca Mathilda,Danutz,lore03...
Si eu am lucruri in trecut care au lasat urme dar probabil ca acele lucruri m-au facut mai puternica,asa cum a zis Danutz,m-a facut ce sunt acum.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput