Bucurii de sept-oct 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Princess maaare strengar ai acasadupa privire se vede...fara zulufii aceia pare mai mare. Si vad ca ai ajutor de nadejde, da cu mopul...baiat mare...pleaca la plimbare cu adidasii lui tati...numa' bun de insurat

Gabitzica chiar ca de un secol...noroc cu aradencele tale ca v-am mai vazut in poze. Ioana ce mai face? Arata-ne si tu niste poze recente cu voi

Mirabela sper sa treceti cat mai repede peste neplacerile si momentele grele.

Mephala...ce antitermice le-ai dat? Daca ii doare burtica s-ar putea sa fie ceva ...enteroviroza, enterocolita...offf

Sandra ff frumos noul patut al Gargaritei. Odihna placuta in el.

Mephala, Gety, Mira am notat

------------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Xandrutza pai ok, ii viram direct la ei, dar tot trebuie stransi de cineva care sa vireze mai apoi in contul lor suma totala...ca doar nu punem noi cu tzaraita cate xx ron, nu? sau nu am inteles eu la ora asta?

Beatrix eu cred ca va incuscriti si voi pana la urma...prea sunt frumosi impreuna copii vostri ...foarte frumu toate pozele. Eric are niste pulpite de-ti vine sa le papi...

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Lista provizorie actualizata - este deschisa - (daca am omis pe cineva trageti-ma de maneca)

-Alina Morostes
-Ramomar
-Mamilili
-Beatrix
-Eloise
-Xandrutza
-Scumpik
-Adriana
-Eu
-Gety
-Mirabela
-Mephala

Itzy-Bitzy
cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Urez retroactiv "la multi ani" celor ce poarta nume de flori si va invit, chiar daca nu-i ca la Keukenhof, la mine-n gradina.

Avem si poze cu Vladut.

La cererea publicului am redeschis albumele excursia si delfinul.

Sper sa revin maine ca am cate ceva de raspuns din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Hi, hi hi, ha, ha, hu!

Dau si eu cafeauahu!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Haideti la si la ceai pentru slabit, cu astea va pot servi.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Am vazut pozicile cu Maria si Eric (chiar, e loc de incuscreala, ca mie asa mi s-a parut), pozele cu Rares cu mami, tati si alea din natura sunt preferatele mele, si gradina lui MamiLili si pe Mathias incantat de floricele, pisici (mai multe), fire de loboda si pe Mathias si Vladut in parc, la nisip.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Gety multumim pt tratatie.

Am vazut pozicile cu Eric si Maria si minunatele flori din gradina lu' Lili. Foarte frumoase. Mi-ar place si mie un coltisor plin de flori dar cum la bloc nu se poate le admir de la distanta.

xandrutza am vazut si soricelul cel dragut.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata fetele
Gety - sar'na de

Ieri nu am reusit sa intru si taman ieri s-a intamplat...uff,

DARIA - bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa, cumintica si papacioasa...si tu mamico sa-ti revii repede, sa ai laptic muuult si sa vii cu pozici si detalii!!!!
Cat despre buchetul de flori - normal ca ne puneti pe listuta si pe noi si cred ca cel mai bine ar fi sa-i trimitem acasa buchetul, pt ca oricum maine zic ,,,ca va iesi de acolo si ii va ramane acasa...iar cu banii direct in contul lor...hmm, e cam greu sa se vireze toti o data - ma gandeam ca mai bine strangem in contul uneia si apoi ea vireaza direct in contul florariei. Sau ma gandeam poate ne ajuta Floricel - care e de acolo....poate lua ea un mare buchet de flloricele si noi pe urma ii dam banii intr-un cont al ei!!!

Am vazut acuum pozicile cu Eric si Maria - frumoase foc si i-am mai vazut pe cei 2 cavaleri Mathias si Vladut ....niste poznasi amandoi!!!

Mirabela - multa putere mamico, speram sa nu fie ceva grav, noi suntem aici pt voi, cand poti si ai chef sa vorbesti despre problemute ...suntem numai urechi!!!!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 6+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza!

Gety, merci de cafea!
Lili, am ras cu lacrimi cand am vazut de paznici de nadejde ai la gradina! toate sunt ale tale? Ce fain inoata
Mathias! Iar Vladutz are o figura de strengar adevarat! O inteleg pe Andrade ce se teme pentru la vara!
am mai vazut si o familie fericita, Rares la picnic, ajutand-o pe mami la curatenie si plecand la plimbare in papucii lui tati!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput