impachetari UCW
Tocmai am aflat de aceste impachetari. A fost o prietena si a dat jos la prima sedinta 17,5 cm (brate 1 cm + fund 4 cm + coapsa 1 cm +.... = 17,5 cm).
Vreau sa stiu daca voi ati facut asa ceva si cat a tinut efectul.
Raspunsuri
teo1970 spune:
quote:
Initial creeata de Moniland
Tocmai am aflat de aceste impachetari. A fost o prietena si a dat jos la prima sedinta 17,5 cm (brate 1 cm + fund 4 cm + coapsa 1 cm +.... = 17,5 cm).
Vreau sa stiu daca voi ati facut asa ceva si cat a tinut efectul.
dar prietena ta la ce salon a fost ? cite sedinte a facut ? ce efect au avut in timp ? ai idee cit a costat povestea asta ?
multumim
oana_s spune:
uitati aici
http://www.keiko.ro/
200RON/sedinta
As vrea si eu sa aud daca chiar merita sau aruncam banii.
Oana si Mara 11.08.2004
Moniland spune:
Da. despre asa ceva e vorba.
Ea a dat jos 17,5 cm la o singura sedinta intr-un salon dar nu in Bucuresti. Va mai face 2. Se garanteaza 30 zile efectul. Vroiam sa stiu daca ati fost si cat a durat la voi.
Din cate am inteles ce compacteaza grasimea si de aceea se pierde in cm. Nu stiu cat de sanatos poate fi daca stai infasurata in benzi elastice 1 ora. Oare rezista capilarele?
Andira, astept impresiile tale de dupa tratament.
Natasa spune:
Adica procedeul asta te subtiaza timp de o luna dupa care se umfla grasimea la loc? E fantastic sa ti se reduca circumferinta cu 15 cm, dar unde se duc? Se compacteaza ca si cum ti-ai suge burta si pe urma apar iar??? Ca pe site-ul lor cam asa se intelege, te faci supla inainte de nunta sau de concediu si pe urma repar burtile si fundul mare... BIne, pentru cine are de dat 5 milioane/luna sau are un eveniment important la care vrea sa arate bine pare super tare procedura, dar altfel mi se pare o aiureala.
Natasa spune:
Moniland, nu ne-ai spus cit a pierdut in talie, pe abdomen (sa stiu daca are efect si asupra burtii, in caz ca vreau sa imbrac vreo rochie strimta la vreo nunta.
anelize spune:
WAW.......................................
TREBUIE SA CAUT SI IN CONSTANTA.
OARE EXISA SI UN KIT PT ACASA,IN CAZUL IN CARE NU AM UNDE SA IMI FAC PE PLAN LOCAL???
tlaura spune:
Si totusi, cum se produce subtierea?
Iar dupa 30 de zile, revii la forma initiala, indiferent daca ti un regim ori ba?