Regasiri (13)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by dolores
dbunny esti sigura ca despre fetitza aia e vorba??? are doar 2 ani si 3 luni, e nepoata din partea sotzului. eu bagam mana in foc ca e vorba despre alta fetitza
david doarme de la 18.30 si e deja 22.20..la noapte fac planton
in poza aia pare mai mare, dar apoi am vazut ca nu-i asa mare...in urmatoarele poze...
si dani a cazut lat de-abia la 7 si ceva...dar la 8 si ceva s-a foit si l-am lasat sa se trezeasca... i-am dat cina si s-a culcat la loc...e plin de muci!
Dbunny cu
![](copilas.gif)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
desiree spune:
viloeta,roana, miki Paste Fericit si voua, multumim de urari!
mirona, m-a intristat putin mesajul tau, dar te inteleg..probabil voi urma si eu in curand aceasta cale...a reintegrarii in lumea jobului si a timpului liber redus...si eu sper sa ne mentinem totusi pe forum,macar asa putin sa ne mai povestim din cand in cand! bafta cu suzeta!
bambo, sarmaloiu meu avea 4500 gr la nastere! a fost cel mai urias dintre copiii nascuti in acea zi, vreo 20 am inteles!
mirona, ai exagerat un pic cu pustiul cu mitraliera, nu? doar un pic! acuma ce sa zic, eu am baiat, cu siguranta nu ii voi cultiva placerea pentru astfel de jocuri, ce presupun violenta, dar ma gandesc ca inevitabilul nu poate fi evitat la nesfarsit!...toti baietii se joaca cu asa ceva, cu masinute care fac accident, cu spidermani inconjurati de soldati inarmati, strategii de lupta, tancuri..cam astea am vazut eu pe la shopping pt baieti mai maricei..toate au in componenta o pusca, o mitraliera, vreun superman cu o bata in mana, etc..si stiu ca astea sunt jocurile care le plac cu precadere, voi incerca pe cat posibil sa nu ii alimentez placerea pt astfel de jocuri, dar daca va dori la un moment dat, nu stiu daca am sa-l pot refuza (desi eu sper sa-i placa papusile,puzzle si jocurile de creativitate
)..o sa ne jucam si cu spidermani daca e cazul, dar nu numai...din toate cate putin, stii ca asa sunt eu...si nici nu vreau sa sufere daca vede la vreun baietel un astfel de joc (nu mitraliere sau pistoale) care mai presupune si altceva in afara de violenta, care ii poate stimula sa gandeasca, strategii de lupta etc..nu stiu, vorba lui dolores, e inca mic...depinde de inclinatiile lui..din proprie initiativa nu i le voi cumpara, anyway...iar ma-m intins ca cearsaful pt a sublnia o idee simpla, deh!
bambo, vrei si un baietel? pai si nu te pui pe treaba? sau nu-s eu pe treaba mea?
koko vad ca mai are un pic pana acasa, sau mai bine zis de la ora sms-ului cred ca e deja acasa! bun venit acasa, koko!
bambo, cozonac mananca de mult, ciorba de miel nu facem, drob poate un pic sa guste desi parca vad ca il scuipa, o sa il incerc si cu putina racitura de curcan sau salata boeuf! v-am oripilat? dati scroll!
dbunny, parca mi dor si nu mi dor de momentele sarmalutei..ca nu prea stiam ce sa fac cu ea, cu sarmaluta..am umplut casa de experte (mama si bunica) dar dupa 2 zile mi-am dat seama ca nu e chiar asa de greu si ca pot sa le trimit linistita acasa..problema e ca nu mai voiau sa plece ...imi este dor in special de acele zile in care ii studiam fiecare bucatica din corpusorul lui mic, dar cu grija sa nu se rupa
..ca sa imi dau seama ca e real...si de momentele cand dormeam agatat cu el de tzatza toata noaptea, stimuland lapticul, si el tzoc-tzoc toata naoaptea..nu ca acu nu ar fi la fel da acu stie ce face ..si imi mai si intoarce fundul sa se culce..atunci era 100% dependent de mine, era bucata din mine, eram unul singur..asa il vad acum, ca pe atunci eram mult prea speriata sa nu gresesc ceva...
auleu ce imi faci, iar ma faci sa scriu cearsafuri lacrimogene? scccrrooolllll, va rog, ca m-am dus cu capu'!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic
dolores spune:
lasa desiree ca mare adear ai grait cu moementele de dependentza, studiere, tzoc tzoc si altele..zau ca-mi dau lacrimile cand imi aduc aminte de vremurile alea..parca nu le-am savurat suficient din cauza stresului de a face marea cu sarea pt el..si timpul a zburat si acum ma mushca, imi da palme, ma mazgaleshte cu pixul pe fatza zambind de satisfactie...si cate si mai cate
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca
dolores spune:
dbunny, de cand are mucishori??
v-am zis ca azi m-am dus cu david la dr ca de 3 zile e ragushit da??
ei bine: roshu in gat..putzina behaiala, nas infundat si uite cum o ducem din una in alta
dolores si David Cristian -22.11.2006-
Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca
danita spune:
sunt f suparata !
