Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi Ani Mara , sa fii fericita toata viata, sa ai parte numai de iubire si de mult noroc!
Iuli-ana, mie imi place steamerul asta. Eu abia mi l-am luat asa ca nu sunt experta, dar ce prepar la el este mult mai gustos decat fiertura obisnuita.

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi bebicisi

ce fetita mare Antonia...ce multumire pe chipul ei ca maninca singurica...

Ramonella, Bea nu pare f mica,e tare finutza si delicata (seamana f bine cu mamica ei!) - si Raducu intra la categoria usoara printre baieteii de pe aici...dar e in regula nu ma stresez!

Mamici, voi ati de la cat ati inceput sa puneti bebeii rezemati de pernute pentru a sta in fundulet, sau in carucior sa stea mai ridicati?

Cristina si Radu 3.12.2007 Poze Radu

Mergi la inceput

maaammaaaaalu' Evaaaa, ce fac carliontii si falcutele ei????

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristi07

La multi ani sarbatoritilor de azi bebicisi

ce fetita mare Antonia...ce multumire pe chipul ei ca maninca singurica...

Ramonella, Bea nu pare f mica,e tare finutza si delicata (seamana f bine cu mamica ei!) - si Raducu intra la categoria usoara printre baieteii de pe aici...dar e in regula nu ma stresez!

Mamici, voi ati de la cat ati inceput sa puneti bebeii rezemati de pernute pentru a sta in fundulet, sau in carucior sa stea mai ridicati?

BB, tu esti mai curajoasa, pe Iasmi de la cat "ai ridicat-o'?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by ram0nica

quote:
Originally posted by Aralia

quote:

Deci in final nu dauneaza sa stea cu degetelul/pumnii in gura?

Eu cred ca e mare diferenta intre ros/molfait pumnii si suptul degetului. Un bebe molfaie si roade pumnii ca distractie, dar atunci cand isi suge degetelul, are o problema: ii este somn, foame sau poate chiar se interiorizeaza in cazul in care este lasat singur prea multa vreme. Renunta pur si simplu sa mai ceara atentie pentru ca stie deja ca n-o sa-l bage nimeni in seama.

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Aha. Faza e ca el uneori chiar scoate biberonul cand mananca cam un sfert (efectiv impinge cu manutele biberonul) ca sa-si bage manutele in gura. Incerc sa-i distrag atentia si degeaba. Dupa cateva min. plange iar de foame Si mai baga degetele chiar si si cand ne jucam. Aproape non-stop vrea sa fie in centrul atentiei, abia apuc sa mananc, iar treaba in casa doar cand doarme (noi stam cu socrii si sunt doar 2 camere si vazandu-ma mereu, s-a invatat sa nu stea mai mult de 10 minute singur) cu exceptia rarelor momente cand doarme: ziua de 2 ori a cate o juma de ora, maxim 45 min, noroc ca doarme noaptea de la 11 pana pe la 2-3.
Deci la el cred ca e vrba de neacordarea atentiei...

Ramo, mami de Vlad-Gabriel 13.XII.2007)

Sorry, am vrut sa scriu: "Deci la el nu cred ca e vrba de neacordarea atentiei..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Un pupic pentru baiatul mic si dragutz care intreaba de noi!
Petro, caut si pentru mine si pentru tine. Eu am un coleg in varsta la servici, care strange ziarele pe care le citeste, si le mai trimite pe la tara sa mai impacheteze batranii una-alta (na, stii cum e pe la Romanica rurala). Daca mai are din noiembrie, cred ca are mai multe nu doar unul...

quote:
Originally posted by cristi07

maaammaaaaalu' Evaaaa, ce fac carliontii si falcutele ei????

Inimioara mea
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

am intentionat sa mai scriu si eu cate ceva dar nu am reusit....ca am facut suculetz, am spalat ustensilele, am pus supa la foc, culcat fetitza care tocmai s-a trezit....
sper sa reusesc sa mai intru ca o sa soseasca musafiri ca sotul e si Gheorghe.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:

quote:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:

Deci in final nu dauneaza sa stea cu degetelul/pumnii in gura?

Eu cred ca e mare diferenta intre ros/molfait pumnii si suptul degetului. Un bebe molfaie si roade pumnii ca distractie, dar atunci cand isi suge degetelul, are o problema: ii este somn, foame sau poate chiar se interiorizeaza in cazul in care este lasat singur prea multa vreme. Renunta pur si simplu sa mai ceara atentie pentru ca stie deja ca n-o sa-l bage nimeni in seama.

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
Copacul De Hartie

Aha. Faza e ca el uneori chiar scoate biberonul cand mananca cam un sfert (efectiv impinge cu manutele biberonul) ca sa-si bage manutele in gura. Incerc sa-i distrag atentia si degeaba. Dupa cateva min. plange iar de foame Si mai baga degetele chiar si si cand ne jucam. Aproape non-stop vrea sa fie in centrul atentiei, abia apuc sa mananc, iar treaba in casa doar cand doarme (noi stam cu socrii si sunt doar 2 camere si vazandu-ma mereu, s-a invatat sa nu stea mai mult de 10 minute singur) cu exceptia rarelor momente cand doarme: ziua de 2 ori a cate o juma de ora, maxim 45 min, noroc ca doarme noaptea de la 11 pana pe la 2-3.
Deci la el cred ca e vrba de neacordarea atentiei...

Sorry, am vrut sa scriu: "Deci la el nu cred ca e vrba de neacordarea atentiei..."

Mi-am dat seama... mai ales daca stati cu socrii...nu apuca sa fie nebagat in seama...deloc!

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR CU NUME SFANT SI BEBEILOR CARE AU MAI ADUNAT O LUNITA!

CRISTINA, eu de la 4 luni o pun in fundulet, dupa ce am intrebat dr, pt ca tot incerca ea sa se ridice, statea cu capul sus ca un popandau.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua
nu credeam ca voi reusi sa intru pe lumina pe DC!!dar doarme mica
adyanna...ce sa mai zic...e totala Antonia!
ramonella....ce scumpa e micuta si ce out-fitt movvvv!nu-ti mai fa griji...si Ana a avut nu demult o perioada in care statea nemancata si 7 ore max fiind 13 ore
MaraD, ma bucur sa aud numai de bine la tine!pupam mancacioasa Brianna
cristi07,eu am inceput sa o pun cand a implinit 5 luni...treaba e ca nu prea ii place si nu stiu cum sa mai fac cu ea
daca o tin de manute se trage sus si vrea sa stea ....daca o improptesc nu vrea

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput