Copii din 1995-1998(18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns isabela spune:

Concursul la romana,Cangurul, se numeste de fapt "Cangurasul in lumea basmelor".
Mara,
La concursul de engleza, a rezolvat subiectele de anul 3 de studiu, iar cand a venit domnisoara cu care face meditatie, i-a spus ca trebuia sa le rezolve pe cele de anul 2, si atunci fata mea, s-a apucat sa le rezolve pe acelea, iar domnisoara le-a corectat.
Cat despre target? Imi doresc sa ajunga sa cunoasca aceasta limba cat mai bine, foarte bine daca ma pot exprima astfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mikimih, asa am auzit si eu, dar nu cred ca peste tot a fost sarb. Sf. Gh. de Florii, asa ca mai urmeaza...
Cum le stiu marimea la incaltaminte, la adidasi/tenesi chiar nu-i cazul sa-i luam pe copii cu noi.

Ati vb despre tenesi p-aici. Copiii mei prefera deja tenesii (cu sireturi) acum ca tot e vremea mai placuta afara. De fapt vremea a fost sapt. trecuta friguroasa, apoi au crescut temperaturile ca ne-am si "copt". A plouat ieri c-am ajuns plouata acasa, ca de! umbrela e acasa cand am nevoie de ea, iar in restul timpului am carat-o cam degeaba.

Sanca, cele 3 camere sunt in linie, avem si termopan, avem si balcon pe toate cele 3 camere, care e inchis, dar nu cu termopan. De-asta n-am mai auzit nicio ploaie si nicio furtuna aseara, asa cum a auzit Mikimih. Si cu draperii e bezna. Numai ca zgomotul vine de sub podeaua camerelor. Adica inchizi 2 randuri de geamuri si in linistea totala, auzi zumzaitul aparatelor din magazin. Sigur ca si vara e o problema ca ferestrele stau mai mult deschise. Dar cei de la magazin au inteles situatia ca a discutat sotul meu cu ei si speram sa ne intelegem amiabil in continuare. Plus ca uneori, lumea e mica.

Mihaela, noi nu am semnat pt. absolut nimic, dar cred ca presedintele asociatiei este in tema cu procedura de inchiriere. Cand ne-am mutat in ac. bloc, spatiul de jos era deja inchiriat tot pt. magazin.

Hai, pupici, ca numai de copii n-am vorbit aici.
Am treaba si nu mai am cheeeeeeeeeef.

Mergi la inceput

Dana, forumul mergea incet poate pt. ca sunt eu p-aici
Eu tot astept s avii cu mesaje mereu. Sarbatorile de Paste, cu pace si bucurii!

Izabela, incet, dar sigur va invata engleza Ana ta. Eu sper sa ma apuc sa reinvat franceza.hahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Hai mey AGHO,de ce spui asa ceva!

SA stii ca uneori chiar ma simt aiurea ca nu vreau sa se creada ca vorbesc doar cu anumit nick-uri!

Eu va citesc cu drag pe toate,de multe ori nu intervin ca nu am ce spune,voi discutatzi de anumite lucruri care mie imi sunt ...straine,asa cum si voua va sunt poate straine multe dintre problemele mele-legate de scoala ,eii si tot asa!

Plus ca timpul e tare neiertator!Azi e sarbatoare de asta mai "bat cimpii" pe aici!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Sal'tare

Merci si tie Katy de lamuriri ,ma cam prinsesem eu cat de cat ,da acu mi-e mai clar .De-aia cred ca se tot muta fostii nostri colegi si actualii vostri compatrioti .Are sotul meu un prieten in Canada ,parca chiar Toronto ,tocmai si-au construit casa ,ambii ingineri ,lucreaza ceva proiectare acum si auzisem ca stau cat stau in casa ,dupa care ,daca li se ofera un pret bun ,vand si-si fac alta .Iar Cangur (kangaroo) aveti si voi doar ca probalil n-ati aflat fiindca nu va face trebuinta .

mQQm ,ia sa vedem ,de ce te agiti tu sa-i bagi net mamei pt o luna ? Ti-ai pus in gand ca o mama cicalitoare ce esti sa nu slabesti copilul ,care nici n-a plecat bine ,tztztztz .(bine faci) .Pai cred ca nu-i asa greu .