eu va tre maine sa merg la mures ptr problema mea cu piciorul iar mama tre sa ajunga de urgenta la institutul inimii in cj . nu am pe nimeni mai tanar sa mearga cu ei ...sa ii ajute sa ii indrume ! :(( imi vine sa ma urc pe pereti ca nu ii pot ajuta sau mai bine zis sa o ajut pe ea care plange intr-una . se pare ca va tre operata la picior - are probl cu circulatia . e disperata , plange si eu pplang alaturi de ea . :((
rugaminte la voi :
un hotel in cj unde sa stea tata pe timpul internarii mamei stiti ? vreau ceva aproape de institutul inimii .
multumesc
danita
dolores spune:
ce situatie aiurea ..imi pare rau dani, sper ca fetele din zona sa te ajute cu informatia dorita. sa ne dai de veste ..un pup mare pt p
quote:
Originally posted by danita
sunt f suparata !
eu va tre maine sa merg la mures ptr problema mea cu piciorul iar mama tre sa ajunga de urgenta la institutul inimii in cj . nu am pe nimeni mai tanar sa mearga cu ei ...sa ii ajute sa ii indrume ! :(( imi vine sa ma urc pe pereti ca nu ii pot ajuta sau mai bine zis sa o ajut pe ea care plange intr-una . se pare ca va tre operata la picior - are probl cu circulatia . e disperata , plange si eu pplang alaturi de ea . :((
rugaminte la voi :
un hotel in cj unde sa stea tata pe timpul internarii mamei stiti ? vreau ceva aproape de institutul inimii .
multumesc
danita
BeBelusca
dolores si
![](copilas.gif)
alexandra_25 spune:
Dragele mele...am intrat ca sa va urez un Paste Fericit....sa va fie casa plina de lumina si de pace...sa fiti cuminti,si sa nu uitati ca va iubesc!
Eu nu o sa am net asa ca ne revedem dupa Paste!
Am terminat bagajele....maine de dimineata decolam...si eu am niste emotii pentru drum...Mark nu mai vrea sa stea in scaunul de masina...nu stiu cum o sa rezist pana la Botosani....!I-am zis lui Marius ca daca face urat,sa opreasca masina...o iau cu el la alergatura pe deal,ses...ce o fi..pana oboseste si apoi sa doarma...
Mirona...stii cum am scapat noi de suzeta?...s-a dus cu bunicu la centrala la foc...si el cum e innebunit sa puna lemne pe foc...i-a zis "bubu"(asa ii spune la bunicu-sau)...nu vrei sa aruncam suzeta in foc?si el a zis ca da...si au aruncat-o amandoi...si au fost grele primele 2 zile dupa care a si uitat de ea!Multa rabdare si o sa reusiti!
Apropo de jucarii...nici eu nu i-am luat pusca,pistol...etc...are alte preocupari...si oricum mi se par destul de periculoase...el are alte ocupatii...gradinarit...sapat...greblat...si mai nou e innebunit sa cante la chitara...!Asa ca de Paste ii voi lua una!
V-am pupat pe toate fara exceptie si in seara de Inviere voi ciocni un ou pentru toate regasitele!
Va pup dulce!
alexandra de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
Ne uitam cu orele la degetutele lui cat erau de luuuungi si atata ne mai minunam de el de cat era de blondut! Il pupam zi si noapte si saream la cel mai mic scantec...oare respira bine?, oare sunetul asta ce-a fost? Oare ii putem face baie? oare buricu ii ok? (noi n-am avut nici mama nici bunica sa ne ajute)
dolores...Dani mai tot timpul are muci, problema-i cand coboara la gat sau ureche azi am stat mult afara...a fost si ceva vant...daca se trezeste servim batista bebelusului si ser fiziologic...eventual Paidoterin, un siropel bun pt muci...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Mirona spune:
va pup pe toate,
nu stau, nu ma intind ca abia la 10 m-am intors de la job - asa ca baita i-a facut-o tati - eu am adormit-o si acum am reusit sa va citesc.
Danita - ne gandim la voi. si ai mami grija de tine. ne rugam si pentru mami tau.
Desiree - nu am exagerat prea mult - insa nu e de comparat spiderman cu o mitraliera. Spiderman lupta in folosul binelui - pusca e facuta sa ucida. Ma rog - dati si pe aci cu scroll-ul. pentru mine a fost mai socant pentru ca a fost prima data cand m-am intalnit cu o astfel de situatie de cand sunt mama - dar sigur ca voi reactiona altfel data viitoare. In fine.
Ideea e sa nu-i cultivam copilului placerea spre astfel de jocuri.
Dbunny - Koko e cu masina. deci acolo nasoleala, da? sper ca au ajuns cu bine in sanul familiei.
va pup pe toate - fara de exceptie si va urez un somn linistit si o noapte frumoasa
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
desiree spune:
danita, pare tare rau de problemele voastre...cam multe pe capul vostru dintr-o data..daca mama nu sta cu P cine sta cu P?...
pupici si sper sa auzim de bine de la voi!
Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic