impachetari UCW
Raspunsuri - Pagina 8
Moniland spune:
Iar cu ultralipo, daca ai grasimi eu zic ca poti merge linistita. De abia astept luna august sa aduca aparatul si sa ma duc. Ce nu facem noi pt. frumuseteeeee!
La ultralipo ma sperie un bic bugetul pt. ca vreau si picioare si burta. Incerc o negociere ca doar iau tot pachetul
crinuta spune:
Pe fuga m-am uitat pe hartia aia cu masuratori.
Din ce am retinut, deasupra bustului vreo 1,5 cm ( cu aproximatie), deasupra taliei iar am peste 1 cm, burta doar 1 ( aici vroiam mai mult :((( ), fese vreo 2 cm parca, iar restul sub 1 cm.
Acum astept Ultralipo, desi ieri o tipa era destul de nemultumita..., si costa si ala o avere, dar as vrea sa dau jos cativa cm de la burta.
Oricum salonul e arhi-plin, iar cine vrea, sa sune joi, pentru prograrile de saptamana viitoare, sau asa ceva.
Crinuta si Rayan
GNLD- un mod de viata!
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
Tocmai acum mi-a spus mama ca cica se vede ::)))), dar eu sunt mai sceptica, ca iau si Clarinol si nu stiu din care cauza se vede.
Dar mama zice ca se vede bine :), sa speram ca asa este.
Crinuta si Rayan
GNLD- un mod de viata!
Moniland spune:
Incearca sa bei mai multa apa plata in urmatoarele 4 zile. Probabil ti-a zis ca inca mai lucreaza substantele care au intrat in piele.
V. Erica spune:
Crinuta, 1 cm mi se pare putin la talie la cat costa distractia!
Cum a fost impachetatul? Greu? Ma gandesc ca e mai convenabil sa iei pachetul pt acasa, poti sa te impachetezi unde vrei tu si daca mai esti si pudica...
Eu n-am nevoie la picioare, fund... Ce daca sunt toxine acolo, nu vreau sa-mi creez disproportii...
Deci, ce zici, merge sa aplici acasa?
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
crinuta spune:
Pai si mie mi se pare putin.
Tocmai mi-am comandat de la Top Shop un gel si crema anticelulitica pe care le pot folosi de N ori ( tot cu impachetari), si de asemenea un aparat vaccum pentru acasa.
Le pot returna daca nu sunt multumita, dar pana acum din tot ce am comandat de la ei, nu am returnat nimic, deoarece am fost multumita.
Pe ambele dau vreo 3,4 milioane, si le am acasa.
Crinuta si Rayan
GNLD- un mod de viata!
crinuta spune:
quote:
Originally posted by V. Erica
Crinuta, 1 cm mi se pare putin la talie la cat costa distractia!
Cum a fost impachetatul? Greu? Ma gandesc ca e mai convenabil sa iei pachetul pt acasa, poti sa te impachetezi unde vrei tu si daca mai esti si pudica...
Eu n-am nevoie la picioare, fund... Ce daca sunt toxine acolo, nu vreau sa-mi creez disproportii...
Deci, ce zici, merge sa aplici acasa?
Nihil sine Deo!
Da, merge sa aplici acasa, dar eu nu imi voi lua, ca prefer ce am comandat de la Top Shop.
Crinuta si Rayan
GNLD- un mod de viata!
PatriciaArdeleanu spune:
Buna!
citind si eu pe la voi, m-ambagat si eu in hora, asa ca am facut si eu prima sedinta aseara.
REzultate: 21 cm. din cite am vvazut la gat - barbie=0, dar nici nu a fost strins, cel mai mult la fund, picioare si abdomen. cred ca se simte/vede ceva, dar ma simt si mult mai usoara, sper sa nu fie doar iluzia.
ca procedeu, e cam greu de suportat cu toate masuratorile, nu mai zic de ora aceea in care esti mumie si nici nu te poti misca. dar, ce nu facem noi pt a fi frumoase, nu??
ma mai gindesc daca merg si la a 2-a.
cica poti sa iti cumperi plic de argila si sa il pui in cada pur si simplu si sa faci baie. cred ca merita si kitul pt acasa, mai ales daca vrei burtica, picioare, unde poti sa iti faci singura.
V. Erica spune:
Crinuta, sunt curioasa ce rezultate vei avea cu aparatul acela pe abdomen. Eu imi luasem mai demult de la Phillips Cellu.. nu-stiu-cum si l-am vandut cand am vazut ca nu-l puteam folosi deloc pe abdomen.
Patricia, pai si la abdomen cat ai dat jos, concret, nu ti-au spus?
Nihil sine Deo!
PatriciaArdeleanu spune:
Erica, nu am retinut, am vazut toate masuratorile dar e greu sa le retii ca sint prea multe si eram si in prea mare viteza sa mi le mai notez eu. stiu doar ca am observat ca acolo a fost cea mai vizibila scadere, in unele zone aproape deloc.