Mihaela,felicitari profei ca in timpul ei liber face cu ei pregatire .A noastra ar face orice decat sa -si afecteze timpul sau liber ,si scapa 4 zile din 5 de la 11.Cu chiu cu vai am determinat-o (tot io,sa faca cu ei ceva in plus la mate ,pt concursuri si pt testarea finala .La noi treburile stau cam asa ,la sf clasei a IV-a ,adica in mai putin de-o luna dau testarile finale.Cum nu prea mai au voie sa-i trieze si sa scindeze clasele fac clasele speciale ,in functie de media pe clasa si se merge cu toata clasa .Se zice ca n-ar trebui sa ne facem probleme cam stiindu-se deja calibrul celorlalte clase .Clasa asta spec va avea profii cei mai buni (cica) si va invata dimineata ,in loc de dupa-masa cum invata in general gimnaziul .Problema e ca mi-a cam ajuns de scoala asta buna si tare ma bate gandul sa ne indreptam catre un colegiu ...Mi-am cam intins deja antenele ,e destul de greu ,sunt doar 25 locuri si vine crema cum s-ar zice ... Si pentru asta ne-am cam inscris noi la concursuri ,sa vedem cum stam in raport si cu altii ,nu doar cu cei din clasa ,ca pe dna n-o doare mana sa puna la FB ,desi aici ,la acest capitol n-am a ma plange ,in clasa lor fiind fi-sa directoarei adjuncte ,copil cam in lumea basmelor , si-i pune fix cat merita ,bine ,suficient...Lui TB nu i-am spus decat acu putin timp in urma ,realitatea e ca nu ne agitam cine stie ce si nici macar nu suntem decisi .El oricum se pregateste ...Si cred ca dadea oricum testul asta .De dat ,cred ca va da ,nu stim insa sigur ca si de va intra se va prezenta .Avem trei luni de vacanta timp in care sa aflu incadrarea (aka ce profi va avea ), fiindca dupa cum ati ghicit ,nu se stiu inca sau chiar de se stiu se pastreaza suspansul ,la fel si la el in scoala si sa luam o decizie .O sa zica bogdaproste al de sub linie sau pila nr 1 de va fi admis TB si nu se va prezenta .Vor fi 4 probe in 2 zile consecutive ,intr-un we.E de munca serios dar sunt si avantagii,...si dezavantagii .

Sa dea daca m-am prins ce zicea mQQm cu spartul usii ,asta fiindca citisem pe repede inainte ,abia cand am citit din nou ,am vazt Mai ,saraca, sper ca n-a patit nimic ,ca noi de distrat ne distram .Si voi radeti singure in fata compului ? Mai mult ca sigur .
Mai,nici macar sarbatorile saracele ,nu mai sunt ce-au fost .Ma refer la Sf.GHE.sarbatorit de Florii sau de Pasti.Mi se pare mie sau Agho tre sa dea de baut ? Hai sa traiesti o mie de ani !

Restul mai incolo ,duty calls ...

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Dana, cu nicio intentie, era o gluma (de-a mea si cum nu ma cunosti, probabil a picat ca nuca-n perete).
Dar noi tot te mai asteptam si p-aici. Atat

Flower-power, apa...cum numele de fam. nu se sarbatoresc, bem apa. Si tu sa traiesti, ca doar era ziua ta de Florii.
May, cum-necum, aterizezi la alta scoala, bag de seama.
Si nici eu nu citisem ca mhldvrc iti raspunsese cum procedeaza prof. de mate in timpul liber ramas intre ore, asa ca, ne mai scapa unele amanunte.

Mihaela, tot inveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

agho, nuuuu, azi am fost afara cu scoala la padure-camp ce o fi fost, sa facem curatenie de primavara. E un obicei aici ca la sf. de aprilie sa se curete locurile verzi de frunze si crengi, li se da foc. O parte din colegi, impreuna cu sotul profei noastre au pregatit la protzap 2 miei si la sfarsit am mancat. A fost fain de tot, atata doar ca am acum niste dureri musculare de nu-i adevarat...dar noi sa fim sanatosi si or trece . A fost vreme excelenta, am stat la soare si ne-am incarcat bateriile...pentru examene .

Dana, trebuie sa cumparam cam tot, singurul aspiratorul care e nou si as vrea sa-l aduc din Ro dar mai multe nu am cum si nu cred ca merita sa aduc un camion pana aici. Cam ce avem noi in apartament nu se potriveste aici in casa, asa ca nu prea avem incotro. Paturile care sunt importante vin luni, impreuna cu saltelele, apoi vom comanda si restul. Sambata vreau sa mergem la cumparaturi, sa mai luam cele urgente...o parte le-am luat de la Stockholm. Asa ca am luat-o chiar de la lingura, asta e!

