Bucurii de sept-oct 2006 (121)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

...cu scuzele de rigoare pt ieri La multi tuturor celor care si-au sarbatorit onomastica!

Sephora, nici eu n-am putut vedea pozele! Pupici de la noi vorbaretzului si tie mult spor!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Mephala cum sunteti?

Sephora nici eu nu pot vedea pozele.

Ma duc sa le vad pe ale lui Lexi.

Noi tot cu febra, da macar a dormit nepoata-mea la noi si s-a luat cu ea si nu a mai fost asa marait.

Itzy, ramasesem datoare cu un raspuns de mult ... durerea s-a mai estompat, dar nu a trecut. Parca incep sa retraiesc unele chestii deoarece se apropie sfarsitul lui iunie cand as fi avut DPN-ul. Ma enerveaza ca uneori am impresia ca lumea din jurul meu a uitat ... . Dar nu am ce sa fac, trebuie sa merg doar inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Xandrutza, imi pare rau pentru Narci. Ce tratament luati?
Multumim si noi pentru urarile de sanatate.

edit:
Flavia, amandoi cu febra, incerc s-o tin sub control si alternez Nurofenul cu supozitoare de paracetamol. Aseara i-am dat si un fenobarbital lui Iustin, m-am speriat cand am vazut 40 de grade.
Sanatate lui Bogdanel!

acum astept sa se trezeasca si-i scot la aer, cred ca le face bine. e o vreme superba!

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Mephala, mult succes! Eu stau cu pagina cu clasamentul provizoriu deschisa, tot mai dau un refresh; sper sa ramaneti acolo, pe primul loc.
Flavia

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Xandrutza, imi pare rau pentru Narci. Ce tratament luati?
Multumim si noi pentru urarile de sanatate.

hit me with stars!www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii

Am postat la cateva secunde diferenta
Doctorita mi-a dat Ceclodyne, Eurespal si Nurofen; Narcisa tuseste, are muci la greu; eu nu i-am rezolvat decat febra. Oricum ea e foarte vioaie, mananca, face pozne.
Multumim!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Lexi, vazut frumusetzi de copii, pareau a se intzelege bine.
Dar auzi, tu i-ai dat voie lui Eric sa umble asa sexy imbracat (dezbracat), pe langa Mariuca ta! Unde-ti era pushcocul?

Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Daria, fetita mult asteptata de atatea matusi, sa-ti dea Doamne Doamne multa sanatate, fericire, si sa ai o viata minunata alaturi de fratiorul tau si de parinti!

Refacere rapida Cristina! si multa sanatate

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by microbu

quote:
Originally posted by ramomar

Sandraaaa , mi-ai facut ziua tu cu Daria Acum am niste emotii de nu mai pot. AM citi de doua ori postarea ta sa ma asigur ca asa e. Sper din suflet sa ne vedem, dar dai de stire mai repede ca imi iau liber de la serviciu
Emotii ai pt Daria sper ca io nu mananc oameni (inca...) . Te anunt din timp, bineinteles.

_

ANDRA, mami de gargaritza (10oct2006)
16kg lost 7kg to go until the NEW ME!

daa Sandra, am avut emotii si pentru Cristina,dar am si pentru intalnirea noastra si stii de ce, ma gandesc ca nu papi oameni , ci pt ca va fi primea mea intalnire cu o mamica de bucurii, daca nu cumva se va ivi vre una pana atunci

Mergi la inceput

Flavia si multe de la noi! Capul sus ca va veni un samburica mic cand nici nu te astepti.

Lexi si Beatrix am vazut doua bucurii frumoase si jucause

Multa sanatate Bucuriilor bolnavioare!

Mergi la inceput

Lexi, am vazut niste poze foarte frumoase, in mod deosebit mi-a atras atentia Splendoare in iarba. Foarte frumosi copilasii Maria si Eric! Mi-a placut si cortul cu bile al lui Eric.

Ma gandeam sa sarbatorim si noi putin cu ocazia nasterii Dariei

Cristina, felicitari pentru floricica!

poze cu noi

Mergi la inceput