Copii din 1995-1998(18)
Raspunsuri - Pagina 19
agho spune:
Mai bine uram de ieri, ca azi am uitat din nou. Noroc cu mhldvrc.
MIRELA 68,
LA MULTI ANI DE ZIUA ANDRADEI!
MULTA SANATATE, BUCURII SI SUCCES LA SCOALA SI UNDE MAI TREBUIE!
MULTE FLORI SI URARI DE BINE!

mhldvrc, eu chiar nu stiu inota. Pe copii i-am dus la bazinul de la "23 August". Dar mai trebuie dusi ca sa invete mai bine. Ufff. Chiar azi citeam in presa ca in Franta, s-a dat o lege ca sa faca inot toti copiii gratis, intre 7 si 12 ani. Cand si la noi???
Andra, imi pare rau de dintisori, dureri, de cate zice "ursu"...dar asa cresteti mari!
Flower-power, ti-am admirat si florile din balcon...
Acum fug ca trebuie sa plecam.
Va
pe toate.
flower-power spune:
La multi ani !Andradei ,sa va bucurati de ea !
Stiu ca inotul dezvolta armonios ,problema e ca trebuie sa fac sapaturi sa gasesc pe cineva care sa inteleaga situatia si sa procedeze in consecinta ...Multa vreme mi-a fost teama sa stie sa inoate ,fiindca multi ciutani s-au aventurat in Dunare si nu s-au mai intors de-acolo ,curenti ,diverse lucruri aflate pe fund in care s-au blocat ...,teribilismul varstei ...Asa ca mi-am spus ,nu stie ,nu se baga .Dar uite ca intre timp a invatat la mare si cred eu ca i-ar prinde tare bine in dezvoltare .Am insa si unele retineri ...Asistat ,da ,alfel nu .
Andra ,stai linistita ca ,in ciuda aparentelor ,poate ,nici eu nu socializez atat de usor ,dar la 7 ani era cam greu sa se intalneasca si in afara scolii fara ajutorul nostru ,punand la socoteala si faptul ca stam la oaresce distanta .Scoala la care sunt ei ,fiind o sc mai cautata ,strange copii din tot orasul...Cat despre 'urs' stii ca va ziceam ca barbatii este niste insensibili plus ca cred ca vorbea oboseala din el ...Schimburi de-astea de replici in miez de noapte , am mai avut si noi ,fiindca nu eram pregatiti nicicum pt ceea ce am trecut si bajbaiam destul de speriati
Agho ,mai am unele ,exoticele ,inca nu le-am scos sunt in
living
Miha ,subscriu ,muntele il las pt cand nu m-or mai tine creierii pt mare si pt iarna ,desi my husband e de alta parere .Dar cum e in minoritate ...Dar stiti cum ,gusturile nu se discuta ...
Eu azi mi-am vizitat o prietena ,iar apoi la shopping cu fameleonul ,ne-am mai innoit ,plus de-ale gurii ...Al meu sot zice :frigiderul plin acasa si caruciorul geme ...Ei ,si m-am ales c-o durere de picioare dupa orele umblate ,ca nu mi-a trecut nici acum...Drept pt care eu n-am mai fost in stare de parc ,s-au dus doar baietii ,inarmati cu bicicle ,rachete ,minge ...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de
Tibi-Mares
Sanca spune:
‘Neata fetelor.
Mara, mersi de cafea, dar eu tot cu ceaiul meu verde. Cafeaua numa in week-end.
Agho, ce poveste trista. Aseara am vazut filmul “the ultimate gift” si cu povestea ta, si cu vremea inchisa de afara . . . 
Mai bine povestim de ocean / mare si munte.
Andra, ce va incearca copilul. Si noi am avut probleme cu dintii azi noapte, numa ca eu cautam masele in miez de noapte. Matei, ieri la ortho, i-au scos o masea care se clatina vertiginos. S-a gandit el sa o pacaleasca pe “tooth fary” – si a bagat sub perna o piesa de lego in loc de maselutza… Noroc ca m-am uitat in cutiutza, ca altfel lua “tooth fary” leapsa. Maselutza nu am gasit-o ca era bagata in duba unei masinute, in sertarul cu jucarii, si numa acolo nu am cautat eu. Foarte trist Matei azi dimineata cand a gasit o bacnota falsa de zece dollari… Pana la urma schimbul a fost facut cam pe la 6 dimineata cand a pus dintele sub perna si eu subtil am facut schimbul….
Mara, simpatica Cora. Si Matei are o fata din clasa de care s-a apropiat mai mult, si de la scoala veche, numa ca parintii lor sant cu alte prioritati, si nu ne-am apropiat familiile asa de tare. Sant curioasa cum v-a fi prietenia de prin clasa a 5- 6, ca ma uit la baietii din clasa lui Elliot si sant segregati rau.
Mihaela
– deabea astept sa aud cum a fost prima noapte in casuta voastra.
Mihaela
, muntele pe mine nu m-a atras. De cand imi pot aduce aminte, mergeam cu parintii mei la munte. Faceam trasee de dimineata pana seara, de mi s-a dus tot cheful de munte. Vacanta perfecta era pe malu oceanului, cu un pina colada langa sezlog. . .
Mi-a amuzat faza cu
Mirela68 La multi ani lui Andrada, santate si tot ce-ti doresti tu pentru ea ( ca noi mamicile stim mai bine…).
katy spune:
LA MULTI Ani! Andrada sa fii sanatoasa si sa ii bucuri pe parinti.