Sanca, super ca ai gasit bilete!!!!

Va pup pe toate, nu va suparati ca nu va iau pe rand, sunt cam obosita!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mara, asa se da si pe aici, o testare finala la sfarsitul clasei a IV-a. La scoala in care a-nvatat Mihai, a fost doar o clasa de intensiv engleza, si s-a dat examen scris/oral, dar in iunie.
Eu oricum l-am inscris la "Cosbuc", a dat examen(tot iunie) la engleza, romana (maxim de puncte) si mate(unde n-a facut nimic/aproape nimic). Cu punctajul de la engleza, l-am inscris in "Spiru" unde nu a mai fost nevoie de examen(au tinut cont de el), vorba aia "prost sa fi, noroc sa ai". Sunt 20 in clasa, ca de cel care deranja orele am scapat.
Miki,Agho n-am stiut.

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Agho sa stii ca ma bucur ca am intzeles eu aiurea si realitatea sta altfel!

Mihaela draga ,zau ca imi este "mila"de voi dintr-un anumit sens!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

agho, si eu tot asa cu umbrela, n-am niciodata cand imi trebuie, fata si tat-su in schimb, zici c-as british, sau cel putin columbian british

flower_p, MrP e homeschooled si are treaba in fiecare zi. Multa din treaba necesita internetul si daca nu-l are nu face lucurul. Nu face lucrul, nu termina. Nu termina, nu merge la scoala in septembrie. Asta in primul rand. Dar, da, e bun si sa comunicam, chiar defazat de fusul orar.

katy, ce necaz pe capul nostru: nu incape guitar hero in bagajul lui P, e disperat!!! Nici la noi nu se foloseste wii in timpul saptamanii, uneori nu ajunge la el nici in weekend. Nu are program, doar ca nu are timp.

MihaelaS, si zici ca ati invatat aritmetica ieri? Frumos! E super cu transportul daca toti incepeti cam la aceeasi ora. Dar Diana incepe la 8:15 orele? Spor la invatat, hai ca nu mai ai mult, si facem si noi galerie.

Ana, ti-a trecut supa cu mesajul pierdut? Drum bun si paste fericit.

Dana, Danutza, te-am vazut, esti activa, ma bucur ca sunteti bine. Ce mai face Andrei? Hai zi si tu de ale tale, sigur sunt ca ale noastre!

miki,spor la cumparat trening vechi nou. Unde merge Andrei in cantonament?

Sanca, esti uimitoare! Ce zici sa te apuci sa-mi cauti si mie pt la vara niste bilete? Platesc comision gras! Inca nu stiu unde merg (aloooo, flower_p, se aude?), da' ma duc unde vrei tu la pret bun. In Ioropa sa fie. Elliot e fericit? P abia asteapta. Si-a pus la haine ca nici nu cred ca trebuie mama sa spele .

Dragelor, nu cred ca vine cu nora, da' poate mai incolo peste 4-5 ani, cine stie.

Stiu ca o sa sune caraghios cu ce chestii vin eu aici, dar, cum n-am unde altundeva si dau pe dinafara... Mai ales ca de o vreme ma tot generalizez aici.
Ieri la ora de engleza, la clasa Dedei a adus profa corectate un rand de assignmenturi. Si inainte sa le dea inapoi le-a spus ca au de sarbatorit. Ca a dat primul 100% din anul asta. Si vorbind asa, s-a dus in directia ei si a felicitiat-o. S-a simtit tare fericita copilutza. Au aplaudat-o, colegii i-au cerut autografe, ce mai, fain de tot pt ea. Pe assignemnt teacher i-a scris "100% best assignemnt I've ever seen". In plus azi dimineata m-a sunat teacher sa imi spuna ce rezultat grozav. Cred ca-i haios si ciudat ce spun, e un "parlit de 10", dar era asa de fericita si teacher a facut asa "big deal"!
Oh, inca o chestie. Habar n-am cand, ploada si-a facut un "band" la scoala. Si a fost selectie pt "cafe blue". Imi amintesc cat de necajita a fost ca s-au facut de minune. Aseara a aflat ca au fost selectate si canta sambata asta! Pacat ca nu-i voie parinti!

Bine ca mi-am amintit vorbind de muzica, sa ma duc sa iau bilete la strangerea de fonduri pt scoala. Acum si fug. Mai trec eu pe aici....

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput