impachetari UCW

impachetari UCW | Autor: Moniland

Link direct la acest mesaj

Tocmai am aflat de aceste impachetari. A fost o prietena si a dat jos la prima sedinta 17,5 cm (brate 1 cm + fund 4 cm + coapsa 1 cm +.... = 17,5 cm).
Vreau sa stiu daca voi ati facut asa ceva si cat a tinut efectul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

vorbesti de asa ceva http://www.universalcontourwrap.ro/faqs.htm???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Initial creeata de Moniland

Tocmai am aflat de aceste impachetari. A fost o prietena si a dat jos la prima sedinta 17,5 cm (brate 1 cm + fund 4 cm + coapsa 1 cm +.... = 17,5 cm).
Vreau sa stiu daca voi ati facut asa ceva si cat a tinut efectul.

dar prietena ta la ce salon a fost ? cite sedinte a facut ? ce efect au avut in timp ? ai idee cit a costat povestea asta ?

multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

uitati aici

http://www.keiko.ro/
200RON/sedinta

As vrea si eu sa aud daca chiar merita sau aruncam banii.

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Uau... 4cm la fund? Vreau si eu... va spun cum e dupa ce iau salariul :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Da. despre asa ceva e vorba.
Ea a dat jos 17,5 cm la o singura sedinta intr-un salon dar nu in Bucuresti. Va mai face 2. Se garanteaza 30 zile efectul. Vroiam sa stiu daca ati fost si cat a durat la voi.
Din cate am inteles ce compacteaza grasimea si de aceea se pierde in cm. Nu stiu cat de sanatos poate fi daca stai infasurata in benzi elastice 1 ora. Oare rezista capilarele?
Andira, astept impresiile tale de dupa tratament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Adica procedeul asta te subtiaza timp de o luna dupa care se umfla grasimea la loc? E fantastic sa ti se reduca circumferinta cu 15 cm, dar unde se duc? Se compacteaza ca si cum ti-ai suge burta si pe urma apar iar??? Ca pe site-ul lor cam asa se intelege, te faci supla inainte de nunta sau de concediu si pe urma repar burtile si fundul mare... BIne, pentru cine are de dat 5 milioane/luna sau are un eveniment important la care vrea sa arate bine pare super tare procedura, dar altfel mi se pare o aiureala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Moniland, nu ne-ai spus cit a pierdut in talie, pe abdomen (sa stiu daca are efect si asupra burtii, in caz ca vreau sa imbrac vreo rochie strimta la vreo nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

WAW.......................................
TREBUIE SA CAUT SI IN CONSTANTA.
OARE EXISA SI UN KIT PT ACASA,IN CAZUL IN CARE NU AM UNDE SA IMI FAC PE PLAN LOCAL???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Si totusi, cum se produce subtierea?
Iar dupa 30 de zile, revii la forma initiala, indiferent daca ti un regim ori ba?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Deci.....?
Niciuna nu s-a riscat?
Eu am azi prima sedinta si va spun mai multe dupa.

Mergi la inceput