Regasiri (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nici prin cap nu.mi trece sa cumpar asa ceva, adevarul e ca nici n.am prea vazut pe la alti copii prin parc
asa cum n.am de gand sa iau jocuri violente

ivan si dayanara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

nu m-am gandit pana acum la pistoale pt Antonia,dar mie imi plac pistoalele am vrut sa fiu politista ,daca vom avea baietel nu stiu vom vedea....

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Mesaj de la KOKO:

saluti mami! Am avut ieri un drum cumplit, azi e ceva mai bine. Suntem la Sibiu si am zis sa-ti dau un mes. Pupa fetele pe forum.

deci ne iubeste, da?

si noi pe ea.

am fugiiiitttttt

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dar pe cuscra mea cleo n-ati recunoscut-o in poze nu?

dbunny care din fetitze? ca au fost cateva

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirona

Mesaj de la KOKO:

saluti mami! Am avut ieri un drum cumplit, azi e ceva mai bine. Suntem la Sibiu si am zis sa-ti dau un mes. Pupa fetele pe forum.

deci ne iubeste, da?

si noi pe ea.

am fugiiiitttttt

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

multumim de mesaj

Koko si noi te pupam

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Dolores-eu am recunoscut-o pe Cleo tare mi-e dor de ea as vrea sa-i vad printesa

de MarcelaC mai stiti ceva?

le ve-ti da ciorba de mielDrobcozonac

Mergi la inceput

bambo iti zic un secret.stii ca erai slabiciunea lui cleo..tare draga ii esti si acum, ma mai intreaba de tine mai ales dar si de restul fetelor

cozonac i-am dat deja
drob nu-i voi da
ciorba ma mai gandesc

Indoielile noastre sunt tradatori si ne fac sa pierdem lucrurile bune pe care le-am putea castiga din cauza fricii de a incerca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Dolores asta fetita...

Miro pe ale tale le-am tinut minte, in special tortul...tortul de ciocolata al Iuliei aseara m-a dat gata...Dom'le ce ciocolata cremoasa se vede acolo sa-ti lingi cele 20 de degete...

jucarii: nu prea cumparam, la cati unchi si matusi avem...ne strica ei precis...dar daca tre sa-i cumpar o jucarie in nici un caz nu-i iau o arma...

deci koko e pe plaiuri mioritice deja...imi inchipui cum a fost zborul...eu din 3 ore- 2 ore jumate m-am plimbat cu Dani de mana pe culoar nasol rau...si la aterizare se tinea saracaul de urechi, si noi cu o durere de cap imensa...
dianarus a dezertat?
Mephala? bine-s copchiii sau ati ajuns la medic?

Eu la Dani, daca as face ciorbita de miel...i-ash da, sigu ca da! drob nu stiu...poate o lingurita sa incerce...cozonac papa de toate felurile inclusiv d'ala facut de mine(alea-s cele mai periculoase)

Am savurat poze cu sarmalute...fetelor, vi dor de momentele alea? mie parca nu, mai frumos ii acum...si ni-s mai fericiti(si mai odihniti)

Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

dbunny esti sigura ca despre fetitza aia e vorba??? are doar 2 ani si 3 luni, e nepoata din partea sotzului. eu bagam mana in foc ca e vorba despre alta fetitza

david doarme de la 18.30 si e deja 22.20..la noapte fac planton

Mergi la inceput

mie mi-e dor de sarmalutza in foaie de finet..tare dor

Mergi la inceput