Sanca de pe greatschools.net .Au cred si charter schools acolo alea private in schimb nu au scoruri ca nu le fac publice.
Despre sporturi...eu sunt mare fun orice activitate care implica efort.De exemplu inotul e in top dar pentru ca am fata nu am incurajat-o spre partea competitionala (nu imi plac inotatoarele de performanta ca au umerii prea dezvoltati-chestie de gusturi).Dar in fiecare vara a mers 2 luni la echipa de inot a unui club din aprropiere.Tenisu' e frumos ,trebuie sa fii psihic puternic si foarte calm altfel rupi prea multe rachete:-)))))).Gimnastica a practicat asa cat sa stie sa faca roata.Dansul(nu baletul) il consider foarte necesar pentru fete acum sunt indragostita de Tap(sau step)si vreau sa o conving si pe fimea sa practice(a facut hip hop anul asta).Patinajul pe gheata iar e bun ca sa nu faci echilibristica atunci cand te invita prietenii mai tarziu sa patinezi.Nu in ultimul rand sporturile de echipa sunt foarte bune,aici se spune(si e parerea americanilor nu a mea) ca cei care au practicat un sport de echipa reusesc mult mai usor in business si obtin slujbe de conducere mai repede.Gata ca v-am zapacit de cap din ce am scris sa nu intelegeti ca Ana e "multilateral dezvoltata"dar am incercat sa ii arat cat mai multe sporturi acum cat ne permite timpul ,cand creste cerintele la scoala sunt mai mari,timpul e limitat.Si a ales ce i-a placut(aici am si eu "contributia" mea (sa nu zic totusi manipulare).
Si va invidiez pentru vacanta noi acum tragem tare pe ultima suta de metri ca au teste,compuneri,referate toate acum la sfarsit.Deja Ana e obosita numara AMR pe calendar.
Katy
flower-power spune:
Sanca ,Ha Ha ,HA ,Ha 

,da vad ca nici Matei nu se lasa mai prejos ...O fi vrut sa vada cat de fairy e fairy...Are si copilul dreptate cat de zana daca nu stia unde-i dintzishorul?Da si tu ai fost tare cu bancnota falsa .... Au copii cu cin sa semene ...
Pe mine si acu ma-ntreaba TB cum de reuseam sa subtilizez dintele si sa-i pun in loc...Da Elliot nu va desconspira ?
Edit sa zic ca subscriu si la malul marii /oceanului si la pina colada
Mara mami de
Tibi-Mares
flower-power spune:
Katy ,fii linistita ,nu ne invidia prea tare ,TB in fix prima zi ,aka luni are concurs Micul Matematician ,un fel de olimpiada pt clasele mici .Apoi pana in 20 mai ,teste finale la toate disciplinele ,intre timp we asta concursul national de sah CDF si daca ne vom decide,la inceputul lui iunie testele de intrare la colegiu ,asa ca si agenda noastra-i f.stransa ...Asta este ... Va tinem pumnii !
Mara mami de
Tibi-Mares
Sanca spune:
Eu studiez la greu licee. Cam ar trebui din clasa a 7 sa ne orientam unde sa dea Elliot. Katy, multumesc de site, nu stiam, adugat la favorite.
Mara, Elliot a dat de toti dintii lui, colectati de "Zana Zanelor..." Ca de, i-a lasat tac'su sa-si bage nasul prin toate plicurile mele.... La noi se merge pe sleau, ca daca se comenteaza prea mult sistemul, nu mai primesc $$...
Sotul a fost cu ideia de a crea o bacnota falsa... Si culmea ca aseara nu-l lasa sa o tipareasca dupa ce a fost scan... Nu stiu cum a reusit, dar am facut fatza azi dimineata...
Katy, la private, toate testarile se fac in octombrie, deci la inceputul anului scolar. Asa ca la noi e liniste si pace. Scoala se mai pregateste de un fund raising. Stau pe ganduri daca sa mergem sau nu. Asta e o oportunitate buna de a vorbi si interactiona cu alti parinti, la un pahar de vin.
CriPOD spune:
Mihaela vise placuta acasutza! La scolile suedeze stiu eu sigur ca e totul bine, relaxeaza-te.
Dana
toti avem si mai bune si mai proaste. Nu dispera, ia situatia ca atare si sustine-l si incurajeaza-l. Totul e ok daca el incearca.
Sanca, la voi acolo faceti toti ghidushii, are cine sa rada, ca-i pacat? ![]()
Bine ca eu sper ca am scapat de sapaturi cu planuiri de scoli. Fiu-miu e rezolvat, fie-mea a ales anul trecut si acolo ramane pana cand termina a 12-a. (Sper!
) Va tin pumnii sa fiti inspirati, ca eu asa m-am linistit ca nu mai trebuie sa-mi bat capul, nu-mi vine sa cred.
MrP e numai un chef si-o distractie de cand a ajuns in Ro. A fost la udat, a fost la "bal", azi a plecat la munte cu cortul. Trai nineaca, trai de homeschooler
!
Noi am fost la "music night" azi, a fost fain, am ajuns acasa la 11, boboaca s-a prabusit in pat. Vineri seara mergem si noi la un fundraising la scoala, ia sa vedem ce mai zic si alti parinti...
In rest cam ocupata pe la treaba... N-am prea avut timp sa citesc tot, sorry daca mi-a scapat ceva esential, poate gasesc un pic de timp sa ma duc inapoi sa vad.
Common sense is not so common... [Voltaire] DJ
flower-power spune:
mQQm ,asteptam continuarea ,pana atunci ...
Mara mami de
Tibi-Mares